Pandahall Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$12 PANDAHALL promóciós kódot a megrendelések több mint $14902 január
KuponA mai kupon PANDAHALL: mentsd meg 5% - ot a rendelése10 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Pandahall áttekintés

Az ékszerkészítés sok ember számára fontos jövedelemforrást jelent, és a szenvedélyből valódi üzletet teremt. Másoknak ez egy hobbi, ahol pihenhetnek, gazdagíthatják és kiegészíthetik a szekrényt a megfelelő kiegészítőkkel. Ezért a könnyű és praktikus vásárlási élmény, valamint a széles termékválaszték és a gyors szállítási módok révén a Pandahall online áruház az ékszer alapanyagának megvásárlásának fő forrása. Sok elégedett vásárló értékelte a termékek figyelmét és odafigyelését, amellyel az üzlet csapata kezeli az egyes megrendeléseket, mivel a termékeket gondosan több védőrétegbe és dobozba csomagolják, hogy elkerüljék a nemzetközi szállítás során történő törésüket. Az ügyfélkapcsolatok osztályának ugyanaz a csapata gyorsan és hatékonyan válaszol minden kérdésre, és segít a 24-7-es munkarendszerben felmerülő problémák megoldásában.

Hasznos információk a Pandahall-ról

Az áruház 3 szállítási módot kínál termékeihez, akár gyors futárral, akár a helyi postai szolgálattal. Az EMS általi kézbesítés 10-12 munkanapon belül, Air Mail 20-30 napon belül, postai úton pedig 15-20 napon belül történik. A szállítás költségeit a csomag súlya, a kiválasztott szállítási módszer és a rendeltetési ország alapján számítják ki. A termékek visszaküldése a visszaküldési politika szerint a kézhezvételtől számított 30 napon belül történhet, azokra az termékekre, amelyek megérkeztek megsérült vagy látható problémákkal szembesültek. A bolt viseli a visszaküldéssel kapcsolatos összes költséget.

A Pandahall egy nemzetközi kiskereskedő, amelynek marketingje kizárólag online. Ezért a fizetés hitelkártyával vagy bankkártyával történik, amelyet a Visa, a MasterCard, a Maestro, a PayPal, a JCB, az American Express ad ki, vagy banki átutalással, ha nincs kártya.

Információ a PANDAHALL kuponkód használatáról

Az üzlet jól szervezett rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi Pandahall kuponkód hozzáadását közvetlenül az ügyfélszámlához. Később, a megrendelés benyújtásakor, fiókjában kiválaszthatja a megfelelő kupont az egyes megrendelésekhez.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek