ProBit Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióProBit.com kuponkód: 10% élettartam-csökkentési díjak17 október
promócióVegyen 30% promóciós kódot ProBit.com feliratkozás17 november
promócióPromóció ProBit.com: 20% kedvezmény regisztráció20 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a PROBIT?

A 2017-ben alapított PROBIT egy Tallinnban, Észtországban működő magáncég, 51-200 alkalmazottal, akik hajlandóak a legjobb szolgáltatásokat nyújtani a kriptovaluta iparágban. Több mint 200 000 közösségtaggal, több mint 1 millió havi aktív felhasználóval és több mint 3 millió havi weblátogatóval a PROBIT a világ egyik vezető coin-to-coin kriptovaluta cseréje, amely egy többnyelvű webhelyről származik, amely nem kevesebb, mint 46 különböző nyelven. A PROBIT több mint 800 kriptovalutához biztosít hozzáférést körülbelül 1000 piacon, így megbízható és megbízható vállalattá válik, amely több mint 50 millió felhasználó szívét hódítja meg a vállalkozók és partnertárcák, például a CoinMarketCap segítségével.

Hogyan nyithatok fiókot a PROBIT oldalon?

Lépjen a PROBIT oldalra, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a főoldal jobb felső sarkában talál. Azonnal átirányítunk a regisztrációs oldalra, ahol meg kell adnia e-mail címét, egy erős jelszavát, valamint az ajánlókódot, ha van ilyen. Fogadja el a PROBIT összes feltételét és szabályzatát, és nyomja meg a Regisztráció gombot, amely végigvezeti Önt a következő lépéseken. Meg kell erősítenie, hogy Ön nem robot, és át kell mennie a biztonsági ellenőrzési folyamaton is. Ellenőrző kódot kap a postaládájába. Írja be a szükséges mezőbe, és kattintson az Ellenőrzés gombra. Minden készen áll a kereskedés megkezdésére.

Hogyan finanszírozhatja PROBIT számláját?

Néhány lépést meg kell tennie a saját számlája finanszírozásához. Jelentkezzen be személyes PROBIT fiókjába, és a főmenüben válassza a Pénztárca, majd a Befizetés lehetőséget. Válassza ki a számlája feltöltéséhez használni kívánt kriptovalutát, és válassza ki a megfelelő deviza befizetési címet. Vagy egyszerűen olvassa be a QR-kódot, hogy hozzáférjen a letéti címhez. Ellenőrizze az összes információt, és folytassa az utolsó lépésekkel a tranzakció véglegesítéséhez. Miután a PROBIT feldolgozta befizetését, készen áll a kereskedés megkezdésére.

 Hogyan vehet fel pénzt PROBIT számlájáról?

A PROBIT számlájáról történő pénzfelvételhez szükséges lépések nagyon hasonlóak azokhoz a lépésekhez, amelyeket korábban a fiók feltöltéséhez használt. Jelentkezzen be újra saját PROBIT fiókjába, és lépjen be a portfóliójába. Válassza ki a listából a Kivonás lehetőséget, válassza ki a felvenni kívánt kriptovalutát, a szükséges pontos összeget, és adja meg a megfelelő kifizetési címet. A tranzakció véglegesítéséhez kattintson a Visszavonás gombra.

 Mennyi ideig tart egy számlanyitás a PROBIT oldalon?

A saját fiók megnyitása a PROBIT oldalon nem igényel sok időt. Ha követi a fent vázolt lépéseket, néhány percen belül saját PROBIT-fiókja lesz.

A PROBIT webhelyen elérhető promóciós ajánlatok

Intelligens módszert keresel a nagyszerű kedvezmények kihasználására? Alkuvadász vagy? Bár a PROBIT-nak nincs klasszikus promóciós kategóriája, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érheti el az exkluzív ajánlatokat. Valójában a ProBit Exclusive szolgáltatással akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a legnépszerűbb tokeneket. Ne feledkezzen meg a hivatalos ajánlói programról sem, amely elképesztő jutalmakat, akár 30%-os kedvezményt is nyújthat az Ön által ajánlott barátai kereskedési díjaiból. És ez minden nap meg fog történni. Végül, de nem utolsósorban, megvan a Kereskedési Verseny is, amely különböző kedvezményekkel vár bizonyos kriptovalutákra.

PROBIT Ügyfélszolgálat

A tökéletes választ kereste a GYIK oldalon, de úgy érzi, továbbra is segítségre és tanácsra van szüksége? Fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy a support@PROBIT címre küldött e-mail elküldésével.

A PROBIT használatának előnyei

Kedvenc kriptopénzeddel a PROBIT-on kereskedve megnyered a lottószelvényt. A PROBIT webhelyen nemcsak alacsonyabb árakhoz férhet hozzá, mint más hasonló platformokon, hanem egy könnyen használható és barátságos felülethez is hozzáférhet, amelyet professzionális csapat, kiváló menedzsment és hihetetlen ajánlatok biztosítanak. és kedvezmények. Ezen kívül különféle programokhoz is hozzáférhet, mint például a PROBIT Exclusives, amelyek nagy előnyöket és jutalmakat hoznak Önnek. És ami még érdekesebb, hogy a PROBIT lehetőséget ad speciális PROB tokenek vásárlására és tárolására, amelyek jutalékkedvezményeket, jutalmakat és ajánlási bónuszokat biztosítanak.

Hogyan zárható le a PROBIT fiók?

Sajnos nem zárhatja be egyedül PROBIT fiókját. Kérelmét az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell elküldenie, ahol meg kell adnia a PROBIT-ra való regisztrációhoz használt e-mail címet és a fiók törlésének okát. Ne felejtse el kivenni az összes vagyonát a jelentkezés benyújtása előtt, mert a fiók nem törlődik, ha van pénz.

 PROBIT kuponkód

Tudta, hogy adatbázisunkban hozzáférhet a PROBIT valós és frissített kuponkódjaihoz? Erősen javasoljuk, hogy használja PROBIT kuponkódjainkat, mivel sokat spórolhat kriptoüzleten. Akár 10% kedvezményt kaphat az élettartam-kedvezmény díjaiból, vagy akár 30% kedvezményt kaphat egyéb szolgáltatásokból és tranzakciókból.

 PROBIT a közösségi médiában

Maradjon velünk, és ne maradjon le a kriptovaluta-ipar legfrissebb híreiről és ajánlatairól. Csatlakozz a PROBIT szenvedélyes közösségi média közösségéhez, és ne felejtsd el barátkozni vele a következő hivatalos csatornák legalább egyikén: Telegram, Btok, Discord, YouTube, Twitter, Facebook, LinkedIn, Medium, CoinGecko, CoinMarketCap, Coincodex vagy Instagram teljes hozzáférés a tippekhez és trükkökhöz, interjúkhoz és hasznos videókhoz, amelyek megtanítják az összes rejtett titkot, hogyan válhatsz sikeressé a piacon.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A PROBIT ajánlói kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény

A PROBIT ajánlókóddal akár 30% kedvezményt is kaphat barátai kereskedési jutalékaiból.

PROBIT kupon új ügyfeleknek

A PROBIT időről időre 10%-os kedvezménykupont kínál új ügyfeleknek kezdeti regisztrációs bónuszként.

A PROBIT-hoz hasonló szolgáltatások

Szeretnél új dolgokat kipróbálni? Szeretnél más kriptovaluta- és kereskedési szolgáltatásokhoz is hozzáférni? Tehát érdemes hasonló szolgáltatásokat kipróbálnia, mint a PROBIT. Vessen egy pillantást a TRASTRA.com, Bitpanda.com, crypterium.com, KuCoin.com, Maiar.com vagy BitYard.com oldalakra.

 PROBIT Black Friday ajánlatok

További indokra van szüksége a PROBIT használatának megkezdéséhez? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a legjobb időszak a kriptovalutákkal való kereskedés és befektetés megkezdésére valóban a fekete péntek? Egyszerűen azért, mert ez az egyik leghihetetlenebb értékesítési esemény, amely legalább 10% kedvezménnyel köszönti Önt bizonyos kriptokártyák árából a PROBIT-on.

PROBIT 11.11 ajánlatok

Menteni a dátumot. És térjen vissza a PROBIT oldalra november 11-én, amikor az egész világ ünnepli a Singles Day értékesítési eseményt, más néven a Double 11-et. Megtudhatja, hogyan csökkentheti kereskedési díjai költségeit, és hogyan juthat jelentős kedvezményekhez.

PROBIT Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

Szeretnél ingyenes kriptovalutákat kapni? Szeretne még egy lehetőséget megtakarítani kereskedési díjain? Ne habozzon, látogasson el a PROBIT oldalra a Cyber ​​​​hétfőn, egy másik fontos értékesítési eseményen, amelyet minden évben megszerveznek.

 PROBIT karácsonyi ajánlatok

Gyújtsa fel a boldogságot, és tegye a karácsonyi szezont más módon ragyogóvá. Fektessen be kriptovalutákba decemberben, és hihetetlen ajánlatokhoz férhet hozzá. Oldja fel a PROBIT karácsonyi ajánlatait, hogy egy egyedi ajándékkal nyűgözze le szeretteit. Bizonyos kriptovalutákra legalább 10% kedvezményt kaphat.

PROBIT mobilalkalmazás

Töltsd le most a hivatalos PROBIT mobilalkalmazást, amely elérhető iOS- és Android-eszközeidre, és kezdj el kereskedni útközben bármikor, bárhol, közvetlenül az okostelefonodról. Hozzáférhet egy részletes elrendezéshez, amely több mint 700 tokennel és kereskedési párokkal, mennyiséggel, árral és 24 órás mennyiséggel segít. Ezenkívül hozzáférhet a legfontosabb valós idejű piaci mérőszámokhoz és a kriptokereskedők mozgásaihoz, hogy segítsen a tokenek vásárlásában és eladásában az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon.

 A PROBIT-on forgalmazott legnépszerűbb kriptovaluták

A PROBIT-on kereskedhető legnépszerűbb kriptovaluták a Bitcoin, Ethereum, Tether, Edgecoin, Chainlink, Polygon, XRP, Dogecoin, Litecoin vagy Shiba Inu.

 

 

Hol írhatja meg a ProBit ajánlókódját?

ProBit ajánlókódját a regisztrációs oldalon található speciális mezőbe írhatja be. A Jelszó megerősítése mező alatt egy hivatkozási kód szöveget talál. Kattintson rá, és megjelenik egy másik mező, ahol manuálisan beírhatja a kódot a billentyűzet segítségével, vagy használhatja a másolás és beillesztés funkciót az ajánlókód átviteléhez.

Átutalhatok pénzt a ProBit-re Mastercard/Visa kártyáról?

Ha Mastercard vagy Visa kártyájával szeretne pénzt utalni ProBit számlájára, be kell jelentkeznie személyes ProBit számlájába. Adja hozzá kártyáját Pénztárcájához úgy, hogy az összes mezőt kitölti személyes adataival, például teljes hivatalos névvel, címmel, lakóhely szerinti országgal, valamint banki adataival, beleértve a számlaszámot és egyebeket. Kattintson a Befizetés gombra, és válassza ki a használni kívánt kártyát, majd adja meg az utalni kívánt pénzösszeget, és folytassa a következő lépésekkel a tranzakció befejezéséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 3Dsecure hitelesítésen kell keresztülmennie a bankjával. Ezt követően láthatja a tranzakciót a tranzakciós előzményekben.

Átutalhatok pénzt a ProBit-re a PayPalról?

Sajnos jelenleg nem tud pénzt utalni a ProBit-re a PayPal-számlájáról.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
ProBit.com kuponkód

 Tippek a PROBIT jutalékok megtakarításához

Pénzt takaríthat meg a PROBIT jutalékain, ha PROB-t tesz fel. Minél több PROB-ot tesz meg, annál magasabb lesz a tagsági szintje, ami kedvezményeket jelent a kereskedési jutalékokból.

ProBit.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek