Bonkers Shop Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióBonkers-Shop.com kupon: akár 70% kedvezmény eladó13 augusztus
KuponVegyen 5% promóciós kódot BonkersShop.com 11 augusztus
promócióPromo for Bonkers-Shop.com : extra 35% kedvezmény elemek kiválasztása01 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Amit a BONKERS-SHOP árul Magyarországon

A BONKERS-SHOP 2010-ben kezdte meg tevékenységét a tetőtérben, amely az idők folyamán felfelé ívelt, klasszikus ruhadarabokat kínálva a világ legjobb tervezőit bemutató, köztük olyanokat, mint az Adidas, Assid, Babylon LA, Book Works, Boys. of Summer, Broze 56k, Carhartt WIP, Carpet Company, DC Shoes, Evisen, GX 1000, Iggy, Independent Trucks, Krooked, New Balance, Converse, Nike, Vans, Hockey, Paradise3, Palace, Stussy stb.

A BONKERS-SHOP-on megtalálható termékek között megtalálhatók az ingek, pólók, pulóverek, kabátok, rövidnadrágok, nadrágok, tornacipők, fűzős nadrágok, táskák, cipők, utazótáskák, crossbody táskák, kiegészítők, például napszemüvegek, sapkák, sapkák, zoknik, gördeszkák és tartozékaik, például kerekek, huzatok, markolatszalagok stb.

Hogyan szállít a BONKERS-SHOP Magyarországra

A BONKERS-SHOP webhelyen termékeit futárcégeken, például Deutsche Poston, DHL-en, UPS-en keresztül küldik, és ezek a termékek szállítási ideje 1-5 munkanap között van.

Milyen kedvezményeket kínál a BONKERS-SHOP Magyarország?

A BONKERS-SHOP az elérhető kedvezmények kategóriáját kínálja vásárlóinak, amelyben minden termékét megtalálhatja akár 70% kedvezménnyel, valamint 40% kedvezménnyel a SALE40 kód alkalmazásával.

Fizetési módok a BONKERS-SHOP Magyarországnál

A BONKERS-SHOP oldalon, miután kiválasztotta termékeit, fizethet a termékeiért, amelyek között megtalálhatja az elfogadott módszereket, mint például a hitelkártyákat, mint például a Visa, MasterCard, vagy a PayPal digitális platformon keresztül vagy a Puha.
  

Mennyi ideig tart a BONKERS-SHOP-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A BONKERS-SHOP Németországban 1-3 napra becsüli termékeinek szállítási idejét, a világ többi részén pedig 5-15 munkanapra, a rendelések kiszállítása UPS-en vagy DHL-en keresztül történik.

A kuponok jelenleg a BONKERS-SHOP Magyarország oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető BONKERS-SHOP promóciós ajánlat és kupon lista:

Extra 5% kedvezmény a BONKERS-SHOP promóciós kódjával
Akár 50% kedvezmény a BONKERS-SHOP OUTLET-nél
20% kedvezmény kupon kiegészítőkre
BONKERS-SHOP kupon ingyenes szállításhoz
BONKERS-SHOP kupon 15% kedvezmény az első vásárlásnál

BONKERS-SHOP Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 06915246300 telefonszámon vagy az info@BONKERS-SHOP.de e-mail címen.

A BONKERS-SHOP kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A BONKERS-SHOP-on található kedvezménykuponok felhasználásával megtakaríthat vásárlásain, és további előnyökhöz juthat, például egy másik ruha vásárlásához, azzal az előnnyel és előnnyel, hogy minőségi és márkás termékei egy helyen vannak.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a BONKERS-SHOP-ról rendelt terméket?

A visszaküldéshez a kézhezvételtől számított 14 munkanap áll rendelkezésére, ehhez kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal az info@BONKERS-SHOP.de címen, ahol meg kell adnia a visszaküldés okát, a visszaküldendő tételeket és a megrendelés számát, ezt követően kap egy visszaigazoló e-mailt a felhatalmazással és a folyamat lépéseivel.

Exkluzív kupon BONKERS-SHOP új vásárlóknak Magyarországon

A BONKERS-SHOP webáruház új vásárlói 15% kedvezménykupont kapnak az első rendelésre

BONKERS-SHOP Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A BONKERS-SHOP által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A BONKERS-SHOP-on található kedvezmények széles választéka között maximum 70%-os kedvezményt találhat a legkülönfélébb termékekre.

BONKERS-SHOP Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Iratkozzon fel most a BONKERS-SHOP hírlevélre, és egy 15% kedvezményes kupont kap, amelyet csak egyszer használhat fel.

A BONKERS-SHOP-hoz hasonló üzletek

Ha jobban szereti, felkereshet más, a BONKERS-SHOP-hoz hasonló üzleteket, ahol olyan termékeket vásárolhat, amelyeket kombinálhat, és ízlésének megfelelően divatos és trendi stílusokat alakíthat ki. Ezek az üzletek az Estro.com.au, TheSportsEdit.com, Nike .com

BONKERS-SHOP Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A BONKERS-SHOP termékeihez a Black Friday alkalmával fontos kedvezmények vonatkoznak termékeikre, melyeket akciós ajánlatokkal akár 75%-ig is megkaphatsz.

Kupon a BONKERS-SHOP Magyarország részére 11.11-ig

A 11.11-i kedvezményre a BONKERS-SHOP nagyon jó lehetőségeket kínál vásárlóinak termékeik vásárlására az ezen a napon elérhető kedvezményeinek köszönhetően, amelyek akár 35%-ot is elérhetnek.
  

 BONKERS-SHOP Magyarország promóciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A BONKERS-SHOP Cyber ​​​​hétfői kedvezményei az egyik legfontosabbak, mivel elérhetősége alatt exkluzív kedvezményeket talál az online vásárlásokhoz, amelyek akár 77%-ot is elérhetnek, legfeljebb 5%-os kuponokkal.

BONKERS-SHOP Magyarország Kuponok karácsonyra

A BONKERS-SHOP karácsonyi akcióiban nagyon jó ajánlatokat és kedvezményeket kínál, valamint nagyon jó kedvezményeket, amelyek akár 40%-ot is elérhetnek.
   

BONKERS-SHOP mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a BONKERS-SHOP nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Híres márkák a BONKERS-SHOP oldalon

A BONKERS-SHOP-on beszerezhető híres márkák közé tartozik többek között az Adidas, a Converse, a New Balance, a Nike, a Vans, a DC Shoes, a Hockey, a Paradise3.

 

 

A BONKERS-SHOP ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A BONKERS-SHOP-ban ingyenes kiszállítást kaphat, ha rendelése eléri vagy meghaladja az 55 eurót, ha kevesebb, akkor 5 euróba kerülhet a szállítás.

Fizethetek a BONKERS-SHOP-nál PayPal segítségével?

A BONKERS-SHOP-ban fizetheti vásárlásait a PayPal digitális pénztárcájával, valamint hitelkártyával, például Visa, MasterCard.

Hová írjam a kedvezménykupont a BONKERS-SHOP-nál?

A BONKERS-SHOP-ban, miután kiválasztotta az elvinni kívánt termékeket, a bevásárlókosarába kell mennie, ahol talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia az igényelni kívánt kupon számát, az alkalmazást követően folytatnia kell a fizetési folyamatot és elküldve a vásárlás befejezéséhez.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Bonkers-Shop kuponkód

Akciók és speciális kuponok a BONKERS-SHOP Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a BONKERS-SHOP legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

Extra 5% kedvezmény a BONKERS-SHOP promóciós kódjával
Akár 50% kedvezmény a BONKERS-SHOP OUTLET-nél
20% kedvezmény kupon kiegészítőkre
BONKERS-SHOP kupon ingyenes szállításhoz
BONKERS-SHOP kupon 15% kedvezmény az első vásárlásnál

Bonkers-Shop Kupon

Egyéb hasonló üzletek