GAMISS Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon3 $ - os EXTRA kedvezmény a megrendelések több mint $39 ezzel Gamiss Kód29 augusztus
Kupon$6 GAMISS Kupon a megrendelések több mint $4910 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

GAMISS áttekintés

Az online áruház az egész család számára megfelelő ruházati cikkek széles választékával, és különféle osztályokon keresztül is meglep, amelyek segítenek az Ön stílusának kiteljesítésében. Itt megtalálható többféle paróka is, természetes hajból, megfizethető áron, valamint ápoló- és szépségápolási termékek, vagy akár ház és kert díszítő elemei. A webhely folyamatosan szervezett árengedményekkel foglalkozik, mind promóciós kódok formájában, mind pedig bizonyos kategóriákban és termékekben, amelyek ára akár 70% -kal is alacsonyabb. Annak érdekében, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb vásárlási élményt kínálja, az online áruház létrehozott egy mobilalkalmazás-verziót is, hogy naprakész legyen a legújabb ajánlatokkal és promóciókkal, valamint hogy a beszerzési folyamat könnyebbé és gyorsabbá váljon, mindent kéznél tartva. .

Hasznos információk a GAMISS-ről

Az áruház termékeinek 3 szállítási módját kínálja, az alábbiak szerint: átalánydíjas, szokásos és gyorsított, mindegyik 10-25 napos, 7-10, illetve 3-7 munkanapon belül. A szállítási költségeket a kiválasztott szállítási módszer, a rendeltetési ország és a megrendelt termékek mennyisége alapján számítják ki. Vannak azonban olyan terméktípusok, amelyeknek előnyei vannak az ingyenes szállításnak. Az áruház 30 napos időszakot kínál Önnek a termékek visszaküldésére, attól a pillanattól kezdve, amikor átveszi a birtokukba. Kérheti ezek cseréjét, megváltoztatását vagy a beruházás megtérülését. Sajnos jelenleg nincs lehetőség a visszatérítési rendszeren keresztül történő fizetésre, ezért fizetnie kell a Visa és a MasterCard által kibocsátott hitel- vagy betéti kártyákkal, valamint a PayPal-fiókkal.

Információ a GAMISS kuponkód használatáról

GAMISS kuponkódot adhat meg, miután kedvenc termékeit hozzáadta a kosárhoz. Az oldal jobb oldalán található egy további doboz, ahol beírhatja a kupont. Ezt követően, ha a kupon érvényes, a kedvezmény értékét automatikusan alkalmazzák, és teljesíteni tudja a megrendelést.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024

Egyéb hasonló üzletek