BITFINEX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponAjánlási kód: 6% kedvezmény a kereskedési díjakra22 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a BITFINEX és hogyan működik

A BITFINEX az egyik legrégebbi és legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde, 2012-ben alapították és a Brit Virgin-szigeteken található. Ennek a központnak a szervereinek nagy részét áthelyezték Svájcba, ami nagyobb biztonságot nyújt.

A BITFINEX-ot a Tether valuta is ismeri, amely szorosan kapcsolódik ehhez a cseréhez, és amely megkönnyíti a valuták közötti cserét, mivel a Tether közel 1:1 paritású az amerikai dollárral.

A BITFINEX több mint 200 legnépszerűbb kriptovalutával kereskedhet, beleértve a Tethert, Bitcoint, Ethereumot, Solanát, Cardano-t, XRP-t, Dogecoint és még sok mást, amelyeket alább felsorolunk. A BITFINEX hivatkozási kódjával most 6% kedvezményt kap a kereskedési jutalékokból.

Hogyan nyithatunk BITFINEX-fiókot

Az új fiók megnyitásának módja a BITFINEX oldalon nagyon egyszerű:

1. Kattintson ide a BITFINEX kuponjára vagy promóciós ajánlatára
2. Adja meg e-mail címét és választott jelszavát
3. Használja a Google Hitelesítőt a kétirányú hitelesítéshez
4. Nyissa meg az e-mail-ellenőrző hivatkozást
5. Töltse fel azonosítóját, ha kereskedést szeretne indítani

Milyen kereskedelmi árai vannak a BITFINEX-nak?

Díjak és jutalékok

A tranzakciós díj legfeljebb 0,100%

Befizetési díj:
Kripto: Ingyenes
Stablecoin: Ingyenes
Banki átutalás: 0,100% (min. 60 USD / Euro)

Pénz befizetése a BITFINEX alkalmazásban

Ha valódi pénzt szeretne hozzáadni BITFINEX számlájához, két lehetősége van:

- Fizetési kártyák (MasterCard, Visa és UnionPay)
- Azonnali fizetési mód euróra a rámpaszolgáltatásokon keresztül: (iDeal, Klarna, Sofort, Bancontact, Mister Cash, GiroPay, MyBank kriptovaluták euróban történő vásárlásához)

 

Mennyi ideig tart egy BITFINEX-fiók ellenőrzése

Az ideiglenes és teljes ellenőrzési feldolgozási idő a legtöbb pályázatnál 2-3 munkanap, a közérdeklődéstől függően. A Basic Plus ellenőrzés azonnali, és mindössze 10-30 másodpercet vesz igénybe.

Promóciós kódok elérhetőek a BITFINEX magyarországi ügyfelei számára

Magyarországi ügyfelei számára a BITFINEX több akciós ajánlattal is rendelkezik, melyek között megemlítjük:

6% kedvezmény a kereskedelmi árakból
Töltse le az ingyenes mobilalkalmazást a BITFINEX webhelyről
Ingyenes átutalást kap, ha a BITFINEX hivatkozási kódját használja
BITFINEX referenciakód 6% kedvezménnyel: 5vpUx12gO

BITFINEX Magyarország Ügyfélszolgálat

Ügyfelei segítésére a BITFINEX ügyfélszolgálat a nap 24 órájában működik. Lépjen a támogatási oldalra, és válassza ki azt a kategóriát, amellyel kapcsolatban problémái vannak, hogy a lehető leghamarabb kapcsolatba lépjen a BITFINEX ügyfélszolgálati csapatával.

A BITFINEX ajánlókód használatának előnyei Magyarországon

Használja az 5vpUx12gO hivatkozási kódot, és 6% kedvezményt kap minden tranzakcióra, amelyet a BITFINEX kriptovaluta tőzsdén hajt végre.

Mely országokban népszerű a BITFINEX?

Tajvan, Németország, Oroszország, Banglades, Bolívia, Ecuador, Kirgizisztán és Venezuela azon országok közé tartoznak, amelyekben a felhasználók a BITFINEX-ot használják fő adatcsereként.

A BITFINEX hivatkozási kódja új magyarországi ügyfelek számára

Az 5vpUx12gO ajánlókódot használó új magyarországi és határon túli felhasználók 6% kedvezményt kapnak a BITFINEX platformon a kereskedelmi árakból.

BITFINEX Magyarország a közösségi médiában

A közösségi oldalakon több ezer oldal szól a Bianance.com-ról, és ahol rendkívül hasznos információkhoz juthat. Itt vannak a BITFINEX hivatalos közösségi oldalai:

Facebook
Twitter
Távirat
Instagram
Youtube

Maximális jutalékkedvezmény a BITFINEX által a magyarországi ügyfelek számára

A BITFINEX ajánlói kóddal elérhető legmagasabb kedvezmény jelenleg 6%. A hivatkozási kód: 5vpUx12gO

BITFINEX Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A BITFINEX hírlevélre való feliratkozással a legrövidebb, legbiztonságosabb és leggyorsabb módon értesülhet a legfrissebb hírekről a legújabb kriptovalutákkal kapcsolatban. A BITFINEX 5vpUx12gO kupont is felhasználhatja a hírlevélre való feliratkozás előtt, hogy további 6% kedvezményt kapjon a kereskedelmi árakból.

A legjobb hasonló kriptovaluta tőzsdék a BITFINEX-mal

Számos, a BITFINEX-hoz hasonló kriptovaluta tőzsde létezik, ahol fiókot hozhat létre. Íme a legjobb 10: KRAKEN.com, crypto, coinbase, qxbroker.com, Coinmama.com, GEMINI.com, BITTREX, bybit, kucoin és ftx.

 

BITFINEX Black Friday promóciós kampány

A BITFINEX Black Friday promóciós kampánya magával hozza a Tether stablecoin nyereményversenyeket. Továbbá egy ajánlókód BITFINEX 6% kedvezménnyel: 5vpUx12gO

BITFINEX promóciós kampány 11.11

11.11-től a BITFINEX-on nincsenek különleges díjakkal járó események, de a promóció, amelyen keresztül 6% kedvezményt kap, folytatódik: használja a BITFINEX 5vpUx12gO ajánlókódot, amikor új fiókot hoz létre a BITFINEX-on.

BITFINEX Cyber ​​​​Monday promóciós kampány

A Cyber ​​​​Monday minden évben meghirdeti a Tether díjversenyeket azok számára, akik SPOT tranzakciókat bonyolítanak le a BITFINEX oldalon. Használja most a BITFINEX promóciós kódot további 6% kedvezménnyel: 5vpUx12gO

 

Különleges karácsonyi ajánlat a BITFINEX-tól

Karácsonykor kereskedhet és kereshet a BITFINEX oldalon. Nyeremények a Tetherben és egy exkluzív promóciós kód 6% kedvezménnyel: 5vpUx12gO

BITFINEX mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A BITFINEX mobilalkalmazás mindent tartalmaz, amire szüksége van a kriptovaluták nagyon egyszerű kereskedelméhez. Most telepítse a BITFINEX alkalmazást iPhone-ra vagy ANDROID-ra, és nagyszerű élményben lesz része!

Milyen kriptovalutákat kezel a BITFINEX?

A BITFINEX-on több mint 200 digitális valutával lehet kereskedni. Íme a legtöbb tranzakciós kriptovaluta: BTC, ETH, LUNA, USDt, SOL, LINK, ATOM <DOT, LTC, TRX, ADA, XRP, AVAX, DOGE, ZEC, MATIC, EOS, BTT, FTM, SUSHI, IOTA, XTZ , SUN, JST, SHIB, OMG, DASH, ALGO, XLM, FIL, YFI, COMP, UNI, AXS, ICP, AAVE, XMR, NEO, BCHN, EURt, ROSE, ETC, USDC, NEAR, JASMY, 1 hüvelykes, LEO , EGLD, VET, BSV, QRDO, ZRX, DUSK, CRV, MKR, SNX, BAT, MIR, UOS, TERRAUST, BAND, MANA, BAL, ZMT, AMPL, SRM, GRT, ANC, XVG, OCEAN, MOB, ANT , WAVES, BOBA, KNC, LRC, ESS, XDC, FTT, REQ, NEXO, DVF, GNO, STORJ, KSM, BTSE, BFT, ICE, BOSON, SPELL, OXY, FET, PLU, CLO, ENJ, CHZ, MCS , PAX, DAI, PLANETS, QTUM, XSN, PNK, CEL, QTF, XAUt, CHEX, CTK, ALBT, RBTC.

 

 

Eltávolíthatják a BITFINEX-et a hatóságok?

Egyes országok betilthatják a BITFINEX-et, ebben az esetben VPN-szolgáltatás szükséges a kriptovaluta tőzsde felületének eléréséhez.

A BINANCE jobb, mint a BITFINEX?

A világ 3 legjobb kriptovaluta tőzsdéje, a BINANCE, a Coinbase.com és a BITFINEX viszonylag hasonló, így nem tudjuk megmondani, hogy a 3 közül melyik a legjobb.

Legális ez a kereskedés a BITFINEX-en?

Igen, a BITFINEX néhány kivételtől eltekintve a világ legtöbb országában tökéletesen kapcsolódik.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a BITFINEX?

A BITFINEX-et kriptovaluták cseréjére és befizetésére használják.

A BITFINEX jó kezdőknek?

Természetesen. A BITFINEX az egyik legjobb kezdő kereskedési útmutatóval rendelkezik, így az egyik legkeresettebb tőzsde azok számára, akik most a kriptográfiai világban járnak.

Mennyit számít fel a BITFINEX tranzakciónként?

A BITFINEX által felszámított tranzakciós díj legfeljebb 0,100%

Hogyan vásárolhatok USDT-t a BITFINEX-en?

Természetesen! Az USDt a BITFINEX-hez szorosan kötődő valuta, így amikor csak akarja, annyi Tethert vásárolhat ezen a platformon, amennyit csak akar.

Hogyan működik a BITFINEX?

A BITFINEX működése viszonylag egyszerű: kriptovalutákat vagy valódi pénzt helyez el az online platformon, amelyet aztán nagyon alacsony kereskedési díj ellenében be lehet váltani.

Megbízható a BITFINEX?

A BITFINEX az egyik legrégebbi kriptovaluta tőzsde, és egyben az egyik legnagyobb a világon, így elmondhatjuk, hogy felhasználói körében magas a bizalom és a biztonság.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Bitfinex Kuponkód

BITFINEX kuponok, ajánlókódok és promóciók

Itt vannak a Biance.com legújabb promóciós kódjai, kuponjai és ajánlókódjai

6% kedvezmény a kereskedelmi árakból
Töltse le az ingyenes mobilalkalmazást a BITFINEX webhelyről
Ingyenes átutalást kap, ha a BITFINEX hivatkozási kódját használja
BITFINEX referenciakód 6% kedvezménnyel: 5vpUx12gO

Bitfinex Kupon

Egyéb hasonló üzletek