Tidebuy Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$10 TIDEBUY kupon kód minden megrendelés ma08 június
KuponA mentés most $50 ezt a TIDEBUY a Kupont a rendelés felett $28907 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Tidebuy áttekintés

Az áruház legnépszerűbb osztálya a ruházati és lábbeli termékek, amelyek minden alkalomra megfelelő ruházatot tartalmaznak, legyen az rendes nap a napi programból, vagy különleges esemény, amelyhez elegáns vagy különleges ruhát kell vásárolni. . Jó példa erre az esküvői termékekkel foglalkozó osztály, ahol a menyasszonyok megtalálhatják álmai ruhájukat, és a menyasszonyok különleges jelmezeit. Egyéb termékkategóriák közé tartozik az elektronika, táskák és kiegészítők, ékszerek és órák, babatermékek, hajápolási, szépségápolási és hajápolási termékek, valamint sportfelszerelések és egy egész osztály dekorációkkal, valamint háztartási és kerti termékek. A Tidebuy kuponkód használata mellett kombinálható más, az online áruházban elérhető kedvezményekkel is, hogy javítsa vásárlási élményét, és az árakat bármilyen költségvetéshez igazítsa.

Hasznos információk a Tidebuy-ról

Termékeinek szállítása professzionális gyors futárszolgálaton keresztül történik, mint például az Epacket, Yodel, Airsmall, DHL, EMS, Aramex, UPS, TNT vagy EMS. 3 szállítási mód közül választhat: Szuper megtakarítás (10-25 munkanap), Normál szállítás (5-18 nap) és Gyors szállítás (3-10 nap). A szállítási adó értékét a rendeltetési ország, a rendelés súlya és a választott kézbesítési módszer szerint számítják ki. A megrendelés kézhezvételétől számított 15 munkanapon belül van nem kívánt termékek visszaküldése. A fizetés a hitel- vagy betéti kártyák többségén keresztül, banki átutalással, PayPal, Webmoney, Sofort és iDeal segítségével történik.

Információ a Tidebuy kuponkód használatáról

A Tidebuy kuponkód csak néhány kattintással igényelhető, a kódot a rendeltetési helyről másolva, és hozzáadva a bevásárló kosár oldalának speciális részéhez. Ezt követően, ha a kód érvényes, a kedvezmény értékét automatikusan alkalmazzák a megrendelés teljes kifizetésére.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek