Bittrex Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció60% kupon Bittrex.com eladó05 október
promócióBittrex.com USD15 promóciós kód új ügyfél20 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a BITTREX?

Az Amerikai Egyesült Államokban, Seattle-ben található BITTREX-ot 2014-ben alapította három kiberbiztonsági mérnök, Bill Shihara, Richie Lai és Rami Kawach, és a világ egyik vezető kriptovaluta tőzsdéje, amely több mint 440 megvásárolható kriptovalutához biztosít hozzáférést. , eladni és cserélni. A világ egyik legbiztonságosabb kereskedési platformjaként számon tartott BITTREX csúcstechnológiával és intézményi szintű tapasztalattal várja Önt a kriptovaluta iparban dolgozó szakemberek és kezdők számára egyaránt. A BITTREX segítségével nem csak egy biztonságos platformhoz férhet hozzá, hanem hozzáférhet egy egyedileg épített kereskedési motorhoz, gyors befizetésekhez és kifizetésekhez, amelyek ösztönzik az innovációt, valamint a vállalat azon ígéretét, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek megfelelnek az összes jelenlegi amerikai, uniós és Liechtenstein szabályozása.

 Hogyan nyithat fiókot a BITTREX oldalon?

Mielőtt megnyitná a saját fiókját a BITTREX oldalon, tudnod kell, hogy türelmesnek kell lennie, és követnie kell az összes irányelvünket, mert több biztonsági intézkedést is magában foglaló ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie. Ez az Ön biztonsága és biztonsága érdekében történik, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében. Az első az első. Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a főoldal jobb felső sarkában talál. Válassza ki a megfelelő Számlatípus gombot. Úgy gondoljuk, hogy ez lesz a Személyes. A Corporate esetében még néhány dolgot be kell tartania. Adjon meg egy érvényes e-mail címet, amely egyben a BITTREX felhasználóneve is lesz, valamint egy erős jelszót. Menjen tovább, és kattintson a Fiók létrehozása gombra. Most ellenőrizze az e-mail postaládáját az ellenőrzési folyamat végrehajtásához. Kapni fog egy linket a BITTREX oldalról. Kattintson rá az e-mail címének megerősítéséhez. Ha ez megtörtént, át kell tekintenie a Szolgáltatási feltételeket. Fogadjon el minden feltételt és szabályzatot, majd kattintson a Feltételek elfogadása gombra. Adja meg alapvető profiladatait az összes megjelenő mező kitöltésével latin karaktereket tartalmazó billentyűzet használatával. Felhívjuk figyelmét, hogy fel kell töltenie hivatalos személyazonosító okmányát. Kattintson a Folytatás gombra a regisztrációs folyamat befejezéséhez.

 Hogyan töltheti fel BITTREX fiókját?

Ha szeretné feltölteni BITTREX fiókját, be kell jelentkeznie a saját fiókjába. Most meg kell lépnie a Holdings, majd az Egyenlegek részhez, ahol látni fogja az összes elérhető pénznem listáját. Keresse meg a kívánt érmét vagy tokent, és ha megtalálta, egyszerűen kattintson a Befizetés gombra közvetlenül a Műveletek oszlop alatt. Ekkor megjelenik a befizetési oldal, amely a kívánt érméhez/zsetonhoz tartozó utasításokat tartalmazza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha korábban nem helyezte be az érmét vagy tokent BITTREX számlájára, akkor új pénztárcacímet kell létrehoznia az adott érméhez vagy tokenhez. Kövesse az érméhez vagy tokenhez tartozó összes befizetési utasítást, másolja ki a pénztárca címét, és illessze be a szükséges mezőbe. Amikor a befizetés megkezdődött, a Befizetések fülre kell lépnie, hogy ellenőrizze a tranzakció állapotát. Nyissa meg a Visszaigazolások oszlopot közvetlenül a Függőben lévő befizetések alatt, és nézze meg, hogy befizetése teljes mértékben megerősítve van-e a blokkláncon, mielőtt jóváírásra kerülne BITTREX számláján. Amint a befizetés befejeződött, megjelenik a Befizetési előzmények lapon.

Hogyan lehet pénzt felvenni a BITTREX számlájáról?

A BITTREX számlájáról történő pénzfelvételhez szükséges lépések hasonlóak azokhoz a lépésekhez, amelyeket a számlájához való hozzáadáshoz használt. Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a Holdings ikonra, amelyet a főoldal jobb felső sarkában talál. Keresse meg a pénztárcát, amellyel pénzt szeretne felvenni, és kattintson a Kifizetés gombra, amely közvetlenül a Részvények lap alatt található. Megjelenik a visszavonási képernyő. Most meg kell adnia a címzett pénztárca címét és a felvenni kívánt pénzösszeget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes pénznemekhez üzenet vagy fizetési azonosító, címke vagy megjegyzés szükséges lehet. Ha ez az Ön esete, meg kell adnia a kifizetési eljáráshoz, mert ha nem csatolja, a pénzeszközök elvesztését kockáztatja. Ha minden rendben van, most kattintson a Visszavonás gombra. Adja meg 2FA hitelesítését vagy 6 számjegyű kódját, és nyomja meg a Megerősítés gombot. A tranzakciót a Kifizetési előzmények részben kell megtalálnia.

Mennyi ideig tart egy számlanyitás a BITTREX oldalon?

A saját fiók megnyitása a BITTREX oldalon nem tart túl sokáig. Maximum 10 percre lesz szüksége a platformon való regisztrációhoz, és ez csak azért van, mert át kell mennie egy ellenőrzési folyamaton.

 VAGY

promóciós ajánlatok elérhetők a BITTREX oldalon

Bár a BITTREX nem rendelkezik klasszikus Ajánlatok szekcióval, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érheti el azokat a promóciós ajánlatokat, amelyek segíthetnek kis kriptovaluta üzletében. Vannak bizonyos kriptovaluták, amelyek hihetetlen jutalmakat hozhatnak. Például, ha a Cardano-ra tesz tétet a BITTREX Global oldalon, különböző ajánlatokhoz fog hozzáférni. Csak annyit kell tennie, hogy a saját fiókjában a Jutalmak szerzése lapra lép. Csatlakozzon most a BITTREX Credits Programhoz, és szerezzen elegendő kreditet a kereskedései után fizetett jutalékokból, hogy jelentős mértékben megtakarítsa a tranzakciós díjakat. Szeretnél legalább 10% jutalékot kapni? Csatlakozzon most az ajánlási programhoz, és minden beküldött barátjával, aki befejez egy kereskedést, nagy bevételt fog kapni.

BITTREX Ügyfélszolgálat

Ha nem elégedett a Támogatás oldalon található válaszokkal, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati csapattal az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy a hivatalos Bittrex Telegram csatornán keresztül egy ügynökhöz fordulva. Globális. Az élő csevegésen keresztül is kapcsolatba léphet egy ügynökkel.

A BITTREX használatának előnyei

A BITTREX használata csúcsminőségű biztonsági rendszert biztosít Önnek. A platformot az alapoktól kezdve többrétegű védelemmel építették fel, a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb csúcstechnológiák felhasználásával, hogy számlája és pénze biztonságban legyen. Az egyéb figyelemre méltó előnyök közé tartoznak az alacsony díjak, a fejlett kereskedési szolgáltatások, mint például az élő ajánlati könyvek, a fejlett diagramkészítő eszközök, a limitáras megbízások és a stop megbízások, valamint az oktatási tartalomhoz való hozzáférés. Ezenkívül a BITTREX segítségével a kriptovaluták nagy választékához és egy felhasználóbarát platformhoz férhet hozzá.

Hogyan zárhatja be BITTREX fiókját?

Ha be szeretné zárni BITTREX fiókját, kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálati csapattal az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztüli elküldésével. Meg kell adnia e-mail címét és rövid leírást arról, hogy miért szeretné elhagyni a BITTREX webhelyet. Fiókját 45 órán belül lezárjuk, hogy elkerüljük a fiókok véletlen bezárását. A fiók bezárása után nem tudja újra megnyitni.

BITTREX kuponkód

Szeretne legalább 10% kedvezményt megtakarítani a BITTREX oldalon? Szeretnél legalább 15 dollárt kapni, amikor regisztrálsz a platformon? Oldalunkon megtalálja a BITTREX legújabb kuponkódjait, amelyek elképesztő előnyökkel járhatnak. Ha megtalálta az igényeinek megfelelőt, egyszerűen kattintson az Ajánlat megtekintése gombra, hogy megtekinthesse azokat a lépéseket, amelyeket követnie kell a kedvezmény igénybevételéhez.

BITTREX a közösségi hálózatokon

Szeretne kapcsolatba lépni a hozzád hasonló szenvedélyes kriptográfiai szerelmesekkel? Szeretnél az elsők között tudni, melyik kriptográfiai eszközbe a legjobb befektetni? Szeretnél hozzáférni a kriptovaluták világának legfrissebb ajánlataihoz és híreihez? Csatlakozzon a fantasztikus BITTREX közösségi média közösségéhez, és kövesse útjukat a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren, a Redditen, a LinkedIn-en, a Telegramon vagy a YouTube-on, hogy hasznos oktatóvideókat és interjúkat érjen el, hogy tippeket és trükköket fedezzen fel vállalkozása számára. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a hivatalos blogot, ahol hasznos és érdekes információkhoz férhet hozzá. Számos cikket talál itt, mint például az Ethereum vége, BTC vs ETH – Számítási logika, Transparency vs Privacy on the Blockchain vagy a Bittrex a jövőre nézve.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A BITTREX ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény

A legnagyobb kedvezmény, amit a BITTREX ajánlói kuponkód kínál, a 10% jutalék, amelyet minden alkalommal megkeres, amikor valamelyik meghívott barátja kereskedést hajt végre a platformon.

BITTREX kupon új ügyfeleknek

A megfelelő BITTREX kupon 15 dollárt kap regisztrációs bónuszként, amikor először hoz létre saját fiókot.

A BITTREX-hoz hasonló szolgáltatások

Szeretne kereskedni más kriptovalutákkal, amelyek nem állnak rendelkezésre a BITTREX oldalon? Vagy talán csak szeretne valami újat kipróbálni? Érdekelnek a kriptovaluta tőzsdék, amelyek számos jutalomprogramot kínálnak leghűségesebb ügyfeleik számára? Ideje kipróbálni a BITTREX-hoz hasonló szolgáltatásokat. Vessen egy pillantást a BitYard.com, a paxful.com, a KuCoin.com, a ProBit.com, a Bitpanda.com vagy a Crypto.com oldalakra.

BITTREX Black Friday ajánlatok

Mi az első dolog, ami eszedbe jut a Black Friday hallatán? Az akciós ajánlatok természetesen. A BITTREX pedig egyike azon cégeknek, amelyek promóciós ajánlatokkal csábítják vásárlóit ezen a különleges értékesítési eseményen. Általában a Fekete Péntek idején a BITTREX százalékos díjcsökkentést, valamint különböző kedvezményeket kínál, ha adott kriptovalutákkal kereskedik.

BITTREX 11.11 Akciók

Térjen vissza az üzlethez, és mentse el a dátumot. November 11-én, más néven Double 11-en vagy a Szinglik napján, a cégek szerte a világon stílusosan ünneplik a napot a legnagyobb eladásokkal. Menjen vissza a BITTREX oldalra, és nézze meg, hogy a cég készül-e valamivel a leghűségesebb ügyfelei számára.

 BITTREX Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

A Cyber ​​​​hétfő egy másik jelentős értékesítési esemény, amelyet mindenki izgatottan vár egész évben. A BITTREX oldalon a Cyber ​​​​Monday rendezvény ideje alatt számos szolgáltatásból legalább 10% kedvezményt kaphat.

 BITTREX karácsonyi ajánlatok

Fényesítse meg a boldogságot, és lepje meg szeretteit egyedi és eredeti karácsonyi ajándékkal. Vagy miért nem kényeztetheti magát egy klassz karácsonyi ajándékkal? Decemberben látogasson el a BITTREX oldalra, ahol exkluzív kriptovaluta nyaralási ajánlatokat talál. Ajándékkártyát kaphat kedvenc kriptotőzsdéjétől akciós áron, vagy hatalmas kedvezményeket nyithat meg bizonyos kriptovalutákra.

BITTREX mobilalkalmazás

Maradj kapcsolatban. Töltse le most a hivatalos BITTREX mobilalkalmazást, amely elérhető iOS és Android készülékeire, hogy útközben kereskedjen, és magasabb szintre emelje biztonságát és rugalmasságát. Bármikor, bárhol megvásárolhatja, eladhatja vagy kereskedhet kedvenc kriptopénzével közvetlenül az okostelefonjáról. Hozzáférhet majd az asztali verzió összes funkciójához és szolgáltatásához, de ezúttal tökéletesen a mobil felhasználók számára készültek.

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel a BITTREX oldalon kereskednek

A BITTREX-on kereskedett legnépszerűbb kriptovaluták a következők: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Chainlink, Dogecoin, Polkadot, Polygon, Tether, Litecoin és még több.

 

 

Hová írhatja a Bittrex.com ajánlókódját?

Amikor először regisztrál a Bittrex szolgáltatásra, a jelszavát beíró mező alatt egy Írjon be egy ajánlókódot (opcionális) szöveget talál. Ha rákattint a szövegre, megjelenik egy mező, ahol manuálisan beírhatja a referenciakódot a billentyűzet segítségével, vagy beillesztheti, ha a másolás és beillesztés funkciót választotta.

Átutalhatok pénzt a Bittrexre Mastercard/Visa kártyáról?

Igen, átutalhat pénzt Mastercard vagy Visa kártyájáról Bittrex számlájára. Jelentkezzen be saját Bittrex.com fiókjába, és válassza ki a Holdings fület a főmenüben. Ezután az oszlopban válassza a Betéti betéti vagy hitelkártyával lehetőséget. Adja meg a számlájára utalni kívánt pénzösszeget, valamint a szükséges kártyaadatokat. Meg kell adnia olyan személyes adatokat, mint a teljes hivatalos név, számlaszám, cím stb. Jelölje be azt a jelölőnégyzetet, amely azt mondja, hogy elfogadja az összes feltételt és az adatvédelmi szabályzatot. Ezután folytassa az összes lépéssel a tranzakció befejezéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy át kell mennie bankja 3DSecure portáljának ellenőrzésén. Az átutalás jóváhagyása után a rendelés állapotát a Befizetések részben találja.

Átutalhatok pénzt a Bittrexre a PayPalról?

Jelenleg nem utalhat pénzt PayPal-számlájáról Bittrex-számlájára.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Bittrex.com kuponkód

Tippek a BITTREX jutalékainak megtakarításához

Ha pénzt szeretne megtakarítani a BITTREX díjain, több kriptovalutával kell kereskednie. Minél többet kereskedsz, annál kisebb lesz a jutalékod. Ezenkívül a Bittrex Credits Reward Program segítségével jutalékmentes kereskedéseket kereshet, ami sok kereskedésben segít. És ne felejtse el, hogy a Bittrex Global nulla betéti díjat számít fel.

Bittrex.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek