Rosegal Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon23% OFF Plus Size Nyári Ruhák a ROSEGAL23 január
Kupon$15 ROSEGAL promóciós kódot rendelés felett $10005 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Rosegal áttekintés

Első pillantásra Rosegal úgy néz ki, mint bármely más online ruhaüzlet, de a dolgok nem egészen ugyanazok. A termékek széles választéka, a felsőkből, nadrágokból, ruhákból, szoknyákból, fürdőruhákból, sportfelszerelésekből, dzsekikből, cipőkből, táskákból, kalapokból, kiegészítőkből és ékszerekből adódó fő oka annak, hogy az ügyfelek inkább ezt a boltot kedvelik. Ennek oka az, hogy lehetővé teszi számukra, hogy az összes vásárlást ugyanazon a helyen végezzék el, csupán néhány kattintással létrehozva egy teljes megjelenést anélkül, hogy végtelen sorokban kell állniuk, és nem kell megtalálniuk a megfelelő méretet. Ha a méretekről beszéltünk, akkor jó tudni, hogy ez az üzlet a méretek széles skáláját kínálja, a legkisebbtől a Plus Size méretéig, pontosan ugyanazoknak a termékeknek. Egy kellemes meglepetést, amelyet nem várhat el ezen a weboldalon, a ház dekorációs termékeinek osztálya képviseli, amely segít hozzá egy extra stílusnak otthonához. Itt található még a hajápoláshoz és a szépségápoláshoz, valamint a természetes és hamis hajú paróka különféle típusaihoz is.

Hasznos információk a Rosegal-ról

Az áruház a legtöbb országban a nemzetközi szállítmányozással foglalkozik, professzionális gyors futárszolgálattal együttműködve a termékek biztonságos kiszállítása érdekében. A választott szállítási módtól függően a termékeknek 3, legfeljebb 25 munkanapra van szükségük. A szállítási díj a választott kézbesítési módtól is függ, 3,99 és 6,99 dollár között. Azon megrendelések azonban, amelyek teljes értéke meghaladja a 45 dollárt, automatikusan ingyenes kiszállítást kapnak, függetlenül a választott kézbesítési módtól és a rendeltetési országtól.
A visszaküldési politika elfogadja a termékek visszaküldését a kézhezvételtől számított 30 napon belül, olyan feltételek mellett, amelyekben nem használják őket. Az elfogadott fizetési módok közül ezek a legtöbb hitelkártyát tartalmazzák, mint például a Visa, MasterCard, PayPal, Discover és Boleto, vagy banki átutalással.

Információ a Rosegal kuponkód használatáról

A Rosegal-kuponkód érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy másolja a kódot a rendeltetési helyéről, és adja hozzá a megrendelés kitöltési oldalához. Ezt követően, ha érvényes, akkor alkalmazni fogja, és az engedmény értékét csökkenti a megrendelés végső árából.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek