Phemex Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPhemex.com promóciós kód: akár USD100 13 október
promócióPhemex.com promóciós kód: USD150 bónusz regisztráció19 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a PHEMEX?

A szingapúri székhelyű PHEMEX-ot csak 2019-ben alapította Jack Tao, és a kezdetek óta nagy sikert aratott, és a világ egyik legkeresettebb és leghatékonyabb kriptobefektetési és kereskedési platformjává vált. Ez az a cég, amely nap mint nap gyorsan nőtt, és mára több mint 5 millió aktív ügyfél használja világszerte több mint 200 országból. 160+ pontjával és 100-szoros tőkeáttételével a szerződésekben a PHEMEX azt ígéri, hogy maximális biztonsággal, valamint felhasználóbarát és interaktív platformmal megnyeri szívét és elméjét. Ma a PHEMEX-ot nem kevesebb, mint nyolc korábbi Morgan Stanly-vezető vezeti, ami azt jelenti, hogy Ön a pénzügyi szolgáltatások terén világelsők által üzemeltetett platformot fog használni.

 Hogyan nyithatok fiókot a PHEMEX oldalon?

Ha saját PHEMEX fiókot szeretne nyitni, kövesse irányelveinket. Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a Regisztráció most gombra a kezdőlap jobb felső sarkában. A rendszer átirányítja a regisztrációs oldalra, ahol meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint egy erős jelszót, amely legalább nyolc karakterből áll, beleértve egy nagybetűt, egy kisbetűt és egy számot. Ügyeljen arra, hogy saját e-mail címét adja meg, mert egy ellenőrző e-mailt és egy kódot fog kapni, amelyet a következő megjelenő ablakban kell megadnia. Itt az ideje, hogy élvezze kereskedési kalandját.

Hogyan finanszírozhatja a PHEMEX számláját?

PHEMEX-fiókjának finanszírozásához be kell jelentkeznie személyes fiókjába. Az oldal jobb felső sarkában találja a főmenüsort, ahol az Eszközök fület kell kiválasztania. Megnyílik egy új oldal, ahol egy másik menüt talál, de ezúttal az oldal bal oldalán. Válassza ki a legördülő menüből azt a kriptovalutát, amelyet fiókja feltöltéséhez használni szeretne, majd kattintson a Folytatás gombra, amely elküldi a betéti pénztárcájának címére és QR-kódjára. Használhatja a másolás és beillesztés funkciót a cím átviteléhez, vagy a QR-kód beolvasásával elindíthatja a tranzakciót. Most már csak ki kell választania a kívánt mennyiségű kriptot, amellyel számláját finanszírozni kívánja, és el kell küldenie a PHEMEX pénztárcájába.

Hogyan vehet fel pénzt a PHEMEX számlájáról?

Jelentkezzen be PHEMEX fiókjába, és kattintson az Eszközök gombra az oldal jobb felső sarkában. Most válassza ki az Eltávolítás gombot a bal oldali menüből, majd kattintson a Címkezelés fülre. Következő lépésként kattintson a Kivonási cím hozzáadása gombra a kívánt szimbólum vagy pénznem kiválasztásához, a címke, pénztárca cím és címjegy hozzáadásához. Kattintson a Folytatás gombra a következő lépésekhez való továbblépéshez és a visszavonási folyamat befejezéséhez. Miután megadta a fentieket, meg kell adnia a Google Hitelesítő kódját is. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor be kell kapcsolnia a Google kéttényezős hitelesítését. A kód ellenőrzése után sikerüzenetet fog kapni, és a pénztárca címét azonnal hozzáadjuk a címkezeléshez. A visszavonás véglegesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze e-mail címét, és kattintson a kapott megerősítő linkre.

Mennyi ideig tart egy számlanyitás a PHEMEX oldalon?

A PHEMEX-on saját fiók megnyitása nem igényel sok időt. Csak meg kell adnia az összes szükséges információt, és végig kell mennie egy ellenőrzési folyamaton. Fiókja néhány percen belül létrejön.

A PHEMEX oldalon elérhető promóciós ajánlatok

Eljött az idő, hogy megjutalmazzuk a PHEMEX iránti hűségedet. Lépjen be a hivatalos webhelyre most, és szerezze be, ami a tiéd. Különleges ajánlatokat talál, amelyek hihetetlen előnyöket és előnyöket biztosítanak Önnek. Ne habozzon, lépjen a Promóciók részre, amelyet a webhely főoldalán talál. Itt további információkat talál arról, hogyan kaphat akár 200 dolláros bónuszt, vagy akár többet is, attól függően, hogy milyen feladatokat kell végrehajtania. Ezenkívül a PHEMEX időnként különféle marketingkampányokat szervez, amelyek gazdagabbá teszik Önt, mint gondolta volna. Hogy valódi betekintést adjunk ebbe, csak azt szeretnénk elmondani, hogy az utolsó ilyen kampány akár 5000 dolláros káprázatos befizetési bónuszt is hozhatott volna.

 PHEMEX Ügyfélszolgálat

Ha nem találta a helyes választ a problémáira a PHEMEX Súgó oldalán, vegye fel a kapcsolatot a 24 órás ügyfélszolgálati csapattal, küldjön egy e-mailt a következő címek egyikére: support@phemex.zendesk. com, bd@PHEMEX az üzletfejlesztésért

ios, marketing@PHEMEX a PR és marketingért, a hr@PHEMEX a Karrierekért, a product@PHEMEX a termékvisszajelzésért, az it@PHEMEX a problémákért, a panaszokért panaszokért a panaszok@PHEMEX vagy a listing@phemex. com listázási kérésért. Felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a hivatalos webhelyen elérhető élő chaten keresztül is.

A PHEMEX használatának előnyei

További okokra van szüksége, hogy a PHEMEX oldalt válassza? Tudtad, hogy a PHEMEX az egyik legbiztonságosabb és leginkább szabályozott tőzsdei platform, amely több mint 220 kriptovalutához biztosít hozzáférést? Tudtad, hogy a PHEMEX oldalon akár 100-szoros tőkeáttétellel is kereskedhet kedvenc kriptopénzeddel? A PHEMEX az a platform, amely jól használható egy szép és vonzó felülettel, amely könnyen használható, alacsonyabb árakkal és csodálatos programokkal, amelyek előnyöket és nagyszerű ajánlatokat kínálnak. Nagy teljesítményt érhet el a másodpercenkénti 300 000 tranzakcióval, az 1 ezredmásodpercnél rövidebb rendelési válaszidővel, valamint a fejlett funkciókkal, a legerősebb pénztárcabiztonsággal, valamint a hét minden napján, 24 órában elérhető hozzáféréssel és támogatással.

Hogyan zárhatja be PHEMEX fiókját?

Ha biztos benne, hogy be akarja zárni PHEMEX fiókját, néhány dolgot el kell végeznie, mielőtt folytatná ezt a műveletet. Törölnie kell vagy befejeznie kell az összes függőben lévő kifizetést és átutalást a webhelyek között, törölnie kell az összes API-kulcsát, és be kell zárnia az összes nyitott rendelést. Miután ezt megtette, kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálati csapattal a support@phemex.zendesk.com e-mail címen vagy online chaten keresztül, és egy ügynök segít a fiók bezárásában.

PHEMEX kuponkód

A PHEMEX megfelelő kuponkódjával sokat spórolhat a következő tranzakción. Oldalunkon egy frissített és elérhető PHEMEX kuponkódot talál, amely csökkentheti az árak költségeit, vagy akár 150 USD kedvezményt is adhat Önnek. És nem kell mást tennie, mint az Ajánlat megtekintése gombra kattintani a kedvezmény igénybevételéhez.

PHEMEX a közösségi hálózatokon

Szeretnél naprakész lenni a legújabb kiadásokkal és a kriptovaluta piac legforróbb híreivel? Szeretnél elsőként értesülni az összes promóciós ajánlatról és a PHEMEX marketingkampányáról? Csatlakozz most szenvedélyes közösségükhöz a közösségi médiában, kövesd, iratkozz fel és lájkold hivatalos csatornáikat, és nem maradsz le egyetlen ajánlatról sem. Legyen barátja a PHEMEX-nak a következő közösségimédia-fiókok legalább egyikén: Facebook, Twitter, Telegram, LinkedIn, YouTube, Instagram és Discord, és hozzáférhet oktatási tartalmakhoz és forrásokhoz, oktatóvideókhoz és érdekes interjúkhoz. Ezenkívül javasoljuk, hogy olvassa el a hivatalos blogot, amely hasznos cikkek széles skálájával üdvözli Önt, például Mit gondolnak valójában a Phemex felhasználók az Ethereum egyesüléséről? o Melyek a legjobb árajánlatok a kriptovalutákkal kapcsolatban? o Hányszor halt meg a Bitcoin? és még több.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A PHEMEX ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény

A legnagyobb kedvezmény, amit a PHEMEX ajánlói kuponkód használatával kaphat, 200 USD, amíg az Ön által ajánlott személy 5000 USD-t letétbe helyez, és 5000 USD árrés használatával hajt végre egy kereskedést.

PHEMEX kupon új ügyfeleknek

Regisztráljon most, és kapjon akár 4050 Crypto-t kezdő bónuszként, valamint 2BTC-t és 10 000 USDT próbaalapot, ha végrehajtja az összes szükséges feladatot.

A PHEMEX-hoz hasonló szolgáltatások

Mindig valami mást keresel? Unod már a PHEMEX-ot? vagy csak szeretnél más kriptovaluta platformokat is kipróbálni? Vannak a PHEMEX-hoz hasonló szolgáltatások, amelyeket érdemes kipróbálni. Vessen egy pillantást az AscendEX.com, a Coinbase.com, a paxful.com, az OKX.com, a ProBit.com, a TRASTRA.com és a Bittrex.com oldalakra.

PHEMEX Black Friday ajánlatok

Fektessen be még többet a kriptovaluták iránti szenvedélyébe, hogy még többet érjen el. A Fekete Péntek az az esemény, amelyet nem kell leírni. Térjen vissza a PHEMEX oldalra a Fekete Pénteken, hogy biztosítson nagyszerű ajánlatokat, amelyek akár 20% felettiek is lehetnek egyes kriptovalutákon, és sok pénzt takaríthat meg a díjakból.

PHEMEX 11.11 Akciók

Egy másik jelentős értékesítési esemény a Double 11, az úgynevezett Singles Day értékesítés. És kaphat néhány kedvezményt a PHEMEX oldalon. Mentse el a dátumot, és nyissa meg a PHEMEX oldalt november 11-én, hogy legalább 10% kedvezményt kapjon bizonyos kriptovalutákra.

PHEMEX Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

Ha lemaradt az ajánlatokról a korábbi akciók során, most itt a lehetőség, hogy megszerezze azt, ami a tiéd. A Cyber ​​​​Monday értékesítési esemény során ismét megtakaríthat kriptovaluta vásárlásain a PHEMEX oldalon. Biztosítsa most kedvezményeit, amelyek akár több mint 10%-os kedvezményt is elérhetnek bizonyos kriptovaluták esetében, és amelyek nagy kedvezményeket adhatnak bizonyos tranzakciókhoz.

PHEMEX karácsonyi ajánlatok

Itt az ideje, hogy különleges ajándékokkal nyűgözze le szeretteit az év legcsodálatosabb időszakára. Ha szereti a kriptovalutákat, akkor mindketten lottózók. December hónapban elképesztő ünnepi ajánlatokkal érkezik a PHEMEX, amelyek boldogságot hozhatnak digitális pénztárcájába. Vásárolhat tőlük PHEMEX ajándékkártyákat, vagy egyszerűen csak kriptoval kereskedhet velük, és legalább 10% kedvezményt kap bizonyos kriptokártyák árából, valamint számos egyéb előnyt.

 PHEMEX mobilalkalmazás

Maradjon kapcsolatban, és töltse le most a hivatalos PHEMEX mobilalkalmazást, amely elérhető iOS- és Android-eszközeire, és bármikor, bárhol kereskedhet útközben. Az alkalmazással azonnal vásárolhat kriptot, növelheti kriptoportfólióját, kamatbevételt szerezhet a kriptokártyáján, és hozzáférhet a valós idejű piaci grafikonokhoz.

 A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel kereskednek és

nPHEMEX

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel a PHEMEX oldalon kereskedhet, a következők: Bitcoin, Cardano, ChainLink, Dogecoin, Ethereum, Filecoin, Litecoin, Polkadot, USDT, Polygon, Solana, XRP és Shiba Inu.

 

 

Hol írhatja le a Phemex ajánlókódját?

A regisztrációs oldalon közvetlenül azon mezők alatt, ahol meg kell adnia e-mail címét és jelszavát, egy szöveges Meghívó kód jelenik meg (nem kötelező). Kattintson rá, és kézzel írja be a kódot a mezőbe a billentyűzet segítségével, vagy használja a másolás és beillesztés funkciót a helyes átvitelhez.

Átutalhatok pénzt a Phemexnek Mastercard/Visa kártyáról?

Szerencsére pénzt utalhat a Phemex-számlájára Mastercard vagy Visa kártyájáról. Nyissa meg saját Phemex-fiókját, és lépjen az Eszközök oldalára. Felhívjuk figyelmét, hogy bankszámláját össze kell kapcsolnia Phemex.com-fiókjával. Ehhez meg kell adnia az összes kártyaadatát a szükséges mezőben. Adja meg teljes hivatalos nevét, címét, számlaszámát, és végezze el az ellenőrzési folyamatot. Az Eszközök oldalon kattintson az Átutalás fülre, írja be az utalni kívánt pénzösszeget, és folytassa a tranzakció befejezéséhez szükséges összes lépéssel. Nyomja meg a Megerősítés gombot, és fejezze be a biztonságos 3D hitelesítést bankjával. Miután az átutalás megtörtént, azt személyes Phemex.com fiókja Tranzakciós előzményeiben találja meg.

Átutalhatok pénzt a Phemexre a PayPalról?

Jelenleg nem utalhat pénzt Phemex számlájára PayPal számlájáról.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Phemex.com kuponkód

Tippek a PHEMEXm jutalékainak megtakarításához

Kereskedjen most azonnali kereskedéssel, és nem kap jutalékot. Légy VIP felhasználó, és minden tranzakció után nulla alatti jutalékot kapsz. Ráadásul, ha Phemex All-Star tag leszel, akár 50%-os jutalékot is kaphatsz hálózatod összes kereskedéséből.

Phemex.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek