FTX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióFTX.com kupon: 5% díjak kedvezmény iratkozzon fel19 október
promócióExtra 5% kedvezmény kód FTX.com19 október
promócióFTX.com 5% promóciós kód az egész oldalon21 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Mi az FTX?

A Bahamák állambeli Nassauban található FTX nem rendelkezik nagy múlttal a kriptopiaci háttérrel. Valójában a céget 2019 májusában alapította Sam Bankman-Fried és Gary Wang, és ez a gyorsan növekvő kriptovaluta tőzsdei társaság, amelyet kereskedők építettek a kereskedők számára. Az FTX nagy sikert aratott indulása óta, és több mint 1 millió felhasználóval rendelkezik, akik több mint 250 kriptovalutát tudnak vásárolni, eladni és kereskedni. A vállalat világszerte sok felhasználó szívét elnyerte olyan innovatív termékeinek köszönhetően, mint a tőkeáttételes tokenek, iparági származékos termékek, opciók és volatilitási termékek. És szerencsére az FTX az amerikai lakosokat is figyelembe vette, és külön platformot nyitott számukra FTX.us néven.

 Hogyan nyithatok fiókot az FTX oldalon?

Most lépjen az FTX oldalra, és kattintson az Ingyenes fiók létrehozása gombra a kezdőlap jobb felső sarkában. Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet és egy erős jelszót. Fogadja el a szolgáltatási feltételeket, és kattintson a Fiók létrehozása gombra. Ezzel befejezte a regisztrációs folyamatot. Ha be szeretne fizetni, és elkezdheti a kereskedést, el kell végeznie a KYC személyazonosságának ellenőrzését. Minden szükséges lépést megtalál a hivatalos weboldalon. Felhívjuk figyelmét, hogy Apple- vagy Google-fiókjával azonnal megnyithatja saját FTX-fiókját.

 Hogyan finanszírozhatja FTX számláját?

Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és jelentkezzen be saját FTX fiókjába. Most lépjen a portfóliójába. Megjelenik egy új oldal, ahol láthatja a birtokában lévő összes érme egyenlegét. Válassza ki a pénznemet, amellyel számláját be szeretné tölteni, majd kattintson a Befizetés gombra. Megjelenik egy új ablak, amelyben újra ki kell választania a befizetni kívánt pénznemet. Másolja ki a kiválasztott pénznem befizetési címét, vagy olvassa be a QR-kódot, írja be a befizetni kívánt pénzösszeget, és folytassa az utolsó lépésekkel a tranzakció befejezéséhez.

Hogyan tudok pénzt felvenni az FTX számlámról?

Azok a lépések, amelyeket követnie kell ahhoz, hogy pénzt vegyen fel FTX számlájáról, többé-kevésbé megegyezik azokkal, amelyeket korábban a fiók feltöltéséhez használt. Jelentkezzen be még egyszer a fiókjába, és válassza ki a kivenni kívánt érme tárcáját. Kattintson a Kivonás gombra, írja be a felvenni kívánt összeget, vagy nyomja meg az Összes küldése gombot, ha valóban mindent ki szeretne venni a pénztárcájából, majd válassza a Tovább lehetőséget. Megjelenik egy új ablak, ahol a másolás és beillesztés funkció segítségével átviheti a helyes címet, vagy használhatja a QR-kódot. Kérjük, figyeljen oda, mert ha más címre küldi el az érmét, elveszíti az érmét. Itt az ideje áttekinteni a tranzakciót. Ha minden rendben van, kattintson a Küldés gombra. Az FTX e-mailt küld Önnek a kifizetések hitelesítésére. Ez biztonsági intézkedés. Az e-mailben vagy a telefonon kapott hivatkozásra kell kattintania. És miután mindent ellenőriztünk, megkapja az érméket a kívánt címre.

Mennyi ideig tart egy számlanyitás az FTX oldalon?

FTX fiókját legfeljebb 10 perc alatt nyithatja meg, ha követi egyszerű lépéseinket. Ha Google- vagy Apple-fiókjával jelentkezik be, a fiók létrehozása legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Ami egy kicsit tovább tart, az az FTX által végrehajtott ellenőrzési folyamat. Az időtartam 24 órától akár egy hétig is változhat.

 Az FTX oldalon elérhető promóciós ajánlatok

Az FTX időről időre különféle promóciókat és marketingkampányokat szervez, amelyek bónuszként akár 400 dolláros bónuszt is hozhatnak, ha bizonyos számú érmét befizet. Vagy néha legalább 5% kedvezményt kaphat az összes kereskedési díjból. De ha egész évben szeretne jutalmakat szerezni, a legjobb, amit tehet, ha csatlakozik az FTX hűségprogramjaihoz, például a VIP programhoz vagy az Ambassador Programhoz, és akár 40%-os jutalékot, sőt még többet is kereshet. Ezen kívül számos egyéb előnyhöz juthat, például hozzáférést kaphat az exkluzív árukhoz és a hivatalos FTX-eseményekre való meghíváshoz.

FTX Ügyfélszolgálat

Ha nem talált kielégítő választ a hivatalos webhely GYIK oldalán, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy a legal@ftx .com e-mail címre küldve jogi kérdéseket. és a media@FTX médiaérdeklődés esetén.

Az FTX használatának előnyei

Az FTX használatával nem csak az opciókhoz és a fejlett kereskedési funkciókhoz férhet hozzá, hanem az ezüsthöz isfelhasználóbarát és barátságos módon, valamint elképesztő hűségprogramokkal, amelyek még akkor is gazdaggá tesznek, ha kezdő vagy profi a kriptovaluta iparágban. Ezenkívül az FTX kéz a kézben jár a kriptovaluta kereskedés alacsony díjaival, egy csúcsminőségű biztonsági rendszerrel, amely megvédi Önt a hackerektől és mindenféle vírustól, valamint az FTX Pay szolgáltatással, amellyel fiatban és készpénzben is fogadhat kifizetéseket. crypto . Ezenkívül hozzáférhet az NFT piachoz és a fejlett piacokhoz, mint például a határidős ügyletek, a forex, a részvények vagy a volatilitás és még sok más.

Hogyan zárhatja be FTX fiókját?

Ha 100%-ig biztos abban, hogy törölni szeretné FTX fiókját, akkor vegye ki a fennmaradó összeget, és törölje az aktív kereskedői megbízásokat. Ha már megtette a fentieket, kattintson a Fiók gombra a saját profiloldalán, majd válassza a Fiók bezárása lehetőséget. Kövesse az összes megjelenő utasítást, hogy megerősítse fiókja lezárását.

FTX kuponkód

Vedd el, ami a tiéd. Keresse meg az adatbázisunkban elérhető FTX összes kuponkódját, és amikor megtalálja azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és a legnagyobb kedvezményt nyújtja, egyszerűen kattintson az Ajánlat megtekintése gombra, és kövesse az összes lépést, hogy kihasználhassa az előnyöket. Legalább 5% kedvezményt takaríthat meg a jutalékokból és bizonyos kriptovaluták kereskedéséből.

FTX a közösségi hálózatokon

Ne maradjon le egyetlen ajánlatról vagy hírről sem. Szerezze meg a legfrissebb kriptovaluta-piaci információkat, és csatlakozzon az FTX közösségéhez a közösségi médiában. Kövesse felfelé vezető útját a következő csatornák egyikén: Instagram, Twitter, Reddit, Facebook, Weibo, Telegram és YouTube. Hozzáférhetsz az FTX felhasználói útmutatókhoz, oktatóanyagokhoz és hasznos interjúkhoz, amelyek segítenek elsajátítani a kriptovaluta kereskedés tippjeit és trükkjeit. Ne felejtse el elolvasni a hivatalos blogot sem, mert olyan érdekes cikkekhez férhet hozzá, mint a Token reflektorfény: ApeCoin, Három dolog, amit tudni kell az FTT tokenről vagy Hogyan fogadjunk kriptot az FTX-re?

 Az FTX ajánlói kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény

Az FTX ajánlói kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény elérheti a 40%-ot az Ön által ajánlott ismerősei kereskedési díjából.

FTX kupon új ügyfeleknek

Regisztráljon most az FTX oldalon, és kezdő bónuszként 5% kedvezményt kap minden jutalékból.

Az FTX-hoz hasonló szolgáltatások

Tudta, hogy az FTX-hoz hasonló egyéb szolgáltatásokat is elérhet? Ha más kriptovalutákkal szeretne kereskedni, vagy más funkciókhoz és termékekhez szeretne hozzáférni, vessen egy pillantást a Crypto.com, a Luno.com, a crypterium.com, a ProBit.com, a Coinbase.com, a CoinSmart.com vagy a KuCoin oldalakra. com.

 FTX Black Friday ajánlatok

Közeleg a Black Friday? Legyen okos, és okosabban fektesse be pénzét, mint valaha. Látogasson el az FTX oldalra, és élvezze a Black Friday ajánlatokat. Ha legközelebb kereskedsz az FTX oldalon, sokat spórolhatsz. Néha körülbelül 25% kedvezményt kaphat bizonyos kriptovalutákra, míg máskor jelentősen csökkentheti a jutalék költségeit.

 FTX 11.11 Akciók

Szerencsésnek érzi magát? November 11-én az egész világ ünnepli a Singles Day vagy a Double 11 értékesítési eseményt. Látogasson el az FTX oldalra különleges ajánlatokért. Ismét megtakaríthat legalább 5% kedvezményt a kereskedési díjakból, valamint legalább 10% -ot bizonyos kriptokártyákon.

FTX Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

A Cyber ​​​​Monday egy másik jelentős értékesítési esemény, amely hatalmas kedvezményekkel és sok más meglepetéssel jár. Egyre több cég csábítja vásárlóit hatalmas kedvezményekkel. Az FTX pedig az egyik ilyen. A Cyber ​​​​hétfőn az FTX különleges kereskedési díjakkal és hihetetlen kedvezményekkel várja a legnépszerűbb kriptovalutákra.

FTX ünnepi ajánlatok

Mindjárt itt a karácsony, és nem találtad meg a tökéletes ajándékot szeretteidnek, de még magadnak sem? Gyújtsa fel a boldogságot, és terjessze az ünnepi varázslatot az FTX segítségével. Elkezdhet kereskedni fontos kriptovalutákkal, és hihetetlen kedvezményeket kap. Nyűgözze le barátait és családját az FTX webhelyen, és mindannyian úgy érezhetitek, hogy eltalálták a főnyereményt.

FTX mobilalkalmazás

Maradjon kapcsolatban, és kereskedjen útközben bármikor, bárhol. A hivatalos FTX mobilalkalmazással, amely elérhető a Google Playen és az App Store-on az út.a nagy forgalom.

Az FTX-on forgalmazott legnépszerűbb kriptovaluták

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel kereskedhet az FTX oldalon, a következők: Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, Cardano, Dogecoin, Avalanche, Chainlink, Tether, Polkadot, Litecoin vagy Filecoin.

 

Hová írhatod az FTX ajánlókódodat?

Az Ön FTX ajánlókódja automatikusan alkalmazásra kerül, amikor a társult link segítségével regisztrál a platformra. Azonnal megjelenik a regisztrációs oldalon.

Átutalhatok pénzt FTX-re Mastercard/Visa kártyáról?

Igen tudsz. De össze kell kapcsolnia a kártyáját az FTX-fiókjával. Lépjen az FTX oldalra, és válassza a Wallet lehetőséget. Válassza a Befizetés fület, majd a Befizetés kártyával. Fogadja el a feltételeket és kattintson a Folytatás gombra. Adja meg kártyaadatait, beleértve a kártyabirtokos nevét, számlázási címét, számlaszámát stb. Lehet, hogy át kell mennie egy biztonsági ellenőrzésen. Az átadás után a kártya azonnal összekapcsolódik FTX-fiókjával. A befizetés előtt meg kell adnia az utalni kívánt összeget.

Átutalhatok pénzt FTX-re a PayPalról?

Szerencsére most már átutalhat pénzt FTX-számlájára PayPal-fiókjával. Mindössze annyit kell tennie, hogy összekapcsolja FTX-fiókját PayPal-fiókjával, majd amikor bejelentkezik FTX-fiókjába, és fel szeretné tölteni a számlát, csak válassza ki a PayPal-t. Ezután meg kell adnia az átutalni kívánt pénzösszeget. A tranzakció véglegesítéséhez követnie kell az összes megjelenő irányelvet.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024

Tippek az FTX jutalékainak megtakarításához

Ha tippeket keres, hogy pénzt takarítson meg az FTX díjain, akkor jó helyen jár. Nem csak a VIP programhoz és ajánlói programhoz való csatlakozás esetén érhet el alacsonyabb árakat, hanem a megfelelő kuponkód felhasználásával is, amelyet általában oldalunkon találhat meg. Vagy kereshet ilyen típusú kuponkódot a Google-on.

Egyéb hasonló üzletek