Coinbase Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióCoinbase.com 10% kupon kód29 október
promócióVegye USD10 ingyen bitcoin promóciós kódot Coinbase.com20 október
promócióPromóciós kód Coinbase.com: USD5 a bitcoin regisztráció05 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a COINBASE

A Brian Armstrong és Fred Ehrsam által 2012. június 20-án alapított COINBASE az egyik vezető amerikai kriptovaluta csereplatform. A kezdetektől fogva sikert aratott, és gyorsan a világ egyik vezető kriptovaluta piacává vált, amely hozzáférést biztosít a kriptovaluták széles skálájához. Több mint 103 millió ellenőrzött felhasználóval, 14 5000 intézménnyel és mintegy 245 000 ökoszisztéma-partnerrel a világ több mint 100 országában, a COINBASE kéz a kézben jár a biztonságos tárolással, a 250 000 dollárig terjedő FDIC biztosítási védelemmel és a legjobb gyakorlatokkal az ipar. A COINBASE segítségével biztosan vásárolhat, eladhat, átruházhat vagy tárolhat kriptovalutákat.

Hogyan nyithatunk fiókot a COINBASE oldalon

Saját fiók megnyitásához a COINBASE oldalon fel kell lépnie a hivatalos webhelyre, és meg kell nyomnia a Kezdő lépések gombot, amelyet a főoldal jobb felső sarkában talál. Most meg kell adnia az összes szükséges információt, például hivatalos nevét, érvényes e-mail címét és erős jelszavát. Miután bejelölte a jelölőnégyzetet, amely azt mondja, hogy elfogadja az összes szabályzatot, kattintson az Ingyenes fiók létrehozása gombra. Ezután kap egy ellenőrző e-mailt egy linkkel. Kattintson rá, hogy átirányítsa a COINBASE oldalra. Telefonszámának és országának hozzáadásához be kell jelentkeznie fiókjába. Egy kódot kap, amelyet be kell írnia a jelzett mezőbe. Kattintson a Küldés gombra, és adja meg újra személyes adatait, amelyeknek meg kell egyeznie a később bemutatandó azonosító fényképpel. Felhívjuk figyelmét, hogy legalább 18 évesnek kell lennie, és személyazonosságát államilag kibocsátott fényképes igazolvánnyal kell igazolnia. Kattintson a Folytatás gombra a regisztrációs folyamat befejezéséhez.

Hogyan finanszírozzuk COINBASE számláját

COINBASE fiókjának megtalálásához be kell jelentkeznie személyes fiókjába. Nyissa meg a kereskedési nézetet a pro.COINBASE/trade oldalon, és lépjen a bal oldali oszlopba, hogy a Wallet-egyenleg alatt válassza ki a Befizetés opciót. Válassza ki a befizetni kívánt pénznem típusát, majd válassza ki az ellenőrzött bankszámlát, amelyet COINBASE számlája finanszírozására kíván használni. Adja meg a befizetni kívánt pénzösszeget, majd kattintson a Megerősítés gombra.

 Hogyan vehet fel pénzt COINBASE számlájáról

Ahhoz, hogy pénzt vegyen fel COINBASE számlájáról, szinte ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a számlája finanszírozásakor. Tehát menjen még egyszer a pro.COINBASE/trade oldalra, és válassza a Visszavonás lehetőséget a bal oldali oszlopban. Most kiválaszthatja az ACH banki átutalás vagy a banki átutalás fület. Válassza ki bankszámláját, és adja meg a felvenni kívánt összeget. Erősítse meg a tranzakciót.

 Mennyi ideig tart egy COINBASE számla megnyitása?

A saját COINBASE fiók megnyitásának folyamata kissé frusztráló lehet, mert sok információt kell megadnia, és meg kell válaszolnia néhány kérdést. Általánosságban elmondható azonban, hogy az összes ellenőrzési folyamattal kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe a saját fiók létrehozása.

A COINBASE oldalon elérhető promóciós ajánlatok

Néhány promóciós ajánlat elérhető a COINBASE oldalon. Az egyik legfontosabb az új felhasználók ösztönzése. Pörgesd meg a kereket, hogy fantasztikus jutalmakat szerezhess fiókod létrehozása és első kriptovaluta vásárlásod befejezése után. A jutalmat USD-ben vagy Bitcoinban kapja, amely akár 200 dollár is lehet. Emellett 5 dollár értékű Bitcoint is kaphat, ha vesz egy kis kriptot. Mindannyian tudjuk, hogy a megosztás gondoskodás. Hívd meg barátaidat a COINBASE oldalra, és mindannyian 10 dolláros bónuszt kapnak. A fentiek mellett érdemes megnézni a tanulási jutalmak oldalát, ahol megtudhatja, hogyan válhat a kriptovaluta piac mesterévé és ezzel előnyhöz juthat. Minden elvégzett feladat után kriptot kapsz a COINBASE fiókodba.

 COINBASE Ügyfélszolgálat

Ha nem talált kielégítő választ a GYIK oldalon, azonnal vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a contact@COINBASE e-mail címre, küldjön üzenetet a virtuális asszisztensnek, vagy csevegjen egy ügynökkel. támogatást vagy élő telefonos támogatást. A számok: +1 (888) 908-7930 az Egyesült Államokban és nemzetközi hívások esetén, +44 808 168 4635 az Egyesült Királyságban, 1800 200 355 Írországban és 000 8000503236 Indiában.

A COINBASE használatának előnyei

Szeretne hozzáférni a kriptovaluták széles választékához, beleértve a Bitcoint és az Ethereumot? mit

Szeretne kereskedni az iparág egyik vezetőjével? Akkor kezdje el használni a COINBASE-ot, hogy még több előnyhöz jusson, például hozzáférést biztosítson az oktatási tartalmakhoz, ahol megismerheti a kriptovaluták világának rejtett titkait, és jutalmat kaphat érte, vagy hozzáférhet egy csúcsminőségű mobilalkalmazáshoz vagy egy csodálatos ügyfélszolgálati csapathoz. amely lehetőséget ad arra, hogy élőben csevegjen egy ügynökkel. Ingyenes kriptovalutákat is kereshet, valamint sok más előnnyel is járhat. És érdemes megemlíteni a kiváló biztonsági funkcióját is, amely biztonságban tartja magát kriptovaluták vásárlása, eladása, átutalása vagy tárolása közben.

COINBASE fiók bezárása

Ha be szeretné zárni COINBASE fiókját, ne feledje, hogy a bezárás előtt nulla egyenleggel kell rendelkeznie. Szerencsédre a COINBASE egyike azoknak a kriptovaluta társaságoknak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy maguk zárják be számláikat. Lépjen be személyes COINBASE fiókjába. Lépjen a Tevékenység fülre, és nyomja meg a Fiók bezárása gombot, amelyet az oldal alján talál. Adja meg jelszavát, és zárja be fiókját. Felhívjuk figyelmét, hogy a COINBASE továbbra is megőrzi bizonyos személyes adatait legalább 5 évig, vagy ameddig szükséges a vállalat jogi kötelezettségeinek teljesítéséhez, a csalások megelőzéséhez vagy a viták megoldásához.

COINBASE kuponkód

Ha mindig egy okos módot keresel a kedvezmények kihasználására, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy csökkentsd kriptovaluta-tranzakcióid költségeit. Oldalunkon sok COINBASE kuponkódot fog látni. Ha megtalálta az igényeinek és preferenciáinak megfelelőt, kattintson az Ajánlat megtekintése gombra. És megnyílik egy új ablak, ahol fontos információkat láthat arról, hogy mit kell tennie a kedvezmény igénybevételéhez. Kuponkódjainkkal akár 10%-ot, sőt néha még többet is megtakaríthat.

COINBASE a közösségi médiában

Hozzáférés a legújabb frissítésekhez és új promóciókhoz. Csatlakozzon most a COINBASE oldalhoz a közösségi médiában, hogy mindennel kapcsolatban maradjon, ami a kriptovaluta piacon történik. Kövesse a COINBASE oldalt a Twitteren, a Redditen, a Facebookon, a LinkedIn-en, a TikTokon, az Instagramon és a YouTube-on interaktív videókért, hasznos interjúkért és sok másért. Ne felejtse el elolvasni a blogot sem, mert hihetetlen információkhoz juthat, amelyek segítenek abban, hogy kriptovaluta-szakemberré váljon.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A COINBASE ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény

Jelenleg a COINBASE ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény 10 dollár. De azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövesse a COINBASE tevékenységét, mert a cég időről időre különféle kampányokat szervez, amelyek több mint 25 dollár ajánlói kuponkódot hozhatnak Önnek.

COINBASE kupon új ügyfelek számára

A COINBASE egy minimum 5 dollár értékű kuponkóddal jutalmazza új vásárlóit.

A COINBASE-hoz hasonló szolgáltatások

Szeretnél mást is kipróbálni? Tudtad, hogy az internet tele van a COINBASE-hoz hasonló szolgáltatásokkal? Tudjon meg többet ehhez hasonló cégekről, és nézze meg a Maiar.com, Luno.com, TRASTRA.com, Phemex.com, ProBit.com vagy crypterium.com webhelyeket.

 COINBASE Black Friday ajánlatok

Tudja meg most, hogyan érhet el lenyűgöző megtakarításokat kriptovaluta-tranzakciói során. Látogasson el a COINBASE oldalra fekete pénteken, ahol megtudhatja, hogyan takaríthat meg akár 15%-ot. Ami még izgalmasabb, hogy a COINBASE néha különleges ajánlatokkal rendelkezik bizonyos kriptovalutákra. Még több pénzt kereshet, ha fekete pénteken kereskedik.

COINBASE 11.11 Akciók

Bár nem találsz sok információt a COINBASE 11.11-es ajánlatairól, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tudsz sokat spórolni az év legnagyobb eladási napján. próbáld ki, és gyere el a COINBASE oldalra a Double 11 vagy a Singles Day értékesítési eseményen, és kapd meg pillanatok alatt, ami a tiéd.

COINBASE Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

Lemaradtál a COINBASE akcióról a Black Friday és a Szinglik napján? Továbbra is lehetősége van a tarifák költségeinek csökkentésére vagy jelentős kedvezményekre. Látogassa meg a COINBASE oldalt a Cyber ​​​​hétfőn, hogy legalább 10% kedvezményt kapjon.

COINBASE karácsonyi ajánlatok

Légy különleges. És fektessen be egy szokatlanabb karácsonyi ajándékba saját magának és szeretteinek. Itt az ideje, hogy lenyűgözze szeretteit kriptovalutákkal. A COINBASE különleges karácsonyi ajánlatokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy bárkinek küldjön kriptot.

 COINBASE mobilalkalmazás

Hozzáférés a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy eladja, vásárolja, tárolja vagy cserélje kedvenc kriptopénzét. Töltsd le most a hivatalos COINBASE mobilalkalmazást, amely elérhető a Google Playen és az App Store-ban, hogy útközben kereskedj közvetlenül okostelefonodról. Az alkalmazás bármikor és bárhol segít a kriptovaluta üzletében.

A COINBASE-on forgalmazott legnépszerűbb kriptovaluták

A COINBASE-on kereskedhet legnépszerűbb kriptovaluták a Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Solana, Cardano, Dogecoin, Polygon és USD Coin.

 

 

Hová írhatod a Coinbase ajánlókódodat?

Ha szeretnél hasznot húzni a Coinbase ajánlókódodból, nem kell mást tenned, mint a barátodtól kapott linkre kattintani, és a kedvezmény automatikusan érvényesül.

Átutalhatok pénzt a Coinbase-be Mastercard/Visa kártyáról?

Ha Mastercard vagy Visa kártyáról szeretne pénzt utalni Coinbase számlájára, 3D Secure kártyát kell összekapcsolnia fiókjával a Beállítások, majd a Fizetési módok menüpontban. Válassza az Új fiók összekapcsolása lapot a jobb felső sarokban. Válassza a Hitel-/Betkártya lehetőséget, adja meg a számlázási címet, és adja meg kártyaadatait. Válassza a Kártya hozzáadása gombot. Ha minden a tervek szerint halad, most már a Digitális valuta vétel/eladás oldalra léphet, ahol meg kell adni az utalni kívánt pénzösszeget. Fizetési módként válassza ki kártyáját, erősítse meg, majd nyomja meg a Vásárlás befejezése gombot. Előfordulhat, hogy bankja webhelyére is átirányítjuk a folyamat megerősítéséhez, de ez a banktól függ.

Átutalhatok pénzt a Coinbase-re a PayPalról?

Ha pénzt szeretne utalni a Coinbase számlára a PayPal-ról, akkor bankszámláját össze kell kapcsolnia PayPal számlájával a személyazonossági okmány ellenőrzési eljárásainak elvégzésével, és meg kell adnia a lakóhelye szerinti országot. Most megnyithatja fiókját, a Beállítások, majd a Fizetési mód menüpontot, ahol ki kell választania az Új fiók összekapcsolása lapot. A PayPal kiválasztása után be kell jelentkeznie saját PayPal fiókjába. Felhívjuk figyelmét, hogy a PayPal e-mail-címének mindig meg kell egyeznie a Coinbase e-mail-címével. Ellenkező esetben biztonsági okokból kétfaktoros hitelesítést kell végrehajtania Coinbase-fiókjában. Miután sikerült végrehajtania ezeket a lépéseket, ugyanúgy utalhat pénzt a PayPalról, mint szinte bármilyen más típusú átutalás esetén. A teljes folyamaton végigvezetik Önt.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Coinbase.com kuponkód

Tippek a COINBASE díjak megtakarításához

Ha pénzt szeretne megtakarítani a COINBASE jutalékain, erősen javasoljuk, hogy csatlakozzon a hivatalos Affiliate Programhoz, hogy az első 3 hónapban a játékvezetői jutalékok 50%-át megkapja. A jutalékköltségek minimalizálása érdekében Coinbase hitelesítő adataival is regisztrálnia kell a Coinbase Pro szolgáltatásra. Érdemes kipróbálni a Learning Rewards Programot is, amely időről időre kisebb jutalékokat hoz, ha egy feladatot, tanfolyamot stb.

Coinbase.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek