Latam Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponLATAM.com kedvezmény kód: 10% első foglalás27 június
promócióLATAM.com akár 30% kedvezmény22 Lehet
promócióKupon LATAM.com: akár 56% kedvezmény01 július
promócióLATAM.com 20% kedvezmény kupon első vásárlás30 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a LATAM árul Magyarországnak

A LATAM Airlines a dél-amerikai LAN, TAM légitársaságok és leányvállalataik egyesülésével létrejött chilei légitársaság, amelynek székhelye Santiago-ban (Chile) található. A légitársaság Dél-Amerika, Közép-Amerika, Észak-Amerika, valamint a Karib-térség, Európa, Afrika, Ázsia, Közel-Kelet és Óceánia, összesen 138 célállomást érve el 5 kontinens 26 országában.

Repülőgépparkját modern Boeing és Airbus alkotja, amelyeket azért szereztek be, hogy a legjobb fedélzeti élményt nyújtsák felhasználóinak. Ezek a repülőgépek a legmodernebb dizájnnal és technológiával rendelkeznek, amelyek nagyobb kényelmet, biztonságot és hatékonyságot biztosítanak az utazás során.

A turisztikai csomagok egy része többek között: Egyesült Államok, Brazília, Kolumbia, Chile, Húsvét-sziget, Punta Cana, Miami, Rio de Janeiro, Cancun.

Hogyan foglalhatok a LATAM oldalon?

Csak be kell lépnie a LATAM oldalra, ki kell választania az úti célt, az utazás és a visszautazás dátumát, valamint az Önt elkísérő és továbbhaladó utasok számát, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb járatot a menetrend és az ülőhelyek szerint. azt a fizetési módot, amellyel le szeretné foglalni repülőjegyét.

Milyen kedvezményeket kínál a LATAM Magyarország?

A LATAM cég hivatalos honlapján minden nap akciós árú úti célokat fedezhet fel. Így akár 30% kedvezményt kaphat a világ több tucat úti céljára, különösen a dél-amerikai kontinensen, ahol a LATAM nagyon jól van jelen.

Fizetési módok a LATAM Magyarországon

A LATAM-on elfogadott fizetések egy része: Santander LATAM Pass Card (Arany, Forever, Platinum, WorldMember), Normál fizetés és részletfizetés, legfeljebb 3 részlet készpénzes áron; külön-külön Minden 1 USD vásárlás után 1 LATAM Pass Mile-t kap. További használható kártyák: VISA, MasterCard, American Express, Diners Club, normál fizetéssel és részletfizetéssel egyaránt. Másrészt megteheti a Banco Estado kártyákkal a weboldalukon, fizethet hitel- és betéti kártyájával, banki átutalással, vagy ha úgy tetszik, személyesen a Banco Estado vagy a Servipag, a Digipass (Banco de Chile), a Super Clave oldalán. Kártya (Banco Santander), és végül a Redcompra-val is fizethet, a számláját megterhelve, aktuális vagy RUT-val, bankkártyáján keresztül. Ezek a kifizetések Chilére vonatkoznak.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg a LATAM oldalon tett foglalás?

A jegy a fizetés visszaigazolása után érkezik meg e-mail címére, másrészt az utazásaimból kinyomtathatja fiókjában.

A kuponok jelenleg a LATAM Hungary oldalon érhetők el

Jelenleg a LATAM-on nincsenek kuponok, csak különleges ajánlataikat és promócióikat élvezheti.

20% kedvezmény bizonyos LATAM célállomásokra
5 dollár kedvezmény a 40 dollárnál drágább jegyekre
30% kedvezmény bizonyos ételek menüjére
20%-os LATAM kupon az első járatra
20 000 Multiplus Pont a hírlevélre való feliratkozásért
LATAM kupon 15% kedvezménnyel

LATAM Hungary ügyfélszolgálat

A LATAM honlapjáról elérhetővé teszi felhasználói és/vagy ügyfelei számára a telefonszámok listáját minden országban, ahol működik.Ez az ügyfélszolgálat a hét 7 napján, a nap 24 órájában működik.

A LATAM kupon használatának előnyei Magyarországon

A LATAM-on található kedvezményes kuponok használata számos előnnyel jár, mivel élvezheti a jegyek vásárlását és az utazást a kívánt úti célokra kevesebbet költve, mint gondolta, így elégedett lehet a vásárlással.

Lemondhatom vagy módosíthatom a LATAM-on keresztül lefoglalt repülőjegyet?

A visszatérítés kéréséhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha a jegyet utazási iroda vásárolta, most pedig, ha a LATAM-ról vásárolta, akkor azt a webhelyükről kell megtennie, ahol meg kell adnia néhány információt, beleértve a foglalási kódot és a jegyet. szám.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Ha most szeretne repülőjegyet foglalni a LATAM oldallal, akár 30% kedvezményt is kaphat, ha Ön új vásárló, plusz mérföldpontokat is kaphat a LATAM járataiért.

LATAM Magyarország a közösségi oldalakon

Közösségi hálózataikon csak a szolgáltatásaikkal kapcsolatos információkat szerezhet.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A LATAM által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A maximális kedvezmény, amelyet a LATAM ügyfelei promóciós kuponok vagy Sicoutn-ajánlatok felhasználásával kapnak, 30%, és az oda-vissza járatokra vonatkozik.

LATAM Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Hírlevélként történő regisztrációval megkaphatja azokat az ajánlatokat és promóciókat, amelyeket a LATAM elérhetővé tesz felhasználói és/vagy ügyfelei számára. A LATAM üdvözlő kupon akár 30%-os kedvezményt is tartalmazhat.

A LATAM-hoz hasonló légitársaságok

Ha úgy tetszik, sokféle, a LATAM-hoz hasonló üzletet meglátogathat, ahol ellenőrizheti és áttekintheti elérhető akcióikat vagy kedvezményeiket, valamint úti céljaikat és kapcsolataikat, ezek az oldalak lehetnek AVIANCA, VUELING, KLM.
                                                          

LATAM Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A LATAM-on élvezheti a november hónapban ünnepelt Black Friday kedvezményeket, ezen a kiárusítási ünnep alatt nagyon jó kedvezményeket vehet igénybe, így igénybe veheti az utazások helyfoglalását, ezek a kedvezmények legfeljebb 75%-a elérhető.

Kupon a LATAM Magyarország részére 11.11

A LATAM számára a 11/11-i kedvezményeket november hónapban tartjuk, ezen a kiárusítási ünnep alatt is élvezheti a termékeikre érvényes nagyon jó ajánlatokat és kedvezményeket, valamint promóciókat vagy kedvezményeiket, melyeket akár 55%-ig kaphat. elérhető.

LATAM Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​Monday kedvezmények a Black Friday után, ahogy a neve is mutatja, hétfőn készülnek, és online készülnek, ezen az akciós ünnepen a LATAM-on mesés kedvezményeket is talál, amelyek akár 70%-ig is elérhetők. mint jó ajánlatok és kedvezmények.
 

LATAM Magyarország Kuponok karácsonyra

December hónapban elérhetők a karácsonyi kedvezmények a LATAM-on, ahol nagyon kellemes kedvezményeket kaphat, így akár 35%-os kedvezményeiket kihasználva is lefoglalhatja utazásait.

LATAM mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A LATAM oldalon letölthető az iPhone és Android mobilalkalmazása, amelyről gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja jegyét.

Mely célállomásokra repül a LATAM?

A népszerű úti célok között, ahová a LATAM repül, felsorolunk néhányat a legnépszerűbbek közül: Argentína, Ausztrália, Bolívia, Brazília, Kanada, Chile, Kolumbia, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Falkland-szigetek, Franciaország, Francia Polinézia, Németország, Izrael, Olaszország , Jamaica, Mexikó, Új-Zéland, Új-Zéland, Panama, Paraguay, Peru, Spanyolország, Egyesült Államok, Uruguay, Venezuela

 

 

A LATAM kínál ingyenes foglalásokat?

A LATAM-ban a jegyek kiszállítása ingyenes, mivel azokat online, e-mailben kézbesítik.

Fizethetek LATAM-ban a PayPal segítségével?

A LATAM-ban biztonságosan és megbízhatóan fizetheti ki foglalásait a PayPal elektronikus pénztárcáján keresztül. Más módszerek megfelelnek a hitelkártyáknak, mint például a Visa, MasterCard, American Express, LATAM Visa, LATAM Pass.

Hova írjam a kedvezménykupont LATAM-ban?

A LATAM-ban lehetősége van arra, hogy a kedvezménykupont abban a pillanatban tudja bevenni, amikor a jegye keresését és lefoglalását végzi.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Latam Kuponkód

Akciók és speciális kuponok a LATAM Hungary oldalon

A LATAM rendszeresen promóciós ajánlatokat és

tagadhatatlan kedvezménykuponokat kínál ügyfelei számára. Ezek tartalmazzák:

20% kedvezmény bizonyos LATAM célállomásokra
5 dollár kedvezmény a 40 dollárnál drágább jegyekre
30% kedvezmény bizonyos ételek menüjére
20%-os LATAM kupon az első járatra
20 000 Multiplus Pont a hírlevélre való feliratkozásért
LATAM kupon 15% kedvezménnyel

Latam Kupon

Egyéb hasonló üzletek