KKday Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKKDAY Kupon kód: kap 15% kedvezmény30 augusztus
KuponKKDay.com 40% promóciós kód14 november
KuponPromóciós kód itt: KKDay.com : 5% kedvezmény első rendelés-in-app29 november
promócióTakarítson meg akár 50% - os promóciót a KKDay.com19 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a KKday árul Magyarországnak

A KKday egy utazási és turizmussal foglalkozó e-kereskedelmi platform, amely az összes világutazót kiváló helyi túrákkal és tevékenységekkel köti össze. Mivel ők az utazás szerelmeseinek csoportja, akik a legautentikusabb és legfeledhetetlenebb élményekre vágynak. Ezért ismert, hogy milyen nehéz egy ekkora utazást létrehozni, ezért hozták létre ezt a platformot, hogy könnyebben megtalálja a következő utazásához leginkább illő tevékenységet.

Az áruház olyan járatokat kínál Önnek, amelyekkel olyan helyekre látogathat el, mint például: Japán, Kína, Egyesült Államok, Dél-Korea, Ausztrália stb.; A KKday-on keresztül ezeken a helyek mindegyikén megtalálhatja a legjobb gasztronómiai, tartózkodási és pihenési ajánlatokat, az egyes városok legemblematikusabb helyeit, valamint olyan szórakoztató tevékenységeket, mint például: ejtőernyős ugrás, szörfözés.

Foglalás a KKday oldalon

Meg kell adnia azt a helyet, ahová menni szeretne, vagy ki kell választania azt a túrát, amelyen részt szeretne venni, miután belépett, válassza ki az Önt kísérő személyek számát, valamint az indulás és a visszaérkezés napját. Ha ez megtörtént, nyomja meg a Tovább gombot a fizetés oldalára irányítja, kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb módot, és reméli, hogy megkapja a sikeres fizetés igazolását.

Milyen kedvezményeket kínál a KKday Magyarország?

Ne feledje, hogy a Citi kártyával történő fizetés esetén akár 20% kedvezményt élvezhet az egész oldalon, valamint kártyás fizetés esetén akár 8% kedvezmény a teljes oldalon. DBS / POSB; Másrészt, ha feliratkozik a napi KKday hírlevélre, akkor a következő utazásaihoz megkaphatja a legújabb akciókat és exkluzív kedvezményeket.

Fizetési módok a KKday Magyarországnál

A KKday webhelyen használt fizetési módok közül néhány a következő: hitel- vagy betéti kártya (VISA, MasterCard), ugyanúgy fiókokon keresztül, mint például: LINE PAY, Apple Pay (iOS rendszertámogatás), Google Pay, vegye figyelembe. hogy mivel az Apple Pay és a Google Pay külföldi tranzakciók, a kártyát kibocsátó bankja deviza tranzakciós díjat számít fel, a tételes díjakért pedig közvetlenül a kártyakibocsátó bankhoz kell fordulnia.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg a foglalási visszaigazolás a KKday oldalról?

A KKday ugyanúgy kap egy e-mailt az utalvánnyal, ahogyan azt a webhelyéről is letöltheti, ha bejelentkezik fiókjába a foglalási munkamenetben kattintson a foglalás kézhezvételére, a tevékenységeknek eltérő visszaigazolási ideje van.

A kuponok jelenleg a KKday Hungary oldalon érhetők el

A KKday jelenleg 12% kedvezmény kupont kínál, de ezúttal csak diákoknak, de ehhez regisztrálni kell a Student Beans-nél

 • 6% kedvezmény kód a City Bank felhasználóinak
 • További 10% promóciós kód a MayBank ügyfelek számára
 • 5%-os kupon OCBC kártyás fizetéshez
 • 10% KKday kupon új ügyfeleknek
 • További 6% KKday promóció meglévő ügyfelek számára
 • 5% kedvezmény minden utazási élményre

KKday Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a KKday ügyfélszolgálatával, ezt megteheti jelentkezéséből, de megteheti e-mailben is a service@KKday címre, vagy ha úgy tetszik, megteheti az oldaláról is, bejelentkezve a fiókjába, és rákattinthat lépjen kapcsolatba velünk, egy másik lehetőség Ez a közösségi hálózatokon keresztül történik.

A KKday kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Hatalmas előnyökkel jár a kedvezményes kuponok Kkadyban megszerzése, mivel számos lehetőség közül választhat, és a legjobb módon, hiszen megteheti őket turisztikai látványosságokban a család számára, vagy egy álomnyaralás a család számára, a legjobb élmények nélkül élve. sokat költeni.

Hogyan tudom lemondani a jegyemet?

Első lépésként fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol megkapja a követendő útmutatást az eljáráshoz, hogy a lemondások eredményessé váljanak, a helyzettől függően megfelelő bizonyítékot kell szolgáltatnia, például orvosi igazolás, haláleset esetén. bizonyítvány . Vannak ingyenes lemondások, melyeket legfeljebb 4 nappal előre le lehet mondani.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók jelenleg csak az általa kínált kedvezményeket és promóciókat érhetik el az oldalán, illetve az Alkalmazásából, illetve a Hírlevélre való feliratkozással. A KKday kupon új vásárlóknak 5% kedvezmény a következő turistatúra foglalása esetén.

KKday Magyarország a közösségi oldalakon

Ha letölti az alkalmazást az alkalmazásba, 5% kedvezményt kaphat az exkluzív ajánlatokból az APP5OFF kód használatával

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximum kedvezmény, amit a KKday kínál a magyarországi vásárlóknak

A KKday számos kedvezményes lehetőséget kínál, amelyek jelenleg maximum 10%-ot kínálnak, de ezeket csak bizonyos fizetési módok használatával és csak Szingapúrban, Malajziában és a Fülöp-szigeteken lehet igénybe venni.

KKday Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az előfizetéssel információs közleményeket, valamint hasznos utazási tippeket kaphat, valamint legújabb akcióikat és exkluzív kedvezményeiket. 5% üdvözlő promóciós kód új ügyfeleknek!

A KKday-hoz hasonló utazási irodák

A KKday-on különféle szolgáltatásokat találhat, hogy a lehető legjobban élvezhesse utazásait, de ha nem az, amire számítottál, vagy egyszerűen inkább hasonló lehetőségeket keresel, akkor látogass el a HOTELS.com, KIWI.com, BOOKING.com, KLOOK.com, EXPEDIA.COM
                                                          
 

KKday Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday rendezvényre a KKday a legjobb promóciós ajánlatokat kínálja ügyfelei számára: akár 12% kedvezmény a promóciós kódok segítségével és jelentős kedvezmények minden utazási túrára.

Kupon a KKday Magyarország részére 11.11

11.11 egy nagy akciós esemény Ázsiában. Nem kerülhette el a KKday utazási irodát sem, amely ma, november 11-én 10%-os kedvezménykuponnal érkezik.

KKday Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Kiberhétfő az előző pénteki ajánlatokkal folytatódik: 12%-os kupon egyes bankok ügyfelei számára és jelentős kedvezmények több ezer utazási körútra.
 

KKday Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonyra foglaljon a KKday webhelyen, hogy a legjobb árakat kaphassa utazási túráira. 5%, 6% és 10% kedvezmény a KKday karácsonyi promóciós kód segítségével!

KKday mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A KKday azt kínálja felhasználóinak, hogy iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play-ről szerezzenek be mobilalkalmazást, innen fedezheti fel a KKday minden örömét és kalandját.

Milyen népszerű úti célokat árulnak a KKday online áruházban?

A KKday-on számos népszerű úti célt találhat, ahol a világ számos országát meglátogathatja, amelyek közül a legkeresettebbek között említhetjük Szingapúrt, Szöult, Tajpejt, a Fülöp-szigeteket, valamint a világ nagy csodáit. Az Egyesült Államokban, köztük a Las Vegas-i Cirque. Soleil, alaszkai élmény, számos lehetőség közül választhat, ha felkeresi a platformot.

 

A KKday kínál ingyenes foglalásokat?

A KKday-on minden foglalását automatikusan és ingyenesen intézheti gyorsan és egyszerűen, csak el kell érnie a platformjukat, és ki kell választania az Önnek legmegfelelőbb csomagot.

Fizethetek a KKday oldalon a PayPal segítségével?

A Kkadyban használható fizetési módok közül a PayPalon keresztül történő fizetés nem engedélyezett, mivel jelenleg csak hitelkártyás fizetéseket fogad, Apple Pay, Google Play, Line Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay, MoMo, Wallet, Megemlítendő, hogy a külföldi tranzakciókhoz kapcsolódó Apple Pay és Google Pay fizetések esetén deviza tranzakciós díj kerül felszámításra.

Hová írjam a kedvezménykupont a KKday-on?

A KKday-ban a megvásárolni kívánt csomag kiválasztását követően a bevásárlókosárba kell mennie a fizetéshez, ezt megelőzően egy dobozban kell megadnia a kupon kódját.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024

Promóciók és speciális kuponok a KKday Hungary oldalon

A KKday napi promóciós ajánlatokat kínál ügyfeleinek. Egyes bankok ügyfelei exkluzív promóciós kódokat kínálnak a kártyával történő online fizetéshez, mint például az OCBC, a MayBank, a DBS és a CityBank. Az alábbiakban felsorolunk néhány jelenleg elérhető KKday promóciós kódot.

 • 6% kedvezmény kód a City Bank felhasználóinak
 • További 10% promóciós kód a MayBank ügyfelek számára
 • 5%-os kupon OCBC kártyás fizetéshez
 • 10% KKday kupon új ügyfeleknek
 • További 6% KKday promóció meglévő ügyfelek számára
 • 5% kedvezmény minden utazási élményre

Egyéb hasonló üzletek