OKX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPromóció OKX.com: 60% díj regisztráció04 október
promócióVegye USD30 bónusz kupon kódot OKX.com új felhasználó25 szeptember
promócióOKX.com 20% promóciós kód kereskedési díjak31 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az az OKX?

Az OKX-ot 2017-ben alapította OKEx néven a Star Xu, a kriptovaluta piac vezető szereplője, és egy Seychelle-szigeteki székhelyű magáncég, amely több mint 100 országban hódította meg milliók és milliók vállalkozói szellemét. Ez az innovatív kriptovaluta tőzsdei platform fejlett pénzügyi szolgáltatásokkal és blokklánc-technológiával rendelkezik, hogy segítsen sikerrel járni a kriptovaluta-iparban való kereskedés és befektetés során. Kategóriájában legjobb szolgáltatásokkal, mint például azonnali kereskedés, margin, határidős ügyletek, opciók, örök swapok, DeFI, hitelezés és bányászat, az OKX több mint 300 kriptovalutához és egy intuitív, könnyen használható platformhoz biztosít hozzáférést.

Hogyan nyithatok OKX fiókot?

Szeretné megnyitni saját OKX fiókját? Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a főoldal jobb felső sarkában talál. Megnyílik a regisztráció, ahol kiválaszthatja, hogy e-mail címe vagy telefonszáma segítségével nyitja-e meg fiókját. Ezután meg kell adnia egy erős jelszót, amely nem kevesebb, mint 8 és legfeljebb 32 karakter. A jelszónak tartalmaznia kell egy kis- és egy nagybetűt, valamint egy számot és egy szimbólumot. Ezután egy ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie, hogy megkapja a nemi kódot, akár az e-mail címében, akár a telefonszámában. A kód megerősítése után el kell fogadnia az OKX összes szabályzatát és feltételeit, és meg kell nyomnia a regisztráció gombot. Készen állsz, hogy elkezdj játszani kedvenc kriptokártyáddal. Telegram vagy Google fiókjával könnyebben és gyorsabban hozhat létre fiókot.

Hogyan finanszírozhatja OKX számláját?

Ha szeretné feltölteni OKX fiókját, be kell jelentkeznie személyes fiókjába. Lépjen az Eszközök fülre, amelyet a kezdőlap jobb felső sarkában talál, és válassza a Befizetés lehetőséget. Most itt az ideje, hogy kiválassza az érmét, amelyet a kívánt hálózattal együtt szeretne befizetni. Kattintson a Folytatás gombra, majd válassza ki és erősítse meg befizetési címét. Számlája céljától függően választhat a Finanszírozási Számla és a Kereskedési Számla között. Kövesse az utasításokat a tranzakciók véglegesítéséhez. Befizetésének állapotát a dedikált Befizetési előzmények mezőben találja.

Hogyan tud pénzt felvenni az OKX számlájáról?

Ha pénzt szeretne felvenni az OKX számlájáról, válassza ki a Kivonás gombot a legördülő listából. A következő lépés a kivenni kívánt érme és a hálózat kiválasztása. Kattintson a Folytatás gombra a következő lépések folytatásához. Most meg kell adnia és meg kell erősítenie a kifizetés részleteit, beleértve a kifizetési címet, a felvenni kívánt pénzösszeget és így tovább. Válassza ki a visszavonni kívánt számlát, majd kattintson a Folytatás gombra. Most meg kell adnia az Alap jelszavát, és ha korábban beállított egyet, akkor meg kell adnia a kódot, amelyet e-mail címében vagy telefonszámában kap. Írja be a kódot, és erősítse meg visszavonási kérelmét. Ha minden jól megy, a tranzakciót a Kifizetési előzmények lapon találja.

Mennyi ideig tart egy OKX fiók megnyitása?

Csak néhány percet vesz igénybe saját OKX fiókjának megnyitása. Alapvetően a folyamat nem tarthat tovább 10 percnél az ellenőrzési eljárás miatt. De ha nagy mennyiségű kérés érkezik, ez csak néhány percig tarthat.

Az OKX oldalon elérhető promóciós ajánlatok

Alkuvadász vagy? Ne habozzon, menjen most az OKX oldalára a Flash-ajánlatok részhez, hogy hozzáférjen a magas jutalommal és alacsony kockázatú exkluzív ajánlatokhoz. Vagy tekintse meg a Megtakarítások kategóriát, hogy óránkénti kamatot keressen egyszerűen az OKX margin kölcsöneinek finanszírozásával. Legyen az OKX hivatalos brókerje, hogy hozzáférjen a magas jutalékokhoz, bónuszpontokhoz és díjakhoz, az OKX piacokhoz és elkötelezett professzionális ügyfélszolgálati csapatához, amely a nap 24 órájában elérhető.

OKX Ügyfélszolgálat

Ha nem talál megfelelő választ a hivatalos webhely ügyfélszolgálati oldalán, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a support@OKX e-mail címen a következő csatornákon keresztül: közösségi médiából, például Twitterről és Telegramról vagy élő chaten keresztül, ahol az AI chatbottal cseveghet.

 Az OKX használatának előnyei

Az OKX használatának számtalan előnye van. Az OKX segítségével nemcsak a világ egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta platformjához férhet hozzá, hanem egy csúcsminőségű biztonsági webhelyhez és egy csodálatos, 24 órás ügyfélszolgálati csapathoz is hozzáférhet. Ráadásul az OKX jól jön a létezéshezfejlett pénzügyi satu, alacsony díjak, kriptovaluták széles választéka, oktatási tartalom, valamint magas fogadási APY és elképesztő jutalomprogramok.

Hogyan zárhatja be OKX fiókját?

Biztos benne, hogy valóban bezárja OKX fiókját? Miután megtette a ii-t, fiókja véglegesen bezárásra kerül. Jelentkezzen be fiókjába, és lépjen a biztonsági beállításokhoz. Kattintson a Fiók bezárása gombra a biztonsági oldalon, majd miután gondosan ellenőrizte a fiók bezárásakor megjelenő kockázati figyelmeztetést és a feltételeket, kattintson a Fiók bezárása gombra, amelyet az oldal alján talál. Írja be a telefonszámában kapott ellenőrző kódot, valamint a Google hitelesítési kódot, majd kattintson a Megerősítés gombra a fiók végleges bezárásához.

OKX Kuponkód

Oldalunkon megtalálja az OKX legújabb kuponkódjait. A megfelelő kuponkóddal sokat spórolhat kereskedési díjain. Néha akár 60% kedvezményt is kaphat a tranzakciós díjakból. Válassz bölcsen. Ha pedig szeretné kihasználni valamelyik OKX kuponkódunk előnyeit, nem kell mást tennie, mint megnyomnia az Ajánlat megtekintése gombot, amely új ablakban nyílik meg. Itt megtudhatja, mit kell tennie a kedvezmény igénybevételéhez.

OKX a közösségi médiában

Ha a kriptovaluta piacról van szó, mindig tanácsos naprakésznek lenni a hírekkel. A legjobb, ha a közösségi médiában csatlakozik az OKX utazásához. Kövesse tevékenységüket a következő csatornák közül egy vagy többen: Telegram, Line, Twitter, Instagram, Newsroom, YouTube, Discord, Facebook és LinkedIn, hogy felfedezze a rejtett titkokat és a legújabb iparági híreket, és fedezze fel a befektetés jövőjét. Ezen csatornák mindegyikén kérdéseket tehet fel és válaszokat kaphat, valamint cseveghet más szenvedélyes kereskedőkkel, hogy egy erős kriptojövőt alakítson ki együtt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az OKX ajánló kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény

Az OKX ajánlóprogrammal hozzáférhet a Mystery Boxokhoz, amelyek akár 10 000 dollár értékben is elképesztő titkosítási jutalmakat hozhatnak.

OKX kupon új vásárlóknak

Regisztráljon most az OKX oldalon, hogy legalább 10% kedvezményt kapjon kezdő bónuszként, és hozzáférjen a rejtélyes dobozokhoz, amelyek sokkal többet hozhatnak Önnek.

 Az OKX-hoz hasonló szolgáltatások

Unod már az OKX-ot? Vagy csak szeretnél valami újat megtapasztalni? Tudta, hogy sok más hasonló szolgáltatás található a weben, például az OKX? Próbálja ki a ProBit.com, Maiar.com, paxful.com, Bitpanda.com, FTX.com vagy crypterium.com webhelyeket.

 OKX Black Friday ajánlatok

A Black Friday már nem igényel leírást. Ez a legjobb értékesítési esemény, amelyet minden novemberben világszerte megszerveznek. Ez az a pillanat, amikor mindannyian nyitva tartjuk a szemünket, hogy lássuk a nagy cégek által készülő ajánlatokat és meglepetéseket. Az OKX pedig nagyszerű ajánlatokkal várja Önt, amelyek akár 30%-os kedvezményt is nyújthatnak a Bitcoinból, vagy jelentősen csökkenthetik a díjak költségeit.

OKX 11.11 Akciók

November 11-én az egész világ ünnepli a szinglik napját vagy a dupla 11 értékesítési eseményt, az OKX pedig azon cégek közé tartozik, amelyek egyes szolgáltatásokból legalább 10%-os kedvezménnyel várják hűséges vásárlóit.

OKX Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

A Cyber ​​​​hétfő egy másik jelentős esemény, amely nagyszerű ajánlatokat kínál az OKX oldalon. Ha lemaradt az ajánlatokról a korábbi értékesítési eseményeken, akkor ne hagyja ki a Cyber ​​​​hétfőre beállított ajánlatokat. Csökkentheti díjainak költségeit, vagy nagy kedvezményeket kaphat bizonyos kriptovaluták kereskedése során.

OKX ünnepi ajánlatok

Ünnepelje az ünnepi szezont kriptoval. Fektessen többet ezekbe a digitális eszközökbe, és minden nap jutalmat kap. Emellett örömet szerezhet majd szeretteinek, és olyan ajándékokba fektethet majd, amelyek egyre több pénzt hoznak nekik. December az előttünk álló hónap, sok meglepetéssel az OKX oldalon, és akár 30%-ot is kaphat bizonyos kriptopénzekből a karácsonyi ajándékkal.

 OKX mobilalkalmazás

Szeretnél útközben kereskedni, bármikor és bárhol az egyik legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb kriptovaluta cserealkalmazáson? Töltse le most a hivatalos mobilalkalmazást, amely elérhető iOS- és Google-eszközein, és eladhatja kedvenc kriptográfiai eszközeit, és közvetlenül mobiltelefonján kereskedhet.

 Az OKX-on forgalmazott legnépszerűbb kriptovaluták

Az OKX oldalon több mint 300 kriptovalutával kereskedhet, amelyek közül a legnépszerűbbek: Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, OKB, Litecoin, Shiba Inu vagy Chainlink.

 

 

Átutalhatok pénzt az OKX-re Mastercard/Visa kártyáról?

Ahhoz, hogy Mastercard vagy Visa kártyájáról pénzt utalhasson OKX számlájára, be kell jelentkeznie személyes OKX számlájára. Először is össze kell kapcsolnia hitel- vagy betéti kártyáját az OKX-fiókjával. Meg kell adnia minden személyes adatát, például teljes hivatalos nevét, címét és számlaszámát, és át kell mennie egy ellenőrzési folyamaton. Ha már megtette, lépjen az Eszközök fülre, és válassza az Átadás lehetőséget. Válassza ki a számla típusát, adja meg az utalni kívánt összeget, majd nyomja meg a Megerősítés gombot. Még egyszer át kell mennie bankja biztonságos ellenőrzési folyamatán, és miután ez megtörtént, az átutalás befejeződött.

Hová írhatja az OLX hivatkozási kódját?

Nem találtunk információt a weboldalon a PayPal-számlájáról az OKX-számlájára történő pénzátutalással kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az OKX.com jelenleg valószínűleg nem kínálja ezt a funkciót.

Tudok pénzt utalni az OKX-re a PayPal-ról?

Nem találtunk információt a weboldalon a PayPal-számlájáról az OKX-számlájára történő pénzátutalással kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az OKX jelenleg valószínűleg nem kínálja ezt a funkciót.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
OKX.com kuponkód

Tippek az OKX jutalékainak megtakarításához

Az OKX jutalékain könnyű pénzt megtakarítani. Mi a legjobb dolog? Nos, egyszerűen megragadhat egy kuponkódot, amely legalább 20% kedvezményt biztosít az árakból. Vagy válhat VIP kereskedővé, és bizonyos tranzakciók után alacsonyabb díjakat vagy akár nullát is kaphat. Ezenkívül számos olyan termék létezik, mint például a megtakarítás vagy a bevétel, amelyek csökkenthetik a jutalékok költségeit.

OKX.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek