Agoda Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponA legjobb AGODA promóciós kód a mai napra: 5% kedvezmény minden foglalásra10 augusztus
promócióPromo at AGODA.com: 12% kedvezmény Visa pay12 december
KuponKupon kód at AGODA.com : akár 75% kedvezmény + extra 5% szállásfoglalás05 december
KuponAGODA promóciós kód: extra 5% kedvezmény a következő utazáshoz31 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az AGODA árul Magyarországnak

Az AGODA 2005-ben jött létre, amely online platformként működik utazások, szállások, bérlések és különféle transzferek lefoglalására, 2007 óta pedig a Booking Holdings Inc csoport tagja, amely világelső a foglalások terén. Az AGODA központja Szingapúrban van, valamint körülbelül 53 irodája van a világ különböző városaiban.

Az AGODA szállásszolgáltatásában lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy tetszés szerint és preferenciájuk szerint válasszák ki a foglalást a különböző lehetőségekhez, valamint a rendelkezésre álló pénzükhöz igazodjanak, mivel ehhez az oldalak széles választékát kínálja, mint pl. szállodák, magánvillák, házak, apartmanok, üdülők, fogadók, villaüdülők, faházak, melyek minőségi kategóriánként egytől öt csillagosig választhatók. A repülési szolgáltatásban ügyfelei is kiválaszthatják az idejüknek leginkább megfelelő utazást, akár átszállással, akár az általuk választott utazó légitársasággal.
 

Hogyan foglalhatok az AGODA-on?

Az AGODA-on ügyfelei az igényelt szolgáltatás foglalásait visszaigazoló e-mailben kapják meg e-mail címükben, repülőjáratok esetén elektronikus utazási jegyüket, szállodai foglalás esetén a foglalás visszaigazolásával kapnak jegyet. .

Milyen kedvezményeket kínál az AGODA Magyarország?

Az AGODA-on elérhető egy lap, amelyet a nap ajánlataiként kaphat meg, ahol számos kedvezményt kaphat a különböző úti célokra, amelyek közül 79%, 80%, 83%, 56%, 82%, 73%, 77%, 49%, 67% 87%, 68%, 27%, 84%, 87%.

Fizetési módok az AGODA Magyarországnál

Az AGODA-on a főbb hitelkártyákkal, például a Visa vagy a MasterCard segítségével kifizetheti foglalásait bármely szolgáltatásra, például szállodára vagy repülőjáratra.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg az AGODA oldalon tett foglalás?

A jegy vagy az elektronikus jegy, valamint az AGODA-on található szállás visszaigazolásának megérkezése a fizetés ellenőrzéséhez szükséges időbe telik.

Jelenleg elérhető kuponok az AGODA Magyarország oldalon

Néhány AGODA promóciós ajánlat és kedvezménykupon jelenleg elérhető:

AGODA kupon 7% kedvezmény 250 USD feletti foglalások esetén
6% AGODA promóciós kódok 120 USD feletti foglalások esetén
AGODA kedvezmény kód: 5% kedvezmény a következő foglalásnál
10% AGODA promóciós kódok bizonyos szállodákhoz
18 dolláros AGODA 250 dolláros foglalási kupon

AGODA Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretnél lépni az AGODA ügyfélszolgálatával, közvetlenül a hét minden napján, 24 órában elérhető online csevegésen keresztül.

Az AGODA kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az AGODA-on kiválóan elérhető kedvezménykuponok állnak rendelkezésre, amelyek felhasználásukkor nagyon fontos előnyt jelentenek ügyfelei számára, ami megfelel annak a pénzmegtakarításnak, amelyet kedvezményes kuponjaik alkalmazása során megtakaríthatnak.

Lemondhatom vagy módosíthatom az AGODA foglalásomat?

Az AGODA-on történő foglalás törléséhez ezt az online oldalról vagy az Alkalmazásból kell megtenni, az AGODA ügyfeleinek a lemondáskor figyelembe kell venniük, hogy az intézmény által meghatározott díjat kell fizetniük.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az AGODA új vásárlói élvezhetik a jelenleg elérhető 10%-os kuponjukat.

AGODA Magyarország a közösségi oldalakon

Itt kínáljuk a legnépszerűbb közösségi hálózatok listáját, ahol információkat találhat az AGODA-ról

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az AGODA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az AGODA-on ügyfelei számos elérhető kedvezményt élvezhetnek, köztük maximum 87%-ot.

AGODA Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az AGODA-hoz hasonló üzletek végtelenségei vannak, mivel hasonló szolgáltatásokat kínálnak, amelyekkel áttekintheti és összehasonlíthatja az ajánlataikat vagy az elérhető engedményeket, ezek az üzletek, amelyeket felkereshet: Hotels.com, Kayak.com, Booking.com , többek közt.

Az AGODA-hoz hasonló online foglalási portálok

Ha úgy tetszik, számos, az AGODA-hoz hasonló üzletet meglátogathat, ahol áttekintheti az elérhető promóciókat vagy kedvezményeket, valamint az elérhető célállomásokat és csatlakozási szolgáltatásokat. Ezen oldalak némelyike ​​a Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

AGODA Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

Az AGODA csodálatos kedvezményeket kínál a Black Friday napjára kedvezményeket, melyeket különböző utakra és elérhető úti célokra vehet igénybe, ezek a kedvezmények akár 80%-ot is elérhetnek, emellett 5%-os kedvezménykuponokat is élvezhet.

Kupon az AGODA Magyarország részére 11.11

Az AGODA 11.11-i kiárusítási ünnepének nevezett napon ügyfelei nagyon jó akciókat találnak szállásukra vagy elérhető utazásaikra, valamint hihetetlen, de az úti céltól függően választható kedvezményeket, amelyek 50%-ig terjedhetnek.

AGODA Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

Az AGODA és vásárlói számára az egyik legfontosabb kiárusítási ünnep a Cyber ​​​​Monday kedvezmény, és erre a különleges dátumra hatalmas és exkluzív kedvezményeket kaphatnak, amelyek akár 90%-ot is elérhetnek, további kedvezményes kuponokkal 3%-tól.
 

AGODA Magyarország Kuponok karácsonyra

A karácsonyi kedvezményeket december hónapban kézbesítjük, és ezekre az időpontokra az AGODA kiváló ajánlatokat és kedvezményeket, valamint hihetetlen, 45%-os kedvezményeket kínál.

AGODA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az AGODA-on ügyfelei élvezhetik az iPhone-ra és Androidra elérhető mobilalkalmazást, amelyből gyorsan és biztonságosan foglalhatnak.

Melyek az AGODA által népszerűsített úti célok?

Az AGODA által idén ajánlott 10 legnépszerűbb úti cél: Malajzia, Thaiföld, Szingapúr, Indonézia, Fülöp-szigetek, Ausztrália, Vietnam, Dél-Korea, Svájc, Spanyolország, Olaszország, Törökország, Maldív-szigetek, India, Görögország és az Egyesült Államok.

 

 

Az AGODA kínál ingyenes foglalásokat?

Az AGODA e-mailben küldi el jegyeit az ügyfél e-mail címére, ezért a szállítás ingyenes.

Fizethetek az AGODA-nál PayPal segítségével?

Az AGODA nem fogadja el a PayPal platformon keresztül történő fizetést.

Hová írjam a kedvezménykupont az AGODA-n?

Az AGODA-nál ügyfelei felhasználhatják a rendelkezésre álló kedvezménykuponokat, amelyeket szolgáltatásaik fizetésekor írhatnak fel, ez a doboz az oldal alján található.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
AGODA kuponkód

Különleges kuponok és akciók az AGODA Magyarországnál

Az AGODA promóciós ajánlatai és kuponjai időszakonként változnak. Itt, az alsó sorokban található a legújabb promóciós kódok listája, amelyek extra kedvezményt biztosítanak az AGODA portálon, hogy a legjobb árat élvezhesse vonattal, busszal, repülővel vagy komppal:

AGODA kupon 7% kedvezmény 250 USD feletti foglalások esetén
6% AGODA promóciós kódok 120 USD feletti foglalások esetén
AGODA kedvezmény kód: 5% kedvezmény a következő foglalásnál
10% AGODA promóciós kódok bizonyos szállodákhoz
18 dolláros AGODA 250 dolláros foglalási kupon

AGODA Kupon

Egyéb hasonló üzletek