Klook Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$10 KLOOK promo kód KLOOK App Felhasználók30 január
Kupon15% KLOOK promo kódot, ha új ügyfél09 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Klook áttekintés

Az üzletnek az az előnye, hogy a világ minden országában jelen lévő szakemberek révén aktiválódik, ez segít Önnek a legjobb nyaralás és hiteles élmény megszervezésében minden helyszínen. Messze a legnagyobb előnye az, hogy az alkalmazás elérhető mind az asztalon, mind mobil alkalmazás formájában. Így hozzáférhet jegyeihez nyomtatás nélkül, és vigyázzon, nehogy elveszítse vagy elfelejtse őket. Ezen felül a bejelentkezés közvetlenül a mobilalkalmazásból is elvégezhető, ahol megadhatja az összes adatot és még az utazáshoz szükséges dokumentumokat. Egy másik előnye a Klook keresőmotor, amely lehetővé teszi néhány nagyon hasznos szűrő bevitelét, beleértve: látnivalók és show-k, vezetett túrák, legjobb éttermek, valamint szállítás vagy ingyenes wi-fi helyek.

Hasznos információk a Klook-ról

Az alkalmazás Ázsia, Óceánia, Afrika, Európa és Észak-Amerika helyszíneire kínál különféle városokat és látnivalókat. Mivel ez egy olyan alkalmazás, amely kizárólag online működik, akkor nem kell bárhová mennie, vagy várnia a jegyek kézbesítését. Ezek a fiókjában elérhetők lesznek, amint a fizetés megerősítésre kerül. Abban az esetben, ha a járat üzemeltetője vagy a szállodatulajdonos miatt törlésre kerül, felkínálják Önnek a lehetőséget, hogy más lehetőségeket foglaljon le, vagy kérje meg a beruházás visszatérítését.
A tevékenységhez hasonlóan a szolgáltatások fizetése kizárólag online módon történhet, azzal a garanciával, hogy a biztonságos és hatékony fizetési módok előnyeit élvezheti. Használhatja a Visa, a MasterCard, a PayPal, az American Express, a Google Pay vagy az Apple Pay által kibocsátott hitelkártyákat vagy bankkártyákat.

Információ a Klook kuponkód használatáról

Bármely Klook kuponkód, amelyből részesülhet, betűkből és számokból álló kód formájában jön létre, amelyet e-mailben vagy értesítés formájában kaphat meg a mobil eszközén. Csak annyit kell tennie, hogy másolja ezt a Klook-kuponkódot, és csatolja azt egy speciális szakaszhoz, amelyet a fizetési mód kiválasztási ablakában mutatnak be. Ezt követően, ha a kupon érvényes, kiszámítja az árengedményt, és megkapja a megjelenített végső árat, amely az utazás fizetéséhez szükséges.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek