TripAdvisor Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponÉlvezze a promóciós kódot itt: TripAdvisor.com: 9% kedvezmény02 december
KuponKupon kód at TripAdvisor.com: 5% kedvezmény21 november
KuponPromóciós kód TripAdvisor.com: 30% kedvezmény25 szeptember
KuponVegyen 5% promóciós kódot TripAdvisor.com02 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a TripAdvisor kínál

A TripAdvisor egy online platform, amelyet Matt Goldberg hozott létre, akinek megvolt a leleménye, hogy bemutasson egy könnyű és egyszerű módot arra, hogy együttműködjön az emberekkel az utazások keresésében és tervezésében, legyen szó nyaralásról, családról, üzletről vagy szórakozásról, ahol különböző lehetőségek közül választhatnak a repülőjegyek, a szárazföld, a szállás és mások lefoglalására, amelyekből különböző árakat kaphat, amelyek az ügyfél igényeihez igazodnak.

A TripAdvisor online platform 22 különböző nyelven érhető el, ami megkönnyíti bármely felhasználó számára, hogy többek között szállást, repülőjegyeket, éttermeket, körutazásokat, autóbérlést, üdülővendéglátást és az utazás és/vagy nyaralás során elvégzendő dolgokat találjon.

Hogyan küldi el a TripAdvisor a lefoglalt jegyeket?

A TripAdvisor online platformról lefoglalt jegyeket online elektronikusan küldjük el, amely arra az e-mail címre érkezik, amellyel Ön regisztrált és/vagy fizetett a szolgáltatásért.

Milyen kedvezményeket kínál a TripAdvisor?

A TripAdvisor által kínált kedvezmények között szerepelnek:

30% kedvezmény a szállodai foglalásoknál.

10% kedvezmény a tevékenységek, túrák és látnivalók esetében.

Fizetési módok a TripAdvisor-on

A TripAdvisor-on elfogadott fizetési módok: Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover, Diners Club és PayPal.

Mennyi ideig tart a TripAdvisor-on megrendelt jegyek kiszállítása?

A TripAdvisor-ban a jegy kiszállítása a szolgáltatásban, amelyben a foglalást végzem, becslések szerint legfeljebb 30 percet vesz igénybe, amely idő alatt a fizetés visszaigazolása megtörténik.

A TripAdvisor-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

A TripAdvisor oldalon jelenleg elérhető kedvezményes kuponok a következők:

10% kedvezmény a pénztárnál a DEALSPOTR10 kód használatával.

5% kedvezmény a pénztárnál bármelyik kategóriájukban a WETHRIFT5 kód használatával.

8% exkluzív kedvezmény a CPC8 kód használatával

10% extra kedvezmény a szállodai foglalásoknál az EXTRA10 kód használatával.

TripAdvisor ügyfélszolgálat

A TripAdvisor ügyfélszolgálata a 17818005000 telefonszámon keresztül érhető el.

A TripAdvisor utalvány használatának előnyei

A TripAdvisor kedvezményes kupon használatának előnyei elsősorban a megtakarítás, amelyet az ügyfelek a kiválasztott szolgáltatás kifizetésekor találhatnak, ez a megtakarítás lehetővé teszi egy másik szolgáltatás megvásárlását, valamint további napot a tartózkodáshoz.

Hogyan tudom lemondani a kiválasztott szolgáltatást a TripAdvisor-on?

Ahhoz, hogy a TripAdvisor-ban kiválasztott szolgáltatás lemondását az ügyfélnek be kell jelentkeznie a fiókjába, és el kell mennie a foglalás fülre, ahol megtalálja a folyamathoz követendő utasításokat, vannak ingyenes lemondások és mások pótdíjakkal, ugyanaz a szolgáltatás és a létesítmény, azaz a légitársaság, szálloda, többek között, ajánlatos a lemondást legfeljebb egy nappal előre.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára a TripAdvisor oldalon.

A TripAdvisor új vásárlói élvezhetik a foglalást, kihasználva a platformon elérhető összes promóciót, amelyek többek között kedvezmények, ajánlatok és kuponok lehetnek.

TripAdvisor a közösségi hálózatokon

A közösségi hálózatokról a TripAdvisor ügyfelei megtalálhatják a célállomásokon elérhető összes hírt, és az összes nyújtott szolgáltatást, valamint a kultúrát, a gasztronómiát, többek között, vagy a rendelkezésre álló ajánlatokat és kedvezményeket.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

A TripAdvisor által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

A TripAdvisor-on elérhető maximális kedvezményként a vásárlók 30%-os kedvezményt találhatnak.

TripAdvisor kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Azok számára, akik feliratkoznak a TripAdvisor hírlevélre, feliratkozhatnak és naprakészek maradhatnak az exkluzív ajánlataikról és az elérhető promóciókról szóló értesítésekkel, valamint a vonzó úti céljaikról és helyszíneikről szóló hírekkel.

A TripAdvisor-hoz hasonló turisztikai portálok

A TripAdvisor ügyfelei felkereshetnek néhány hasonló üzletet, amelyek hasonló szolgáltatásokat kínálnak, ezek közül néhány lehet a Booking.com, Expedia.com, Airbnb.com.

 TripAdvisor fekete péntek kuponok

A TripAdvisor-on a Black Friday kedvezmények során az ügyfelek megtalálhatják a legjobb ajánlatokat és az ezen a napon elérhető kedvezményeket, amelyek akár 70%-osak is lehetnek, amelyekkel korai foglalásokat végezhetnek és spórolhatnak, valamint speciális, akár 10%-os értékesítési kuponokat is találhatnak.

TripAdvisor kuponok a 11.11-hez

A TripAdvisor-ban november hónapban elérhető kedvezmények között vannak a 11.11-es kedvezmények, erre a napra kiváló akciók állnak rendelkezésre a látnivalók és szállásfoglalások között, dátum, amelyen akár 60%-os kedvezményeket is találhat, valamint további 10%-os kedvezménykupont a vásárlás végén.

TripAdvisor kuponok a Cyber hétfőn

Az egyik legfontosabb értékesítési ünnepek TripAdvisor a Cyber Monday értékesítési kedvezmények erre a dátumra találhatóak a legnagyobb kedvezmények az év során, ezen a napon ezen a napon lehet foglalni jegyek és szállás foglalások előre, amelyből lehet foglalni a jól megérdemelt nyaralás és menteni ezeket a kedvezményeket lehet akár 80%, plusz további kuponok 5%-tól kezdve.

TripAdvisor karácsonyi kuponok

December hónapban ünnepeljük a karácsonyi ünnepeket ezért a TripAdvisor-ban megfizethető árakat találsz minden elérhető szolgáltatásra, amelyből hihetetlen ajánlatokat és jó kedvezményeket találhatsz, amelyek akár 50%-osak is lehetnek, és 15%-ig elérhető kuponok.

TripAdvisor mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

A TripAdvisor mobilalkalmazás elérhető iPhone-ra és Androidra, amelyről bárhol és bármikor lefoglalhatod a foglalásokat.

A TripAdvisor legjobb úti céljai

A TripAdvisor legjobb úti céljai a következők:

Dubai
Bali
London
Róma
Párizs
Cancun
Kréta
Marrakesh
Dominikai Köztársaság
Isztambul
Playa del Carmen
Barcelona
Újdelhi
Hurghada
Madrid
Phuket
Hanoi
Kairó
Firenze
Lisszabon
Edinburgh
Bangkok
New York
Doha
Rio de Janeiro

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
TripAdvisor.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a TripAdvisor weboldalon

A TripAdvisor a legjobb kuponokat és promóciókat kínálja ügyfelei számára, amelyekkel különösen a különleges időpontokra történő foglaláskor pénzt takaríthatnak meg.

TripAdvisor.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek