SHEIN Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon20% kedvezmény a megrendelések több mint $49 ezzel SHEIN promóciós kódot09 január
Kupon15% extra kedvezmény a SHEIN nemzetközi változata a boltban30 január
Kupon$10 kedvezmény kód mindenkinek megrendelések több mint $9031 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

SHEIN áttekintés

Bár első pillantásra ez a webhely úgy néz ki, mint bármely más online áruház, könnyen megkülönböztethető a plusz méret kategóriájának bevezetésével, amely segít minden típusú vásárlónak, kiváló minőségű termékek megfizethető áron, bármilyen költségvetés mellett. Ezenkívül a széles termékskála mellett a vásárlókat is meglepte, és ugyanakkor egy kissé eltérő kategória vonzza őket egy divat site számára. Ez a Home & Deco, ahol dekorációs tárgyakat, irodai és irodaszerek, valamint fürdőszobai és ápoló kiegészítőket talál. A webhelyen való navigálás nagyon egyszerű, és még több szűrővel is rendelkezik, amelyek segítenek megtalálni a keresett stílust.

Hasznos információk a SHEIN-ről

A szállítás nemzetközileg történik, a várakozási idő a küldemény visszaigazolásától számított 3–10 munkanapon belül. A kézbesítéshez további szállítási adó befizetése szükséges, amely a lakóhely szerinti országtól függően eltérő. Ha azonban teljes megrendelése eléri a 30 dollár küszöböt, ingyenes szállítást kap. Ha a kapott termékek nem köszönek vagy nem egyeznek meg, a kézhezvételtől számított 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérjenek a boltba. Az összes rendelkezésre álló módszer online elérhető a termékek kézhezvétele előtt. Ide tartoznak a legtöbb betéti vagy hitelkártya, mint például a Visa, a MsaterCard, a Maestro, az American Express, a Discover, valamint a PayPal számlák és kártyák.

Információ a SHEIN kuponkód használatáról

A kuponkód olyan promóciós kód, amelyet csak egyszer lehet használni, és a beszerzési folyamat végén másolható és beilleszthető egy speciális dobozba. A bevezetés és az érvényesítés után megkapja a végső árat, amelyhez az Ön által hozzáadott árengedmény tartozik, ha érvényes volt.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek