H Samuel Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVegyen 15% promóciós kódot HSAMUEL.com23 július
KuponHSAMUEL.com 20% promóciós kód30 július
promócióHSAMUEL.com kupon: akár 50% kedvezmény eladó tételek16 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a HSAMUEL árul Magyarországnak

A HSAMUEL-t 1862-ben hozta létre Harriet Samuel, aki nő, és egyben apósa manchesteri üzletének delegáltja, amely a postai értékesítésért volt felelős, még akkor is, ha ez egy nő volt. erős és előítéletekkel, mivel ezekben az években a nőket nem tudták nevelni, de ennek ellenére dacolt az előítéletekkel, és céljai után igyekezett felépíteni azt, ami ma a HSAMUEL.

A HSAMUEL több mint 150 éve átalakult, és minden tudásával és tapasztalatával ellátta fogyasztóit, minőségi szolgáltatásokat kínálva, mindig az élen járva a szolgáltatók körében. Éppen ezért ma már mintegy 300 üzlettel rendelkezik az Egyesült Királyságban, vásárlóinak a nemzetközi piac legjobb márkáival rendelkező szolgáltatásai és termékei iránti szenvedélyt, ajándékként arany, ezüst és gyémánt termékeket jelenít meg kollekciói között.

A HSAMUEL-ban megtalálható híres márkák közé tartozik az Armani Exchange, Bodifine, Casio, Cross, Citizen, Diesel, Disney, Emmy London, Chamilia, HSAMUEL, Lacoste, Pólice, Princesas, Seiko, Swatch , Timex, Tommy Hilfiger, Tissot, Together, The Forever Diamond, Perfect Fit, Rotary Watches, Victorinox.

A HSAMUEL-ban értékesített termékek között megtalálható a
férfi és női órák, ékszerek, például nyakláncok, fülbevalók, bilincsek, gyűrűk, fülbevalók, karkötők, karperecek, medálok, láncok, tokok, ékszerdobozok. Ezek a termékek bármilyen alkalomra alkalmasak lehetnek, mint például eljegyzés, esküvő, ballagás, születésnap, keresztelő, évforduló vagy barátság. Valamint termékeiket az ügyfél kívánsága szerint adóztathatják.

 Hogyan szállít a HSAMUEL Magyarországra?

A HSAMUEL webhelyen termékeit a DX futártársaságokon, a Royal Mail-en keresztül kézbesítik, és ezek becsült időbe telhet 8 munkanapig tartanak, amíg el nem érik az úticélt, vagy ha úgy szeretné, választhat a következő napi kézbesítést is.

Milyen kedvezményeket kínál a HSAMUEL Magyarország?

A HSAMUEL-on a kedvezmények széles skáláját találja, amelyek közül 10% kedvezményt kaphat, ha feliratkozik hírlevelükre, valamint élvezheti az Értékesítés kategóriát, ahol akár 50% kedvezménnyel is találhat termékeket. elérhető.

Fizetési módok a HSAMUEL Magyarországnál

A HSAMUEL oldalon fizetheti vásárlásait betéti és hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Visa Electron, vagy PayPal és PayPal Credit digitális pénztárcán keresztül, valamint a ClearPay segítségével.
  

 Mennyi ideig tart a HSAMUEL oldalról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A HSAMUEL-nál akár 6 munkanapot is igénybe vehet, amíg a termék megérkezik normál kézbesítéssel, vagy másnap expressz kézbesítéssel, kivéve a személyre szabott termékeket, amelyek becslése szerint 8 napon belül szállíthatók.

A kuponok jelenleg a HSAMUEL Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető HSAMUEL promóciós ajánlat és kupon lista:

20% kedvezmény a gyémántokra teljes áron HSAMUEL kuponnal
Promóciós kód 10% HSAMUEL a következő online rendeléséhez
20% kupon HSAMUEL, ha diák vagy
A HSAMUEL promóciós kódja az ingyenes szállításhoz
Mai akciós ajánlat – akár 70% kedvezménnyel
HSAMUEL Bónusz 10% kedvezmény, ha feliratkozik a hírlevélre

HSAMUEL Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 08004581065 telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között, másik lehetőség a @HSAMUELhelp Twitter-oldalukon vagy a vonalon keresztül.

A HSAMUEL kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az egyik legfontosabb előny, amelyet a HSAMUEL kedvezménykuponjainak igénybevételével kaphat, hogy többet spórolhat, mint amire számítana, és további előnye, hogy több terméket vásárolhat a legjobb elismert és híres márkáktól.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a HSAMUEL oldalról rendelt terméket?

A HSAMUEL webhelyen történő visszaküldéshez két lehetősége van: az egyik közvetlenül a fizikai üzletben, a másik pedig postai úton történik, amelyben ki kell töltenie és ki kell nyomtatnia az űrlapot és a visszaküldési címkét, amelyet le kell töltenie a webhelyükről, és ahol megtalálja a folyamathoz szükséges összes utasítást, miután végzett, el kell vinnie a csomagot a legközelebbi Royal Mail irodába.

 Exkluzív kupon HSAMUEL új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók az előfizetés 10%-os kedvezménye mellett az Ön online oldaláról elérhető kedvezményes promóciót is élvezhetik.

HSAMUEL Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információk mellett a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A HSAMUEL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként 20% kedvezményt találhat.

 HSAMUEL Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A hírlevélre való feliratkozással tájékoztatást kaphat exkluzív ajánlatairól, híreiről, valamint 10%-os kedvezménykódot kaphat.

 A HSAMUEL-hoz hasonló üzletek

Ha szívesebben látogasson el a HSAMUEL-hoz hasonló üzletekbe, ahol hasonló termékeket kaphat, ahol megtekintheti az árakat és a kedvezményeket, ezek a Warrenjames.co.uk, Ernestjones.co üzletek közül néhány. Egyesült Királyság, Fhinds.co.uk

HSAMUEL Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A HSAMUEL-nál ezen Black Friday akciók során exkluzív ajánlatokat kaphat az időpontra, valamint kihagyhatatlan, akár 80%-os kedvezményeket is, amelyeket november hónapban, a hónap negyedik péntekén ünnepelnek.

Kupon a HSAMUEL Magyarország részére 11.11

A HSAMUEL számára ezen ünnep alatt rendkívüli tételeket szállítanak ki, amelyek akár 50%-ot is elérhetnek, és november 11-én kerülnek tárolásra.
  

HSAMUEL Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A HSAMUEL oldalon a Cyber ​​​​hétfői kiárusítási ünnep alkalmával különleges kedvezményeket talál a dátumra, erre a napra pedig nagyon jó, akár 75%-os kedvezményeket is talál, amelyeket az ünnepséget követő hétfőn tartanak. Fekete péntek.

HSAMUEL Magyarország karácsonyi kuponok

A karácsonyi kedvezményekhez a HSAMUEL számos ajánlatot és kedvezményt kínál december hónapban, valamint olyan kedvezményeket, amelyek 40%-tól kezdődnek.
   

HSAMUEL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a HSAMUEL nem rendelkezik letölthető mobilalkalmazással.

A HSAMUEL áruházban értékesített híres márkák

A HSAMUEL-ban megtalálható híres márkák közé tartozik az Armani Exchange, Bodifine, Casio, Cross, Citizen, Diesel, Disney, Emmy London, Chamilia, HSAMUEL, Lacoste, Pólice, Princesas, Seiko, Swatch , Timex, Tommy Hilfiger, Tissot, Together, The Forever Diamond, Perfect Fit, Rotary Watches, Victorinox.

 

A H SAMUEL ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A HSAMUEL jelenleg minden rendelés esetén ingyenes normál kiszállítást biztosít, expressz szállítás esetén 4,95 euróba kerül.

Fizethetek a HSAMUEL-nél PayPal segítségével?

A HSAMUEL-nél fizetheti vásárlásait a PayPal és a PayPal Credit digitális pénztárcáján, valamint a ClearPay-en keresztül.

Hova írjam a kedvezménykupont a H SAMUEL-nél?

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket a HSAMUEL-ben, ugorhat a bevásárlótáskába, ahol el kell kezdenie a fizetési folyamatot. Ezt megelőzően talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia a kupon számát, amelyet alkalmazni szeretne. alkalmazta, folytatnia kell a fizetést, és ezzel véglegesítenie kell a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024

Különleges akciók és kuponok a HSAMUEL Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a HSAMUEL legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

20% kedvezmény a gyémántokra teljes áron HSAMUEL kuponnal
Promóciós kód 10% HSAMUEL a következő online rendeléséhez
20% kupon HSAMUEL, ha diák vagy
A HSAMUEL promóciós kódja az ingyenes szállításhoz
Mai akciós ajánlat – akár 70% kedvezménnyel
HSAMUEL Bónusz 10% kedvezmény, ha feliratkozik a hírlevélre.

Egyéb hasonló üzletek