Rimowa Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponRimowa promóciós kód a kiválasztott luxus bőröndökhöz: Mentés 20%31 július
KuponVegye 30% kedvezmény kód RIMOWA.com09 július
KuponRIMOWA.com 10% promóciós kód az egész oldalon20 július
promócióRIMOWA.com 30% promóciós hírlevél01 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a RIMOWA árul Magyarországnak

A RIMOWA 1898-ban született, családi vállalkozásként fadobozokkal. A RIMOWA megalakulása óta arra törekszik, hogy ügyfelei számára az utazás kellemes legyen, és a legjobb az, amiért a vintage fától a klasszikus alumíniumig csúcstechnológiás polikarbonát, mindezt azzal a céllal, hogy megoldásokat mutasson be utazásaihoz, valamint a legegyszerűbbtől a leginnovatívabb stílusig.

Ez az oka annak, hogy az idő és az évek múlása ellenére a RIMOWA továbbra is fejlődik, a múltra kacsint, és vágyakozással és várakozással tekint a jövőbe, hogy az sokkal jobb lesz.
A RIMOWA árusít poggyásztokokat, hátizsákokat, aktatáskákat, táskákat, mini táskákat, tokokat, válltáskákat, mindenféle modellt és stílust, sokféle színben és kivitelben, valamint ezek anyagát is megtalálja, iPhone tokok, csomagolás kockák, napszemüvegek, kerekek, poggyászcímkék, csomagtartó övek.

Hogyan szállít a RIMOWA Magyarországra

A RIMOWA webhelyen a termékek kiszállítása a UPS logisztikai vállalaton keresztül történik, amelynek becsült szállítási ideje 1-5 munkanap, ez az idő a vásárlástól és a szállítási országtól függően változhat.

Milyen kedvezményeket kínál a RIMOWA Magyarország?

A RIMOWA különféle módokon veheti igénybe ügyfelei számára elérhető kedvezményeit, ezek egyike a hírlevelére való feliratkozás, ahol 10% kedvezményt kaphat, egy másik lehetőség, ha ellátogat a Kiárusítás kategóriájába, ahol kedvezményeket talál termékeire. amely elérheti a rendelkezésre álló 60%-ot is.

Fizetési módok a RIMOWA Magyarországnál

A RIMOWA termékei fizetésére a következő fizetési módokat fogadja el, mint például a Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, valamint a PayPal digitális pénztárcán vagy a Klarnán keresztüli betéti és hitelkártyákat.
  

Mennyi ideig tart a RIMOWA-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A RIMOWA felajánlja felhasználóinak, hogy a termék becsült 2 munkanapon belül célba ér.

A kuponok jelenleg elérhetőek a RIMOWA Hungary oldalon

Itt található néhány elérhető RIMOWA promóciós ajánlat és kupon lista:

RIMOWA kupon ingyenes szállításhoz
15%-os promóciós kód RIMOWA új ügyfelek számára
Akár 25% kedvezmény a kedvezményes kategóriában
Promóciós kód 10% RIMOWA az egész üzletben
Kuponkód 5% RIMOWA

RIMOWA Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a +442076600547-es telefonszámon, vagy az oldaláról egy adatsoron keresztül üzenetet küldhet.

RIMOWA kupon használatának előnyei Magyarországon

Számos előnyt említhetünk meg a kedvezményes kuponok felhasználása során, a leglényegesebb, hogy kevesebbet fizet a vásárláskor, a másik, amit megemlíthetünk, a márka és stílus minősége és megkülönböztetése, amelyet ez a termék tartalmaz.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a RIMOWA-ról rendelt terméket?

A visszaküldéshez a kézhezvételtől számított 30 munkanap áll rendelkezésére, ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha rendelkezik Rimowa-fiókkal, kérését az online fiókjából tudja feldolgozni, ahol a visszaküldési címkét kell kezelnie, hogy UPS-en keresztül kiszállításra kerüljön. , figyelembe kell vennie, hogy a termékeknek jó állapotúnak, sérülésmentesnek, nem használtaknak és az eredeti csomagolásukban kell lenniük.

Exkluzív RIMOWA kupon új vásárlóknak Magyarországon

A RIMOWA új vásárlói élvezhetik az elérhető kedvezményeket, valamint előfizetéskor a 10%-os ajándékot.

RIMOWA Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információk mellett a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A RIMOWA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A RIMOWA által kínált sokféle kedvezmény között olyan termékeket is kaphat, amelyekre legfeljebb 75% kedvezmény vonatkozik.

RIMOWA Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Hírlevelükre feliratkozva tájékoztatót kaphat exkluzív ajánlataikról és új kollekcióikról, valamint 10% kedvezményt kap első vásárlásakor.

A RIMOWA-hoz hasonló üzletek

A RIMOWA-hoz hasonló különféle és változatos üzletek találhatók, ahol hasonló termékeket találhat, amelyekkel összehasonlíthatja az árakat, a kedvezményeket és a szállítást.Egyes üzletek a Victorinox.com, a Samsonite.com, az AmericanTourister.com

RIMOWA Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Ezen a napon a RIMOWA-on változatos és változatos kedvezményeket találhatsz termékeikre, valamint nagyon jó akciókat, ezen a napon november hónapban is élvezheted ezeket, erre a napra 75%-tól találsz kedvezményeket

Kupon a RIMOWA Magyarország számára 11.11

A 11.11-i kedvezményhez a RIMOWA olyan akciókat és kedvezményeket kínál, amelyeket összevonhat a termékei kifizetésére, ezek a kedvezmények akár 55% is lehetnek

Promóciós kuponok a RIMOWA Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

A RIMOWA-on a Cyber ​​​​Monday kedvezmények a legfontosabbak az évben, hiszen erre a napra megakedvezményeket szállítanak vásárlóinak az online vásárlások esetén, amelyek 65-75%-ig terjedhetnek, ezen kívül találhatnak kedvezményes kuponokat is. 5% és 10%.

RIMOWA Magyarország kuponok karácsonyra

A karácsonyi kedvezményekhez a RIMOWA verhetetlen kedvezményeket kínál, melyeket vásárlói akár 50%-ig is élvezhetnek, valamint nagyon jó ajánlatokat és akciókat találhatnak.

RIMOWA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg nincs letölthető mobilalkalmazás.

Híres márkák értékesítése a RIMOWA áruházban

A RIMOWA oldalon a gyártás, a dizájn és a stílus mellett minden termék megfelel a saját márkájának.

 

 

A RIMOWA ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A RIMOWA ingyenes kiszállítást kínál felhasználóinak mindaddig, amíg megrendeléseik elérik vagy nagyobbak, mint 250 euró; ha ez kevesebb, akkor a szállítási költség 50 USD lehet expressz kézbesítéssel.

Fizethetek a RIMOWA-nál PayPal segítségével?

A RIMOWA különféle fizetési módokat kínál felhasználóinak, beleértve a PayPal digitális pénztárcán keresztüli fizetést, valamint olyan hitelkártyákkal is, mint a Visa, MasterCard, American Express, Diners Club és Discorver, egy másik lehetőség a Klarnán keresztül.

Hova írjam a RIMOWA kedvezménykupont?

A RIMOWA-nál a kedvezményes kupon megírásához a bevásárlótáskához kell mennie, ahol az oldal bal felső sarkában talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia az igényelni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Rimowa kuponkód

Különleges akciók és kuponok a RIMOWA Magyarországnál

A RIMOWA áruházban további kedvezményt kaphat, ha aktuális kedvezményes kuponokat és akciós ajánlatokat használ fel. Az alábbiakban összefoglaljuk a RIMOWA legújabb promóciós kódjait:

RIMOWA kupon ingyenes szállításhoz
15%-os promóciós kód RIMOWA új ügyfelek számára
Akár 25% kedvezmény a kedvezményes kategóriában
Promóciós kód 10% RIMOWA az egész üzletben
Kuponkód 5% RIMOWA

Rimowa Kupon

Egyéb hasonló üzletek