Expedia Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVegye usd25 promóciós kód csomagok EXPEDIA.com megrendelés 500 USD felett30 november
promócióAkár 30% promóció a EXPEDIA.com hotel + repülés10 december
KuponEXPEDIA.com extra 15% Kupon kód01 augusztus
KuponPromóciós kód EXPEDIA.com: 30 USD 24 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az EXPEDIA árul Magyarországnak

Az EXPEDIA célja, hogy ügyfelei számára ösztönző utazást biztosítson a világ minden részére, amellett, hogy utazástervezéskor jobb szolgáltatást nyújtson az időzónák, a nyelv, a féltekéik és nagyon fontos a kultúra módosításával, az útvonalak kialakításával, hogy képesek legyenek. minőséget és szolgáltatást kínálni pozitív módon az utazók és kapcsolataik körében. Ez az oka annak, hogy az EXPEDIA ma a világ egyik legnagyobb platformjaként szerepel, fejlett technológiájának, nap mint nap innovációinak köszönhetően, hogy jobb szolgáltatásokat kínálhasson, ezért a több utazó népszerűsítése lehetőséget ad ügyfeleink látókörének bővítésére.

Az EXPEDIA-on belföldi és nemzetközi járatokra történő felszálláskor beszerezhető híres márkák közé tartozik többek között a LATAM, a Delta, az American Airlines, a Copa, a United, az Iberia, az Avianca.

Az EXPEDIA által értékesített termékek között olyan szolgáltatásokat találhat, mint a repülőút, hogy összeköttetésben legyen a városok és/vagy országok között, autók, amelyek bérelhetők az Ön által keresett városban, csomagok, tennivalók, amelyek tanácsot adnak utazásai során, mint például fesztiválok, sportok vagy koncertek, valamint a körutazási szolgáltatás, mindez lehetővé teszi új élmények és új látnivalók felfedezését, megismerését és élvezetét.
 

Hogyan tudok foglalni az EXPEDIA oldalon?

Az EXPEDIA oldalon a fizetés visszaigazolása után kap egy e-mailt, amelyben megkapja az útvonalat a bejelentkezéshez szükséges összes adattal és információval.

Milyen kedvezményeket kínál az EXPEDIA Magyarország?

Jelenleg az EXPEDIA 55%-os kedvezményt kínál ügyfelei számára, akik repülőjáratot indulhatnak, és felfedezhetik a világ legjobb túráit.

Fizetési módok az EXPEDIA Hungary oldalon

Az EXPEDIA által felhasználóinak kínált fizetési módok közül az egyik a betéti vagy hitelkártyák, például a Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express vagy Click to Pay, valamint a digitális PayPal. pénztárca.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg az EXPEDIA oldalon tett foglalás?

Az EXPEDIA oldalon a fizetés visszaigazolása után kap egy e-mailt, amelyben megkapja az útvonalat a bejelentkezéshez szükséges összes adattal és információval.

A kuponok jelenleg az EXPEDIA Hungary oldalon érhetők el

Néhány EXPEDIA promóciós ajánlat és kedvezménykupon jelenleg elérhető:

EXPEDIA kupon 10% kedvezménnyel szállodafoglaláshoz
EXPEDIA tagsági promóciós kód: 10% kedvezmény a szállodák, autófoglalások és nyaralási csomagok árából
Előzetes foglalás esetén 20% kedvezmény
Akár 48% kedvezmény a luxusszállodákra
EXPEDIA kupon 5% kedvezmény autó foglaláskor
További 8% EXPEDIA kedvezménykóddal

EXPEDIA Magyarország Ügyfélszolgálat

Az EXPEDIA ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet az online oldalukról egy űrlap kitöltésével, amelyben meg kell adnia egy sor adatot, amelyre később választ kap.

 EXPEDIA kupon használatának előnyei Magyarországon

A kuponok beszerzése az EXPEDIA webhelyen megvannak a maga előnyei, mivel a kuponok felhasználásával kihasználhatja, hogy lefoglalja az álomnyaralást, és hozzáadott értéket jelent, ha kevesebbet fizet, mint amennyit várt, és a legjobb dolog az, hogy jobban fog élvezni. mint képzeled.

Lemondhatom vagy módosíthatom az EXPEDIA foglalásomat?

Az EXPEDIA-on történő foglalás lemondását megteheti online, az Útvonalterv fiókjából, ahol meg kell keresnie a foglalást, ki kell választania a linket, amelyet módosítani és/vagy törölni kínál, ehhez kövesse az ott megjelenő utasításokat, Vannak olyan foglalások, amelyek szerint a lemondás ingyenes, mások pedig a változtatásért és/vagy lemondásért járó többletköltségeket tükrözik. Egy másik lehetőség az, hogy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.

 Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek pillanatnyilag élvezhetik az EXPEDIA által elérhető ajánlatokat és kedvezményeket, mivel jelenleg nem rendelkezik kuponokkal.

EXPEDIA Magyarország a közösségi médiában

Itt kínáljuk a legnépszerűbb közösségi hálózatok listáját, ahol információkat találhat az EXPEDIA-ról

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Az EXPEDIA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként jelenleg 50% kedvezményt kaphat szolgáltatásai közül.

EXPEDIA Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha regisztrál az EXPEDIA oldalra, értesítéseket kaphat elérhető ajánlataikról és promócióikról, valamint utazási ötleteikről, amelyekben felfedezheti, felfedezheti és mindenekelőtt spórolhat.

Az EXPEDIA-hoz hasonló online foglalási portálok

Vannak hasonló oldalak, amelyeken összehasonlíthatja áraikat és/vagy promócióikat, ezek az oldalak, amelyeket felkereshet, olyanok, mint a Kkday.com, Booking.com, Hotels.com, Priceline.com
                                                          

EXPEDIA Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

Az EXPEDIA oldalon november hónap negyedik péntekén kaphat Black Friday kedvezményeket, erre a napra pedig mesés kedvezményeket biztosítunk, hogy ügyfelei megvásárolhassák jegyeiket, ezek a kedvezmények akár 75%-kal is elérhetők.

Kupon az EXPEDIA Magyarország számára 11.11

Ez a nap nagyon különleges az EXPEDIA számára, hiszen a szinglik napján nagyon jó akciókat kínálnak szolgáltatásaikban, így ügyfeleik ezeknek az akcióknak és akár 55%-os kedvezményeiknek köszönhetően vásárolhatnak.

EXPEDIA Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

Az EXPEDIA-on élvezheti a Cyber ​​​​Monday kedvezményeket a Black Friday ünnepét követő hétfőn, és ezen a napon óriási és nagyszerű kedvezményeket találhat, amelyeket akár 70%-os csodálatos kedvezményeik során is élvezhet.
 

EXPEDIA Magyarország kuponok karácsonyra

Az EXPEDIA-on karácsonyi kedvezményeket találhat decemberben, abban a hónapban, amikor akciókból és ajánlatokból szerezhet be, az elérhető kedvezmények mellett, amelyek akár 45%-ot is elérhetnek.

EXPEDIA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az EXPEDIA mobilalkalmazásának letöltését kínálja felhasználóinak iPhone-ra és Androidra, amelyről elérheti útvonalait, módosíthatja foglalásait, és akár utazási híreket is kaphat.

Melyek az EXPEDIA által népszerűsített úti célok?

A legnépszerűbb úti célok az EXPEDIA-on belül: Cancun, Cartagena, Panama, Montevideo, Tulum, Miami, Párizs, London, Bécs, Madrid, Barcelona, ​​Buenos Aires, Santiago de Chile, Puerto Rico, Dominikai Köztársaság, Costa Rica, San Andrés, Lima, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Florianopolis, Lisszabon, Róma, Milánó, Berlin, Budapest és még sok más.

 

 

Az EXPEDIA kínál ingyenes foglalásokat?

Az EXPEDIA-ban a küldemény ingyenes, mivel szolgáltatásait e-mailben küldik el az Ön e-mail címére.

Fizethetek az EXPEDIA-n a PayPal segítségével?

Az EXPEDIA által felhasználóinak kínált fizetési módok közül az egyik a PayPal digitális pénztárca, de megteheti betéti vagy hitelkártyákkal is, például Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express vagy Click to Pay segítségével. .

Hová írjam a kedvezménykupont az EXPEDIA-n?

Az EXPEDIA-ban, miután lefoglalta szolgáltatását, a jobb alsó részben talál egy nyilatkozatot, amely azt írja, hogy ha kedvezménykupont vagy promóciós kódot szeretne használni, kattintson rá, és később megjelenik egy doboz, amely tartalmazza a kuponszámot felhasználni, majd folytatni a fizetési folyamatot vagy a szolgáltatás lefoglalását.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
EXPEDIA kuponkód

Különleges kuponok és ajánlatok az EXPEDIA Magyarországon

Az EXPEDIA promóciós ajánlatai és kuponjai rendszeresen változnak. Itt, az alsó sorokban a legújabb promóciós kódok listája található, amelyek extra kedvezményt biztosítanak az EXPEDIA portálon, hogy a legjobb árat élvezhesse vonattal, busszal, repülővel vagy komppal:

EXPEDIA kupon 10% kedvezménnyel szállodafoglaláshoz
EXPEDIA tagsági promóciós kód: 10% kedvezmény a szállodák, autófoglalások és nyaralási csomagok árából
Előzetes foglalás esetén 20% kedvezmény
Akár 48% kedvezmény a luxusszállodákra
EXPEDIA kupon 5% kedvezmény autó foglaláskor
További 8% EXPEDIA kedvezménykóddal

EXPEDIA Kupon

Egyéb hasonló üzletek