FlixBus Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióFlixBus promóciós kupon az első foglaláshoz mobilalkalmazáson keresztül09 november
promócióPromo at FLIXBUS.com: 20% kedvezmény első rendelés e-mail regisztráció07 december
KuponFLIXBUS.com Promóciós Kód: 50% kedvezmény25 november
KuponFLIXBUS.com promóciós kód13 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a FLIXBUS árul Magyarországnak

A FLIXBUS-ot 2013 óta az utazási módot megváltoztató közlekedési vállalatként tartják számon, amelyet Münchenben, Németországban alapított három fiatal vállalkozó, akik meg akarták újítani az utazási módot, így lehetővé téve felhasználóinak, hogy felfedezzék mindazt, amit Európában kínálnak. Útvonalainak folyamatos növekedése, ahol kényelmesen és biztonságosan utazhat, ahol könnyedén utazhat, és felfedezheti a 34 európai ország több mint 2500 városát, amely Európa legnagyobb hálózata

A FLIXBUS bárhová viszi Önt, legyen szó egy pihenésről vagy egy kalandról, vagy ha inkább egy kiruccanást szeretne, legyen az Hollandián, Franciaországon, Olaszországon, Németországon, Portugálián, Magyarországon vagy Horvátországon és még sok más országon keresztül. Fő célja mindig az, hogy kellemes és gazdaságos kényelmi szolgáltatást kínáljon ügyfelei számára, hogy egyedi és érdekes utazásban részesülhessen, hiszen hozzáférhet a csatlakozókhoz, kényelmes ülésekhez, filmeket nézhet, és ami a legjobb, a Wifi mindig elérhető. Harapnivalókat és italokat is kínál, valamint a buszokhoz GPS nyomkövető rendszer is tartozik.

A FLIXBUS a környezetvédelemhez is hozzájárul, hiszen ez egy zöld és intelligens közlekedési eszköz, a legökológiaibb, ami Európában létezik, emellett technológiai újításokkal is rendelkezik, hiszen van egy APP, ahol a foglalási rendszert és a kibocsátást készítheti el. jegyeit vagy jegyeit. A FLIXBUS az innovációt, az energiát és az induló erőt ötvöző kistérségi kkv-kkal működik és együttműködik, nemzetközi márkát alapít, mindezt útvonaltervezésének és dinamikus, mindig a legjobb ajánlatokat kínáló munkájának köszönhetően Európában első helyen áll.

A FLIXBUS lehetővé teszi, hogy élvezze a természetet, miközben a legnépszerűbb úti célokhoz viszi Önt, például Porto, Lisszabon, Madrid, Párizs, Barcelona, ​​Firenze, Pisa, Budapest, Bécs, Santiago de Compostela városaiba. síelési célpontok, vagy a legemblematikusabb vidámparkok, valamint a legjobb strandok vagy a legjobb éjszakai helyek, vagy ha inkább művészetről, építészetről, ételekről vagy egzotikus helyekről, például állatkertekről szeretne tájékozódni, csak ki kell választania az úti célt és a FLIXBUS-t A .COM oda viszi, ahová akarja.

Hogyan kerül kiküldésre a FLIXBUS jegy?

A FLIXBUS-on automatikusan megkapja a jegyét vagy jegyét az e-mailben, a fizetés visszaigazolása után, ehhez ellenőrizheti a beérkező leveleit, vagy esetleg a levélszemét vagy a spam mappába kapta, hogy ezt kapja meg a pdf-et. nem kell kinyomtatni, mobilalkalmazásod QR kódjával is megkaphatod.

Milyen kedvezményeket kínál a FLIXBUS Magyarország?

A FLIXBUS-on a kedvezmények a működési országonként eltérőek, ezek között említhetünk néhány kedvezményt, kedvezmények vannak diákoknak, kedvezmények kiskorúaknak, mozgáskorlátozottaknak és időseknek, minden ezeket a lehetőségeket érvényesítő akkreditációt kell bemutatnia.

Fizetési módok a FLIXBUS Magyarországnál

A FLIXBUS-on különböző fizetési módokat kínálnak ügyfeleiknek, többek között Visa vagy MasterCard hitelkártyákkal, American Express, JCB, Discover, Bancontact / Mister Cash, Diners Club, Carte Bancaire vagy PayPal vagy Google segítségével is megteheti. Fizetési számlák, vagy ha úgy tetszik, a Postfinance.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg a FLIXBUS oldalon vásárolt jegy?

Ha visszaigazolja a jegy vagy jegy fizetését, 15 percnél nem hosszabb időn belül e-mailben vagy mobilalkalmazásából az alkalmazáson keresztül megkapja a QR kódot.

A kuponok jelenleg elérhetőek a FLIXBUS Hungary oldalon

Még akkor is, ha a FLIXBUS promóciós kuponjai jelenleg nem állnak rendelkezésre, íme néhány a legújabb elérhető ajánlatok közül:

Adja hozzá kerékpárját mindössze 10 euróért
Iratkozzon fel a hírlevélre, hogy megkapja a FLIXBUS legújabb ajánlatait és kuponjait
Élvezze az ingyenes wifit, ha a FLIXBUS webhelyen utazik
Töltse le ingyen a FLIXBUS mobilalkalmazást
Utazzon Európába mindössze 5 euróért egy buszjegyért

FLIXBUS Magyarország Ügyfélszolgálat

A FLIXBUS-on felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a +34919010632-es számon, vagy ha úgy tetszik, ezt megteheti egy űrlap kitöltésével az oldalukon, amelyben meg kell adnia néhány adatot, beleértve az e-mail-címét és a telefonszámát. később választ kap, online chaten keresztül is megteheti.

A FLIXBUS kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A FLIXBUS webhelyen történő felhasználásukhoz kedvezményes kuponok beszerzése ösztönzi a felhasználókat, hogy megismerjék Európa városainak legjobb úti céljait, mivel utazhat és élvezheti a kevesebb kiadást mint amire számítottál, és a legjobb dolog az a személyes elégedettség, amiért megtetted azt az utazást, amelyről oly sokat álmodtál, a legjobb pedig az, hogy családként teheted meg.

Visszaküldhetem a FLIXBUS oldalon vásárolt jegyet?

A lemondást legkésőbb 15 perccel a tervezett indulás előtt megteheti, ezt a FLIXBUS oldalain, vagy közvetlenül a Flix cégek ügynökségein vagy értékesítési pontjain kell megtenni.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A FLIXBUS új ügyfelei élvezhetik a legforgalmasabb úticélokra irányuló jegyeladásaik összes előnyét.Vásároljon buszjegyet a FLIXBUS webhelyen még ma, és már csak 5 euróért utazhat!

FLIXBUS Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kuponokkal a közösségi oldalairól, információkat találhat felhasználóiról és úti céljairól.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A FLIXBUS által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Jelenleg a FLIXBUS csak a foglalásokra kínál kedvezményeket felhasználóinak. A buszos utazás ára mindössze 5 eurótól kezdődik.

FLIXBUS Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik hírlevelükre, információkat kap szupermegtakarítási ajánlataikról, kuponjaikról, tomboláikról, valamint tippeket az utazásaihoz. A buszos utazás ára mindössze 5 eurótól kezdődik.

FLIXBUS-hoz hasonló szállítási szolgáltatások

Ha amit keresel, az nem az, amire számítottál, felkereshetsz hasonló oldalakat, ahol ár-összehasonlítást végezhetsz, ezek lehetnek a KLM, a Vueling vagy a Booking.
                                                          

FLIXBUS Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

Fekete péntektől, ha úgy dönt, hogy a FLIXBUS oldallal utazik, a legalacsonyabb árakat kapja. Vásároljon buszjegyet még ma a FLIXBUS webhelyen mindössze 5 euróért

Kupon a FLIXBUS Magyarország részére 11.11

November 11-től folytatódik a FLIXBUS akció: buszjegy árak szakaszonként mindössze 5 euróért

Promóciós kuponok a FLIXBUS Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​hétfőtől nagyszerű ajánlatot kaphat a FLIXBUS oldalon: kedvezményes kupon, amely mindössze 4 euróért kínál jegyeket utazásonként.
 

FLIXBUS Magyarország Kuponok karácsonyra

Ha a téli szünetben szeretne utazni, a FLIXBUS szuperkedvezményét élvezheti. Az árak mindössze 5 eurótól busszal!

FLIXBUS mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A FLIXBUS-on iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play-ről töltheti le mobilalkalmazását, ezzel megkönnyítve felhasználóinak dolgát, hiszen lehet foglalni, exkluzív kedvezményeket is kaphat, ugyanígy a jegyet az alkalmazásból.

Milyen gyakori útvonalakat árul a FLIXBUS online áruház?

A FLIXBUS-on találhat néhány olyan útvonalat, amelyeket gyakrabban árulnak a jegyeken, ezek között megemlíthető többek között Barcelona, ​​​​Madrid, Salamanca, Santander, Santiago de Compostela, Lisszabon, Firenze, Párizs.

 

 

A FLIXBUS kínál ingyenes foglalásokat?

A FLIXBUS-ban egyetlen egyszerű és egyszerű lépésben ingyenesen foglalhat helyet, csak ki kell választania az útvonalat vagy az úti célt, valamint az oda-vissza út dátumát, egyéb információk mellett.

Fizethetek a FLIXBUS-on PayPal segítségével?

A FLIXBUS-ban elfogadott fizetési módok közül ezt a megfelelően igazolt PayPal számláján keresztül, gyorsan és egyszerűen megteheti, csak a jegy lefoglalásával kell kezdenie, majd tovább kell fizetnie.

Hová írjam a FLIXBUS kedvezménykupont?

Miután kiválasztotta az utazási jegyeket, tovább kell fizetnie azokat, de ezek előtt talál egy dobozt, ahol meg kell adnia a felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
FlixBus Kuponkód

Akciók és speciális kuponok a FLIXBUS Magyarországon

A FLIXBUS buszközlekedési szolgáltatás havi akciókkal és kedvezményes ajánlatokkal rendelkezik. A legfrissebbek az alábbiakban láthatók:

Adja hozzá kerékpárját mindössze 11 euróért
Iratkozzon fel a hírlevélre, hogy megkapja a FLIXBUS legújabb ajánlatait és kuponjait
Élvezze az ingyenes wifit, ha a FLIXBUS webhelyen utazik
Töltse le ingyen a FLIXBUS mobilalkalmazást
Utazzon Európába mindössze 5 euróért egy buszjegyért

FlixBus Kupon

Egyéb hasonló üzletek