Luno Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióKedvezmény kód Luno.com: 25 USD Bitcoin27 október
promócióPromóciós kód Luno.com: 72% kedvezmény11 október
promócióUSD15 promóciós kód Luno.com feliratkozás13 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Mi az a LUNO?

A londoni székhelyű LUNO-ot 2013-ban alapította Marcus Swanepoel és Timothy Stranex, és több mint 10 millió felhasználóval a világ egyik legbiztonságosabb kriptovaluta platformja. A LUNO több mint 40 piaccal rendelkezik Észak-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és Európában, és egy kriptovaluta tőzsdei vállalat, amely megalakulása óta nagy sikereket ért el hatékony és inkluzív pénzügyi rendszerének, valamint annak a ténynek köszönhetően, hogy leányvállalata. a Digital Currency Group független üzemeltetője, a kriptovaluta piacok egyik legaktívabb befektetője, több mint 130 vállalatba fektet be 30 különböző országban.

Hogyan nyithat fiókot a LUNO oldalon?

Lépjen a LUNO oldalra, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a kezdőlap jobb felső sarkában talál. Azonnal átirányítunk a regisztrációs oldalra, ahol meg kell adnia egy érvényes e-mail címet és egy biztonságos jelszót, amelynek legalább 8 karakterből, egy nagy- és egy kisbetűből, valamint legalább egy számból kell állnia. Ezután be kell jelölnie a Nem vagyok robot négyzetet, és meg kell felelnie a reCAPTCHA biztonsági intézkedésnek. Nyomja meg a Go gombot, és várja meg a megerősítő e-mailt a LUNO-tól. Gyorsabban és egyszerűbben is regisztrálhat Google- vagy Apple-fiókja vagy Facebook-fiókja használatával.

Hogyan utalhat be pénzt LUNO számlájára?

Nem is lehetne egyszerűbb pénzt hozzáadni LUNO számlájához. Jelentkezzen be fiókjába, és válassza a Pénztárcák lehetőséget a főmenüben. Válassza ki pénztárcája helyi pénznemét, majd kattintson a befizetés gombra. Most ki kell választania a LUNO pénztárcájának feltöltéséhez használni kívánt módszert, például bankkártyát vagy SEPA banki átutalást. Miután gondosan végigment ezeken a lépéseken, követnie kell a képernyőn megjelenő utasításokat a tranzakció befejezéséhez.

 Hogyan vehet fel pénzt LUNO számlájáról?

Szeretne pénzt felvenni a helyi valuta pénztárcájából? Jelentkezzen be LUNO fiókjába, és lépjen a főmenüből a pénztárcák oldalára, és válassza ki a helyi pénznemben használt pénztárcáját. Ezután kattintson a Kivonás gombra, és válassza ki bankszámláját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha még nem kapcsolta össze bankszámláját, a rendszer felkéri erre. Adja meg a felvenni kívánt pénzösszeget, és válassza a Tovább lehetőséget. Megjelenik egy új ablak, amelyben láthatja a kifizetés összegét és a fizetendő jutalékot. Ha biztos abban, hogy befejezi ezt a tranzakciót, kattintson a Megerősítés gombra a visszavonási folyamat befejezéséhez. Ha a mobilalkalmazást használja, meg kell adnia a Luno PIN-kódját is. És minden készen áll.

Mennyi ideig tart egy számlanyitás a LUNO oldalon?

Ha követi lépéseinket, azonnal megnyitja LUNO fiókját. Csak egy ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie, amely általában nem tart tovább néhány percnél. De ha sok a kérés és bizonyos problémák vannak, akkor ez néhány napig tarthat.

A LUNO oldalon elérhető promóciós ajánlatok

A LUNO különféle versenyeket és ajándékokat szervez ügyfelei számára. A LUNO időről időre a világ minden tájáról szóló különleges események alkalmával, például a Ramadan vagy a Hálaadás napja és így tovább, nagyszerű ajánlatokat kínál, amelyek különböző utalványokat vagy kedvezményes kódokat hozhatnak, hogy csökkentsék a költségeket. Ezenkívül a Referral Program segítségével ingyenes kriptovalutákhoz juthat. A jutalomprogram pedig a legjobb, mert fantasztikus jutalmakat és előnyöket kaphat, ha különböző feladatokat hajt végre. Ráadásul a vadászat nyerést is jelent. A Bug Bounty program megjutalmazza, ha biztonsági réseket talál.

 LUNO Ügyfélszolgálat

Ha felkeresi a hivatalos webhelyet, a kezdőlap alján megtalálja az Erőforrások kategóriát, amely a Súgó oldalára viszi, ahol választ találhat a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ha azonban ezek a válaszok nem elégítik ki Önt, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a support@LUNO e-mail címen. Felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a Support Inboxon keresztül is, amely egy nagyszerű eszköz, amellyel valós időben küldhet és fogadhat üzeneteket.

 A LUNO használatának előnyei

Még ha úgy gondolja is, hogy a LUNO nem megfelelő az Ön számára, mivel csak korlátozott kriptoválasztékkal rendelkezik, mindenképpen meggondolja magát, mert a LUNO számos előnnyel jár. Hozzáférhet egy felhasználóbarát és felhasználóbarát platformhoz, amely gördülékeny kereskedési élményt, valamint gyors befizetéseket és kifizetéseket kínál. Ezen túlmenően a vállalat magas biztonsági szabványokat kínál az iparág egyik legmagasabb szintű védelemmel. És mindenekelőtt a LUNO hozzáférést biztosít az erőforrásokhozOktató jellegű, ahol megtudhatod a kriptovaluta piac rejtett titkait, és számos tippet és trükköt ismerhetsz meg, amelyek segítenek fellépni a kriptográfiai utazásod során.

Hogyan zárhatja be LUNO fiókját?

Sajnos jelenleg nem zárhatja be saját LUNO-fiókját. A weboldalon elérhető online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül üzenetben kell kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálati csapattal. Ugyanazt az e-mail címet kell megadnia, amelyet a fiók létrehozásához használt, majd ki kell választania azt a konkrét témát, amellyel be szeretném zárni a fiókomat. Ezután röviden le kell írnia a fiók bezárásának okait. Maximum 4 MB méretű fájlokat is csatolhat, ha szükségesnek tartja. A fentiek elvégzése után csak a Küldés gombra kell kattintania, és meg kell várnia a LUNO válaszát.

 LUNO kuponkód

Adatbázisunk a legfontosabb és leghíresebb kriptovaluta csereplatformok kuponkódjainak széles skálájához biztosít hozzáférést. És szerencsére a LUNO-on is mindig találsz nagyszerű ajánlatokat. Keresse meg az igényeinek megfelelő LUNO kuponkódot, és ha most megtalálja a megfelelőt, kattintson az Ügylet megtekintése gombra, hogy akár 72%-os kedvezményt kapjon a LUNO oldalon.

LUNO a közösségi hálózatokon

A közösségi hálózatok az a hely, ahol minden megtörténik, és ahol mindenki a kriptovaluta piacról pletykál. Ezért azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a LUNO közösséggel a közösségi hálózatokon. A legjobb, ha követi tevékenységüket a következő csatornák legalább egyikén: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Telegram vagy Quora, hogy hozzáférjen a legfrissebb frissítésekhez és hírekhez, valamint érdekes és hasznos videókhoz és interjúkhoz. Ne felejtse el megnézni a hivatalos weboldalon elérhető Discover oldalt, mert itt mindent megtudhat a kriptovaluta piacról. Számos oktatási cikket talál, például Mi a különbség a Solana és az Ethereum között?, Honnan származik a Solana? o Napi jelentés > A kriptográfiai és a hagyományos piacok csendben várják az Egyesült Államok foglalkoztatási számát.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A LUNO ajánlói kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény

A LUNO ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény 15 € Bitcoinban.

LUNO kupon új ügyfeleknek

Az új vásárlóknak megfelelő LUNO kuponnal legalább 10% kedvezményt kaphat. Ez az első bónusz, amelyet saját fiók létrehozásával kaphat a LUNO oldalon.

A LUNO-hoz hasonló szolgáltatások

Szeretnél más kriptovalutákhoz is hozzáférni? Szeretné tudni, hogy más, a LUNO-hoz hasonló platformok hogyan működnek? Keressen az interneten hasonló platformokat, és nézze meg a KuCoin.com, CoinSmart.com, crypterium.com, OKX.com, Phemex.com vagy az FTX.com webhelyeket.

LUNO Black Friday ajánlatok

A legjobb ajánlatokat szeretné kapni? Ma már nem meglepő, hogy a Black Friday az egyik legfontosabb és legismertebb rendezvény, amelyet a világ nagyvállalatai szerveznek minden évben. A LUNO pedig azon vállalatok közé tartozik, amelyek remek ajánlatokkal jutalmazzák hűséges ügyfeleit. Csökkentheti jutalékköltségeit, vagy akár nulla jutalékot is kaphat egyes tranzakciók után. Ezen kívül ingyenes Bitcoinokat is kaphat.

 LUNO ajánlatok 11.11

Szeretnél többet keresni kedvenc kriptopénzed kereskedése közben? Térjen vissza a LUNO oldalra november 11-én, azon a napon, amikor az egész világ ünnepli a Singles Day Sale-t, más néven Double 11-et, és hihetetlen kedvezményeket kaphat néhány kriptovalutára.

 LUNO Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

Használja ki a LUNO Cyber ​​​​hétfő ajánlatait. Mentsd el a dátumot, és élvezd az előnyöket és a nagyszerű ajánlatokat. Ha lemaradt a LUNO különleges ajánlatairól a korábbi értékesítési eseményeken, itt az ideje, hogy többet fektessen be a jövőbe, mert a Cyber ​​​​hétfőn a LUNO több mint 10%-os kedvezményekkel várja bizonyos termékekre.

LUNO karácsonyi ajánlatok

Mindjárt itt a karácsony, és nem találtál tökéletes ajándékot barátodnak, aki játékfüggő? Megvan a tökéletes megoldás. Látogasson el a LUNO oldalra decemberben, hogy kihasználja a karácsonyi ajánlatokat, és mindenkit boldoggá tegyen. Csodálatos ajánlatokat kaphat, amelyek ingyenes kriptográfiai megoldást hozhatnak Önnek és szeretteinek, valamint hatalmas kedvezményeket bizonyos szolgáltatásokra.

LUNO mobilalkalmazás

Legyen naprakész, és töltse le a hivatalos LUNO alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból, és készen áll arra, hogy útközben bárhol és bármikor kereskedjen, akár otthona kényelméből, akár házimunkák végzése közben. vásárlás közben vagy az edzőteremben. A nap 24 órájában hozzáférhet a befizetésekhez, kifizetésekhez és kereskedéshez, és olyan profi kriptokereskedési funkciókat tapasztalhat meg, mint még soha.

izgatott.

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel a LUNO-on kereskednek

A LUNO nem támogat sok kriptovalutát, mint más hasonló cégek. A legnépszerűbbek, amelyekkel a LUNO-on kereskedhet: Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Chainlink, Solana, Cardano és USD Coin.

 

 

Hová írhatod a luxus ajánlókódodat?

Ha szeretné kihasználni a Luno ajánlókód előnyeit, létre kell hoznia saját fiókját. Saját Luno fiók létrehozása után a menüből a Promóciók oldalra kell lépnie, és be kell írnia a kódot a Promóciós kód megadása mezőbe. A gondos megadást követően a Kód alkalmazása gomb megnyomásával megkaphatja a kedvezményt. A kedvezményt a Luno regisztráció napjától számított 14 napon belül igényelheti.

Átutalhatok pénzt a Lunóba Mastercard/Visa kártyáról?

Ha hitel- vagy betéti kártyájáról szeretne pénzt utalni a Lunónak, legyen az Visa vagy Mastercard, először össze kell kapcsolnia bankszámláját Luna-számlájával. Adja hozzá kártyáját Walletjához, és töltse ki a mezőket a szükséges adatokkal, beleértve teljes hivatalos nevét, bankszámlaszámát, címét stb. Most lépjen a Luno-fiókjába, és válassza a Pénztárcák lehetőséget a főmenüben. Lépjen a Befizetés lehetőségre, válassza ki a banki átutalás lehetőséget, írja be az utalni kívánt összeget, majd kattintson a Tovább gombra. Megjelenik egy új képernyő, ahol megtalálja bankszámlaszámát és banki adatait. Adja meg bankszámláját, és vegye fel Luno-t kedvezményezettként. Most folytathatja a következő lépésekkel, hogy befizesse/átutalhassa Luno-számlájára.

Tudok pénzt utalni a Luno-ra a PayPal-ról?

Sajnos a Luno nem kínál pénzt PayPal-számlájáról.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Luno.com kuponkód

Tippek a LUNO díjak megtakarításához

Ha pénzt szeretne megtakarítani a LUNO díjain, javasoljuk, hogy találjon megfelelő kuponkódot, amely csökkenti a díjak költségeit. Ezenkívül a Luno Ahorro ismét jól jön a tranzakciós díjak különleges áraival.

Luno.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek