LATAM Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon15% kedvezmény ezzel LATAM promóciós kódot14 március
promócióLegújabb LATAM kupon vagy promóciós ha a nyilvántartásban, mint valamely03 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

LATAM áttekintés

A LATAM-ot természetesen elismerik azért, mert könnyedén kínál ügyfeleinek olcsó járatokat a legtávolabbi helyekre. Ugyanakkor az ügyfelek nagyra értékelik, hogy utazásaikat a legkisebb részletekig megtervezhetik, pontosan úgy, ahogy akarják, még a weboldal főoldalán is, a járatok keresőprogramján keresztül. Itt megadhat olyan adatokat, mint az indulás helye, a rendeltetési hely, az utazás dátuma, az utasok száma és típusa (felnőttek, gyermekek, újszülöttek) és a repülési osztály. Az összes utazási adat kezelésének megkönnyítése érdekében a Latam rendelkezik egy mobilalkalmazással is, ahol egyetlen kattintással elérhető jegyek, digitális dokumentumok és egyéb lehetőségek tárolhatók, bárhol is legyen.

Hasznos információk a LATAM-ról

A LATAM webhely csak a repülőjegyek digitális rendszerben történő értékesítésével foglalkozik, ezért nem kell fizikai formában felvennie őket, és nem kell fizetnie további szállítási díjakat. Az utazás visszavonása az ügyfélszámlán keresztül történhet, vagy az ügyfélszolgálathoz fordulhat, a repülésig hátralévő idő függvényében. A szolgáltatásokért csak online, bankkártyával vagy Visa, MasterCard, Maestro, American Express vagy Discover által kiállított bankkártyával vagy PayPal számlán lehet fizetni.

Információ a LATAM kuponkód használatáról

Bármely LATAM kuponkódot be lehet adni közvetlenül a weboldal főoldalára, a keresőmotornak külön helyet kínálva. Ily módon egyértelmű képet kaphat a jegyek áráról.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek