AVIANCA Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponÉlvezze az USD20 kuponkódot a AVIANCA.com23 december
Kupon5% kedvezmény kód AVIANCA.com04 december
KuponAVIANCA.com akár 15% promóciós kód kiválasztott elemek02 december
promócióKeressen olcsó jegyeket a avianca.com15 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Mit kínál az AVIANCA

Több mint 100 éve van jelen a piacon, az AVIANCA Latin-Amerika egyik legnagyobb légitársaságának számít, amely története során és a technológiának köszönhetően átalakította a légi szolgáltatást, nagyobb kényelmet kínálva minden szinten, az ülésektől a repülőgépek típusáig, mindig megbízhatóságot, barátságosságot és mindenekelőtt biztonságot nyújtva.

AVIANCA kínál ügyfeleinek a legjobb módja annak, hogy repülni megfizethető áron, és amelyben lehet testre szabni az utazás, válassza ki a menüt és a szórakozás, hogy utazni pihentető, ahogy szeretné, és ahol akar, legyen az egy üzleti út, egy látogatás a család vagy egy felejthetetlen nyaralás.

Az AVIANCA több mint 65 olyan célállomást kínál, amelyek könnyen, átszállás nélkül csatlakoznak, többek között Bogotá, Cartagena, Cali, Medellín, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San José de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancún, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao, Sao Paulo, többek között.

Hogyan küldi az AVIANCA a jegyeket

Az AVIANCA a jegyeket e-mailben küldi el arra az e-mail címre, amellyel a jegyek kifizetése megtörtént, szintén a platformon található.

Milyen kedvezményeket kínál az AVIANCA?

Az AVIANCA néhány kedvezményt kínál, mint például:

50%-os kedvezmény néhány kiválasztott úti cél esetében.

Fizetési módok az AVIANCA-on

Az AVIANCA által elfogadott fizetési módok a hitelkártyák, mint például a Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Mennyi ideig tart az AVIANCA-on vásárolt jegyek kiszállítása?

Az AVIANCA-on vásárolt jegyeket perceken belül kiszállítják, ez a várakozási idő addig tart, amíg a fizetés ellenőrzése megtörténik.

Az AVIANCA-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

Az AVIANCA-on elérhető kedvezményes kuponok között szerepelnek a következők:

20% kedvezmény a kiválasztott járatokra az MGT20TFF kód használatával.

10% kedvezmény az utazási szolgáltatásokra a LOVE2FLY kód használatával.
 

AVIANCA ügyfélszolgálat

Az AVIANCA ügyfélszolgálata különböző lehetőségeken keresztül érhető el, többek között a 018000953434 ingyenes forródróton, egy kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a platformon található online csevegésen keresztül, valamint a WhatsAppon keresztül vagy az értékesítési irodáikban.

Az AVIANCA kupon használatának előnyei

Az AVIANCA oldalon történő foglaláskor egy kedvezményes kupon felhasználásának előnyei közül a legfontosabb, hogy az ügyfelek pénzt takaríthatnak meg a foglalás kifizetésekor.

Hogyan tudom visszaváltani az AVIANCA-on vásárolt jegyet?

Az AVIANCA-on történő jegyfoglalás lemondásához az ügyfélnek közvetlenül az ügyfélszolgálattal kell kommunikálnia, ennek során figyelembe kell venni, hogy a lemondásért külön díjat generálhatnak.

Exkluzív kupon új vásárlóknak az AVIANCA-on

Az új AVIANCA vásárlók felhasználhatják az utazás lefoglalásakor rendelkezésre álló kuponokat.

AVIANCA a közösségi hálózatokon

Az AVIANCA vásárlók a közösségi hálózatokon keresztül láthatják az elérhető akciókat, valamint az elérhető úti célokat, amelyek megmutathatják a legemblematikusabb turisztikai tájakat, az utazások kényelmét, valamint a gasztronómiát.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az AVIANCA által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

Az AVIANCA által kínált maximális kedvezmény 50% a kiválasztott úti célokra.

AVIANCA kupon a hírlevél feliratkozáshoz.

Az AVIANCA hírlevelére feliratkozó vásárlók e-mailben értesítést kapnak az összes exkluzív ajánlatról és kedvezményről, valamint a legforgalmasabb úti célokról.

Az AVIANCA-hoz hasonló légitársaságok

Az ügyfelek különböző, az AVIANCA-hoz hasonló szolgáltatásokat nyújtó üzleteket találhatnak, amelyek között kereshetnek és láthatják ajánlataikat és promócióikat, valamint megfizethető áraikat, amelyek között meglátogathatják a Latamairlines.com, AA.COM, Jetsmart.com.

AVIANCA fekete péntek kuponok

Latin-Amerika legnagyobb légitársasága, az AVIANCA a legjobb ajánlatokat és megfizethető árakat kínálja ügyfelei számára a Black Friday eladási ünnepen, ahol hihetetlen, akár 65%-os kedvezményeket kaphatnak, további kuponokkal 5%-tól és felfelé.

AVIANCA kuponok a 11.11-hez

Ahhoz, hogy élvezze a megfizethető árak, hogy a foglalások AVIANCA ügyfelek kihasználhatják az akciók, hogy ez a különleges nap 11.11, ahol ők lesznek a legjobb kedvezmények akár 50% -os közvetlen járatok és speciális kuponok.

AVIANCA kuponok a Cyber hétfőn

Az AVIANCA ügyfelek kihasználhatják az ajánlatok és promóciók mellett a kedvezmények állnak rendelkezésre ezen a különleges Cyber Monday értékesítési nap, ahol kihasználhatják, hogy képes megtakarítani a foglalások időben az ünnepek hihetetlen kedvezményekkel ezen a napon akár 70% -os, akár 15% -os értékesítési kuponokkal.

AVIANCA karácsonyi kuponok

Decemberben az AVIANCA az ügyfelei számára a legjobb árakat kínálja az utazáshoz és a családdal való közös utazáshoz a karácsonyi ünnepek alatt, ahol kihasználhatja a jegyek megvásárlásának előnyeit különleges kedvezményekkel és kuponokkal, amelyekkel 10% kedvezményt kaphat a kiválasztott úti célokra.

AVIANCA mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Az AVIANCA jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

 Híres úti célok, ahová az AVIANCA repül

Az AVIANCA több mint 65 olyan célállomással rendelkezik, amelyekhez könnyen, átszállás nélkül lehet csatlakozni, többek között Bogota, Cartagena, Cali, Medellin, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San Jose de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancun, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curacao, Sao Paulo, stb.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Bloomingdales kuponkód

Különleges promóciók és kuponok az AVIANCA-on

Jelenleg az AVIANCA elérhető kedvezményes kupon akciókkal rendelkezik, amelyek akár 20%-os kedvezményt is elérhetnek, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára a megtakarítást.

Bloomingdales Kupon

Egyéb hasonló üzletek