Paxful Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóciópaxful.com promo: ingyenes digitális pénztárca regisztráció05 október
promóciópaxful.com USD20 kedvezmény21 október
promóciópaxful.com 60% kedvezmény kód03 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a PAXFUL

A New York-i székhelyű PAXFUL-ot 2015-ben EasyBitz néven alapította Ray Youssef, egy egyiptomi bevándorló, aki a város szívében nőtt fel, amely soha nem alszik, és a világ vezető amerikai peer-to-peer hálózata, amely több mint 10 millió embert köt össze. a kriptopiaccal rendelkező emberek. Ez az egyedülálló piac hozzáférést kínál az emberek által működtetett technológiához, ingyenes kriptográfiai megoldással és hihetetlen biztonsági politikával. Alapvetően a PAXFUL-on minden felhasználó valódi emberekkel kereskedik és pénzt keres, ami valójában a bitcoin megalkotása. A Hongkongban, Észtországban és a Fülöp-szigeteken található globális irodáival rendelkező PAXFUL több mint 350 fizetési módhoz, 24 órás ügyfélszolgálati csapathoz és biztonságos kereskedelmi közösséghez biztosít hozzáférést.

Hogyan nyithatunk fiókot a PAXFUL oldalon

Nyissa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a kezdőlap jobb felső sarkában talál. Megjelenik egy új oldal, ahol kiválaszthatja, hogy létrehoz-e saját PAXFUL fiókot telefonszámával vagy e-mail címével. Hozzon létre egy erős jelszót, és folytassa a következő lépésekkel a platformon való regisztrációhoz. Az e-mail-címén vagy telefonszámán keresztül kell végrehajtania az ellenőrzési folyamatot. Ne feledje, hogy fiókja létrehozásához el kell fogadnia a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi közleményt. Ezenkívül a felhasználónevét automatikusan megkapja, de később megváltoztathatja. Ami még fontosabb, az a tény, hogy amint feliratkozik, azonnal kap egy ingyenes pénztárcát, amelyben tárolhatja a PAXFUL-on kereskedés közben szerzett kriptovalutáit.

Hogyan finanszírozzuk PAXFUL számláját

Már megtudta, hogy amikor regisztrál egy PAXFUL fiókra, akkor ingyenes Bitcoin pénztárcát kap. Kapsz egy Bitcoin pénztárca címet is, amely soha nem jár le. Ha szeretné feltölteni PAXFUL fiókját, be kell jelentkeznie a saját fiókjába. Nyomja meg a Wallet gombot, majd kattintson a Fogadás gombra a Bitcoin pénztárcája alatt. Most már használhatja a másolás és beillesztés funkciót Bitcoin-címének átviteléhez, vagy használhatja a QR-kódot. Kattintson a Megerősítés gombra, és várja meg, amíg megérkezik a pénz. Ellenőrizze a tranzakció állapotát, és kezdje el a kereskedést, amikor készen áll.

Hogyan vehet fel pénzt PAXFUL számlájáról

Ha pénzt szeretne felvenni a PAXFUL számlájáról, be kell jelentkeznie a saját fiókjába, és kattintson a Wallet gombra, amelyet az oldal tetején talál. Mind a belső, mind a külső kriptovaluta pénztárcába felvehet pénzt. A pénztárca oldal megjelenésekor a Küldés gombra kell kattintani, ahol meg kell adni a felvenni kívánt pénzösszeget, a címzett címét vagy a felhasználó nevét. Kattintson a Folytatás gombra, és ellenőrizze még egyszer a megadott adatokat, és írja be a hitelesítő vagy ellenőrző kódot. Ha biztos benne, hogy végrehajtja a tranzakciót, kattintson a Bitcoin küldése most gombra. A tranzakció állapotát egyszerűen a Tranzakciók feliratú szükséges lapra lépve ellenőrizheti.

Mennyi ideig tart egy számla nyitása a PAXFUL oldalon?

Ha követi egyszerű lépéseinket, kevesebb mint 5 percen belül megnyithatja saját PAXFUL fiókját. De ha növelni szeretné kereskedési tapasztalatát, akkor át kell mennie egy ellenőrzési folyamaton, amely 1-7 napot vesz igénybe.

A PAXFUL oldalon elérhető promóciós ajánlatok

Szeretnél hozzáférni a különböző előnyökhöz és promóciós ajánlatokhoz? A legjobb dolog az, hogy feliratkozik különböző programokra, amelyeket a PAXFUL webhelyen tett utazásának köszönhetően terveztek. Van a Paxful Rewards Programunk, amely a kereskedési szinttől függően exkluzív bónuszokat kínál. Alacsony árakat, dedikált számlakezelőt, kiemelt támogatást, kiemelt ajánlatokat, befizetés nélkül kaphat, és még sok minden mást. Ráadásul Ön lesz az első, aki új funkciókat próbálhat ki. Terjessze az igét, és hívjon több embert a PAXFUL oldalra. Csatlakozzon a hivatalos Affiliate Programhoz, és akár 50% betéti jutalékot is kaphat, ha olyan embereket hív meg, akik nem Bitcoint hívnak meg a PAXFUL oldalon, valamint további 10% betéti jutalékot kapnak, ha az ismerősei által meghívott emberek Bitcoint vásárolnak. Azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze a Gift Card Hub kategóriát a főmenüben a hivatalos webhely főoldalán, hogy feloldja az ajándékkártyákat különböző területekről, beleértve a játékokat, az online és kiskereskedelmi vásárlásokat, az ételeket és éttermeket, a filmeket és a szórakozást vagy az utazást. , taxik és úticélok és így tovább.

PAXFUL ügyfélszolgálat

Ha nem talált kielégítő választ a paxful.zendesk.com oldalon, akkor vegye fel a kapcsolatot a

csodálatos ügyfélszolgálati csapat élő chaten keresztül, ahol a PaxBot nevű virtuális asszisztens azonnali segítséget nyújt. E-mailt is küldhet a help@paxful.zendesk.com címre, vagy beküldhet jegyet az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

A PAXFUL használatának előnyei

A PAXFUL által kínált egyik legnagyobb előny, hogy a cég az, amely ügyfeleit teljes mértékben kézben tartja pénzük felett. Számos egyéb előnnyel jár, beleértve a napi 24 órás ügyfélszolgálati csapatot, a peer-to-peer kereskedést, az alacsony díjakat, a portfólió rugalmasságát és a globális felhasználói bázishoz való hozzáférést. Ráadásul a PAXFUL segítségével több mint 350 fizetési módhoz és gyors tranzakciókhoz férhet hozzá.

A PAXFUL fiók bezárása

Sok más hasonló platformmal ellentétben a PAXFUL lehetőséget ad arra, hogy saját maga zárja be fiókját. Meg kell adnia fiókját, menjen a felhasználónevére az oldal jobb felső sarkában, és nyomja meg a Beállítások gombot a főmenüben. Kattintson a Biztonság elemre a biztonsági beállítások megnyitásához. Itt a Fiók bezárása gombra kell kattintani. Kérjük, vegye figyelembe, hogy fiókja bezárásával eltávolítja a fiókjával kapcsolatos összes információt, beleértve a tranzakciós előzményeket is, és Ön nem fog tudni hozzáférni fiókjához. Ekkor megjelenik egy párbeszédpanel, ahol ki kell választania az egyik előre meghatározott okot a fiók bezárásához, vagy egyszerűen az Egyéb lehetőséget választva írja be saját okát. Kattintson a Kérés elküldése gombra, és igazolja e-mail-címét. Meg kell kapnia egy megerősítő e-mailt a PAXFUL webhelyről. Nyissa meg, és kattintson a Fiók bezárása gombra. Amint kérése megérkezik a moderátorokhoz, egy megerősítő e-mailt fog kapni a fiók bezárásához.

 PAXFUL kuponkód

Adatbázisunkban csak a PAXFUL aktuális és frissített kuponkódjait találja. Ha szeretné kihasználni a kuponok előnyeit, ki kell választania az Önnek és igényeinek leginkább megfelelőt. Amikor kiválasztja a megfelelő kuponkódot, meg kell nyomnia az Ajánlat megtekintése gombot, ahol rövid leírást talál azokról a lépésekről, amelyeket követnie kell az ajánlat igénybevételéhez.

 PAXFUL a közösségi médiában

Szeretnél elsőként értesülni a PAXFUL kriptovaluta piacával kapcsolatos legújabb fejleményekről és hírekről? Szeretnél találkozni más kriptomániásokkal? Akkor csatlakozzon a PAXFUL közösségéhez a közösségi médiában. Kövesse tevékenységét az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a YouTube-on és a Redditen, hogy hozzáférjen oktatóanyagokhoz, interjúkhoz és magyarázó videókhoz, amelyek útmutatást nyújtanak Önnek, ha kezdő vagy a szektorban. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a hivatalos blogot, ahol hozzáférhet a PAXFUL alapjaihoz, tippjeihez és trükkjéhez, valamint a többi felhasználó által elmondott hírekhez és történetekhez.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A PAXFUL ajánlói kuponkód által kínált legnagyobb kedvezmény

A PAXFUL ajánló kuponkódja által kínált legnagyobb kedvezmény a 60%-os befizetési díj, amely így osztva 50% minden meghívott személy számára, aki Bitcoint vásárol a platformon, és 10% a barátaik által meghívott személyek számára, akik Bitcoint vásárolnak paxfulon. com.

 PAXFUL kupon új ügyfeleknek

A PAXFUL új felhasználójaként nem kap klasszikus kedvezménykupont. Ehelyett automatikusan ingyenesen megkapja saját Bitcoin pénztárcáját, amely számos előnnyel jár.

 A PAXFUL-hoz hasonló szolgáltatások

Ha nem vagy teljesen elégedett a PAXFUL kínálatával, akkor javasoljuk, hogy próbáljon ki más hasonló szolgáltatásokat. Próbálja ki a Coinbase.com, Maiar.com, OKX.com, Bitpanda.com, crypterium.com, Luno.com vagy Phemex.com webhelyeket.

PAXFUL Black Friday ajánlatok

A Black Friday értékesítési esemény során a PAXFUL különféle ajánlatokkal várja Önt, amelyek segítenek visszakapni pénzét, vagy nagyszerű kedvezményeket biztosítanak Önnek. Az elmúlt években a PAXFUL megszervezte a Black Friday nyereményjátékot, amely lehetőséget adott a kereskedés 100%-ának visszaszerzésére. Néha legalább 20% kedvezményt kínált egyes termékekre. Tartsa szemmel a PAXFUL oldalt a Black Friday esemény alatt, hogy megtudja, hogyan spórolhat kis kriptovaluta üzletére.

PAXFUL 11.11 Akciók

Minden év november 11-én egyre több cég vesz részt a Singles Day értékesítési eseményen, más néven a Double 11-en. Jegyezze fel a dátumot, és menjen a PAXFUL oldalra aznap, hogy élvezze promóciós ajánlatait.

PAXFUL Cyber ​​​​hétfői ajánlatok

Ha lemaradt a Black Friday és a Double 11 értékesítéséről, még egy esélye van hihetetlen előnyökre. Térjen vissza a PAXFUL oldalra a Cyber ​​​​hétfőn, hogy legalább 10% kedvezményt kapjon számos szolgáltatásból, és pörgesse meg a kereket, és nyerjen még többet a Cyber ​​​​Monday nyereményjátékkal.

PAXFUL karácsonyi ajánlatok

Mi lenne számodra a tökéletes karácsonyi ajándék? Gyújtsa be kriptoszámláját, és kapja meg kedvezményeit a PAXFUL oldalon az év legcsodálatosabb időszakában. Küldjön kriptot szeretteinek további díjak és kedvezmények nélkül.

PAXFUL mobilalkalmazás

Maradj kapcsolatban. Legyen naprakész mindenről, ami a kriptovaluta iparban történik. Töltse le most a hivatalos PAXFUL mobilalkalmazást a Google Play és az App Store áruházból, és kezdje el a kereskedést útközben a tökéletes eszközzel. Több mint 350 fizetési mód használatával vásárolhat kriptovalutákat és válthat pénzt közvetlenül kedvenc kütyüjéről, amely mindig csatlakoztatva van.

megy. Teljes ellenőrzése lesz a PAXFUL-on lévő fiókja felett, és valós időben követheti majd kereskedéseit. Ezen kívül értesítéseket fog kapni a kriptovaluta piac helyzetéről.

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel a PAXFUL oldalon kereskednek

A PAXFUL-on kereskedett legnépszerűbb kriptovaluták a Bitcoin, a Tether és az Ethereum.

 

 

Hová írhatod be a paxful ajánlókódodat?

Amikor létrehozza saját fiókját a paxfulon, a regisztrációs oldalon közvetlenül az e-mail címet és jelszavát tartalmazó mezők alatt a következő szöveget találja: Van ajánlókódom. Ha rákattint, megjelenik egy mező, amelyben meg kell adnia kódját, hogy kihasználhassa annak előnyeit.

Átutalhatok pénzt a paxfulra Mastercard/Visa kártyáról?

Ha pénzt szeretne átutalni a paxful számlájára Mastercard vagy Visa kártyájáról, össze kell kapcsolnia bankszámláját a paxful-lal. Lépjen a fiókbeállítások oldalára, kattintson a bal oldali menüben található Fizetési részletek gombra, válassza ki a fiók típusát, országát és pénznemét, majd kattintson a Tovább gombra. Adja meg banki adatait, beleértve a számlatulajdonos nevét, az útvonalat és a számlaszámot. Ha nemzetközi átutalást szeretne használni, további részleteket kell megadnia, például a lakóhely szerinti országot, államot/régiót, várost, irányítószámot és címet. Ha úgy döntött, nyomja meg a Fiók hozzáadása gombot. Mostantól egyszerűen átutalhat pénzt a paxful számlájára hitel- vagy betéti kártyájával az Átutalás gomb megérintésével. Kövesse az összes szükséges utasítást a tranzakció befejezéséhez.

Átutalhatok pénzt a paxfulra a PayPalról?

Jó hírek. A PayPal segítségével pénzt utalhat át paxful számlájára. Nyissa meg PayPal-fiókját, lépjen a kriptovaluta szakaszba, és válassza ki az átutalni kívánt pénznemet. Érintse meg az átvitel gombot, és válassza a Fogadás lehetőséget. Hajtson végre további személyazonosság-ellenőrzési lépéseket, és ossza meg egyedi címét a feladóval, vagy egyszerűen másolás és beillesztés segítségével vigye át az átvitelhez használt kriptoalkalmazásba. Vagy csak használja a QR-kódot.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
paxful.com kuponkód

Tippek a PAXFUL jutalékainak megtakarításához

Szeretne alacsonyabb jutalékot kapni a PAXFUL-on végzett tranzakciói után? Vagy talán nulla jutalékot szeretne? A díjak elkerülése érdekében tartsa alacsonyan a kereskedést, és csak a Paxful belső pénztárcája között vigye át kriptovalutáját, és ne fizessen díjat, ha nem utal át havi 1000 dollárnál többet.

paxful.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek