Reebok Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponReebok.com Kedvezményes Kód: 50% válassza ki a Nanos elemeket05 július
KuponReebok.com kedvezmény kód: akár 40% kedvezmény14 június
KuponReebok.com 20% promóciós kód az egész oldalon23 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a REEBOK árul Magyarországnak

A REEBOK egy brit származású cég, amely 1890-ben Boltonban született Joseph William által, aki elkezdte az olimpiai játékokhoz használt sportcipők gyártását, idővel cipői emberek millióinak életének részévé váltak, ami mindig is összekapcsolódott. a városi stílushoz. A 82. évre forradalmasítja a piacot, hiszen ekkor jelent meg a női sportcipő, amely stílusának, kényelmének köszönhetően hétköznapi cipőként ismert.

A REEBOK nemzedékről nemzedékre öröklődött fiukról és unokáiról egészen 2006-ig, amikor eladták az Adidas cégnek, ugyanúgy, ahogy a márka továbbra is folyamatosan újítja a modelleket és a minőséget új stílusokkal, kollekciókkal és változatokkal a vásárlói elégedettség érdekében.

A REEBOK márka vásárlói legnagyobb örömére férfi, női és gyermek termékeket árusít, ahol olyan árucikkeket lehet kapni, mint a futócipők, sétacipők, alkalmi cipők, szandálok, edzőcipők, klasszikus cipők, valamint ruházat, például pólók, rövidnadrágok, sportmelltartók, leggingsek, harisnyák, szettek, fehérneműk, pulóverek, nadrágok, kabátok, leggingsek, széldzsekik, zoknik, valamint táskák, hátizsákok, kesztyűk, sapkák.

Hogyan szállít a REEBOK Magyarországra

A REEBOK a USPS, FedEx futárcégeken keresztül szállítja termékeit, amelyek szállítási ideje 2-8 munkanap.

Milyen kedvezményeket kínál a REEBOK Magyarország?

A REEBOK különböző típusú kedvezményeket kínál vásárlóinak vásárlásaik élvezetéhez, melyek között lehet 15% kedvezmény a hírlevélre való feliratkozáskor, emellett talál egy kedvezménykategóriát, ahol megtalálhatja a termékeikre érvényes 30% kedvezményt. , és egy további 50% kedvezmény kód.

Fizetési módok a REEBOK Magyarországnál

A REEBOK-on történő vásárlások fizetése egy nagyon egyszerű lépés, először válassza ki a termékeket, hogy a bevásárlótáskába kerüljön a fizetési folyamat végrehajtásához, ehhez különféle módokat találhat, köztük a hitelkártyákat, például a Visa , MasterCard, American Express, Discover, PayPal digitális pénztárcán keresztül is, Apple Pay, Affirm, Klarna vagy a REEBOK által szállított ajándékkártyák 

Mennyi ideig tart a REEBOK-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A REEBOK webhelyen vásárolt vásárlásokat a FedEx szállítja, és 4-7 munkanapot vesz igénybe, mire célba ér.

A kuponok jelenleg a REEBOK Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető REEBOK promóciós ajánlat és kupon lista:

REEBOK 50% kedvezmény kód, ha két dolgot vásárolsz
REEBOK kupon ingyenes szállításhoz legalább 75 USD értékű megrendelés esetén
REEBOK Promóciós kód 20% kedvezmény mindenre
Extra 15% kedvezmény a REEBOK kuponnal
Extra 40% kedvezmény a REEBOK speciális promóciós kódjával diákoknak
Akár 60% kedvezmény a Szezonvégi promóciós kampányban

REEBOK Magyarország Ügyfélszolgálat

A REEBOK ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet a 18668701743 telefonszámon vasárnaptól szombatig 8:00 és 23:00 óra között (EST idő szerint), egy másik lehetőség az oldalukról folytatott online chaten vagy a Facebook Messengeren vagy a Twitteren a @ címről. reebokushelp

A REEBOK kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A REEBOK-on található kuponok felhasználásával számos előnnyel járhat, ezek egyike, hogy több tárgyat vihetsz magaddal kevesebb fizetéssel, másik előny, hogy az egész család sportszereit viheted magaddal.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a REEBOK-ról rendelt terméket?

A REEBOK oldalon történő visszaküldéshez a kézhezvételtől számított 30 munkanap áll rendelkezésére, ehhez be kell jelentkeznie fiókjába, át kell tekintenie rendelési előzményeit, és ki kell választania a visszaküldeni kívánt terméket, és meg kell indokolnia a visszaküldés okát. és kövesse az itt található utasításokat ehhez ki kell nyomtatnia a felajánlott címkét arra az esetre, ha nem tudja beolvasni a QR-kódot, be kell helyeznie az elemeket az eredeti csomagolásba, és el kell küldenie a FedEx-en keresztül, ha a vásárlás a következő címen történt. vendégnek ezt a rendeléskövetőn keresztül kell megtennie, adja meg a kért adatokat, és kövesse az abban megjelenő utasításokat.

REEBOK exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók élvezhetik a REEBOK által elérhető kedvezményeket és ajánlatokat, valamint az ajándékkedvezményt regisztrációkor.

REEBOK Magyarország a közösségi médiában

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A REEBOK által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A REEBOK által kínált sokféle kedvezmény között olyan termékeket is beszerezhet, amelyekre legfeljebb 75% kedvezmény vonatkozik.

REEBOK Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A REEBOK-hoz hírlevélként csatlakozva exkluzív ajánlatokat, 20% üdvözlőkedvezményt is kaphat, többek között, amit kaphat.

A REEBOK-hoz hasonló üzletek

Vannak más, a REEBOK-hoz hasonló üzletek és/vagy oldalak is, amelyeket meglátogathat, és saját megjelenéséhez alakíthat designt, vagy egyszerűen összehasonlíthatja áraikat, kedvezményeiket vagy szállítmányaikat, ezek lehetnek olyan üzletek, mint a Newbalance.com, a NIKE .com, ADIDAS .com

REEBOK Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A REEBOK egy fontos márka, amely sokféle kedvezményt kínál üzleteiben a Black Friday ünnepére, melyeket akár 80%-kal is beszerezhet, hogy tetszés szerinti termékeket viselhessen.

Kupon a REEBOK Magyarország részére 11.11

A REEBOK 11.11-i kedvezménye alatt egyes termékeikre új akciókat, valamint nagyon jó kedvezményeket talál, melyek 35% és 45% között lehetnek.  

REEBOK Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​hétfői kedvezmények különlegesek a REEBOK számára, hiszen erre az ünnepre nagyon jó kedvezményeket adnak az online vásárlások esetén, amelyek akár 75%-os kedvezményt is kaphatnak, ezen felül 5%-os kedvezménykupont is igénybe vehetnek.

REEBOK Magyarország kuponok karácsonyra

December hónapban élvezheti ezeket a karácsonyi kedvezményeket, erre a hónapra pedig a REEBOK hihetetlen, 50% és 60% közötti kedvezményekkel készül ügyfeleinek, emellett nagyon jó ajánlatokat és akciókat is találhat.

REEBOK mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A REEBOK jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazás letöltéssel.

Híres márkák a REEBOK áruházban

A REEBOK oldalon olyan termékeket talál, amelyek kizárólag és kizárólag az Ön márkájának, stílusának, tervezésének és gyártásának felelnek meg.

 

 

A REEBOK ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A REEBOK az ingyenes szabványos módszert kínálja ügyfeleinek, de ehhez a megrendelésének 49 dollárnál nagyobbnak vagy nagyobbnak kell lennie.

Fizethetek a REEBOK-nál PayPal-lal?

A REEBOK-nál fizethet vásárlásaiért PayPal digitális számláján, valamint olyan hitelkártyákon keresztül, mint a Visa, MasterCard, American Express, Discover, valamint a Klarna és az Apple Pay.

Hová írjam a kedvezménykupont a REEBOK-on?

A REEBOK az oldal jobb alsó sarkában egy dobozt bocsát vásárlói rendelkezésére, hogy vásárlói felhasználhassák kedvezményes kuponjaikat.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Reebok kuponkód

Különleges kuponok és promóciók a REEBOK Magyarországnál

A REEBOK áruházban extra kedvezményt kaphat, ha aktuális kuponokat és akciós ajánlatokat használ fel. Az alábbiakban összefoglaljuk a REEBOK legújabb promóciós kódjait:

REEBOK 50% kedvezmény kód, ha két dolgot vásárolsz
REEBOK kupon ingyenes szállításhoz legalább 75 USD értékű megrendelés esetén
REEBOK Promóciós kód 20% kedvezmény mindenre
Extra 15% kedvezmény a REEBOK kuponnal
Extra 40% kedvezmény a REEBOK speciális promóciós kódjával diákoknak
Akár 60% kedvezmény a Szezonvégi promóciós kampányban

Reebok Kupon

Egyéb hasonló üzletek