Airbnb Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon20% promóciós kód itt: AirBNB.com28 november
KuponVegye 30% promóciós kódot AirBNB.com03 október
promócióAirBNB Promóciós Kód: 55 USD utazási hitel30 április
promócióÚj AirBNB Host Referral Kód: 55 USD utazási hitel07 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul az AIRBNB Magyarországnak

Az AIRBNB 2008-ban jött létre San Franciscóban két tervező keze nyomán, amikor úgy érezték, hogy a házukban fizikai helyet kínálnak szállásként három konferenciára készülő barátnak, és a szállodák elkeltek, ami arra késztetett bennünket, hogy elgondolkodjunk egy nagyszerű ötletről, hiszen azóta több millió vendéglátó közösséggé váltunk szerte a világon.

Az AIRBNB egy új utazási mód, hiszen vendéglátóink egyedi és megismételhetetlen élményeket kínálnak ügyfeleiknek, végül az élményeket minden olyan otthonban élik meg, ahol fogadják őket, biztosítva az összetartozás és az otthonlét érzését a kedvesével. a folyamatos változásra fókuszáltak és szeretteik, kreatív lélekkel, sok kíváncsisággal és fantáziával megoldásokat mutattak be. Olyan elkötelezettséget kínál, amely bizalmat kelt a hozzánk látogatókban, lehetővé téve az idegenek számára, hogy megosszák a vendéglátóikkal.

Az AIRBNB a világjárvány miatt szünetet tartott a kihívásokkal, a foglalások törlésével és a visszatérítéssel, de elveinknek köszönhetően túltettük a próbát az erős válság idején, új lehetőségeket keresve az emberek számára. Ennek köszönhetően az AIRBNB az idők során stabil maradt.

Hogyan tudok foglalni az AIRBNB oldalon?

Az AIRBNB-on az online oldalról történő foglalást követően e-mail címére érkezik a foglalási jegyet tartalmazó visszaigazolás, ahol minden szükséges adatot megtalál az üdüléshez. Az oldalról a fiókjában is megtalálhatja. Ez a fizetés megerősítése után eljut fiókjához és e-mailjéhez.

Milyen kedvezményeket kínál az AIRBNB Magyarország?

Az AIRBNB által ma ügyfelei számára kínált kedvezmények akár 40%-osak is a kiválasztott szállásegységekre, valamint egy új ügyfél kupon 20 dollár kedvezménnyel az első szállásfoglaláshoz.

Fizetési módok az AIRBNB Magyarországnál

Az AIRBNB-on különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek között említhetünk hitelkártyákat, mint például Visa, MasterCard, American Express, JCB, további lehetőségek az Apple Pay, Google Pay, PayPal, Elo, Hipercad, Alipay, WeChat Pay, PayU, PostePay , Sofort Uberweisung, iDeal, Discover. Ezek a lehetőségek a származási országtól függően változhatnak.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg az AIRBNB oldalon tett foglalás?

Az AIRBNB-on, miután lefoglalta és kifizette azt, automatikusan visszaigazolást kaphat az e-mailben vagy fiókjában.

A kuponok jelenleg az AIRBNB Hungary oldalon érhetők el

Jelenleg nem érhetők el kuponok az AIRBNB oldalon

AIRBNB üdvözlő kupon 15 dollár kedvezménnyel
20 dolláros promóciós kód új ügyfeleknek
Egy hónapos foglalás esetén 20% kedvezmény
AIRBNB kupon 30% kedvezménnyel hosszú távú szállásra
50 dollár értékű kedvezménykupon az AIRBNB oldalon
40 dollár kedvezményt kap, ha egy barátját az AIRBNB oldalra irányítja

AIRBNB Magyarország Ügyfélszolgálat

Ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen egy AIRBNB házigazdával, ezt az oldalon lévő fiókjából kell megtennie, üzenet küldésével, mivel a telefonszámukat csak a foglalás visszaigazolása után kapja meg.

AIRBNB kupon felhasználásának előnyei Magyarországon

Az AIRBNB-on található kedvezménykuponjainak felhasználásával előnyöket találhat, amelyek közül a legfontosabb, és amit megemlíthetünk, az az, hogy a foglalások kedvezménykuponjai felhasználásával történő kifizetésével pénzt takaríthat meg. Egy AIRBNB kupon akár 20%-os kedvezményt is hozhat ma a szállásra.

Lemondhatom az AIRBNB turisztikai portálon tett foglalást?

Az AIRBNB-on lévő foglalás törlésének többféle módja van, de meg kell jegyezni, hogy ezek a szabályok a foglalásért felelős házigazdáktól függhetnek. Köztük van a rugalmas, szigorú, mérsékelt és szuperszigorú tartalék.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A magyar felhasználóknak egyelőre 20 dolláros kedvezménykupont kínál az AIRBNB.

AIRBNB Magyarország a közösségi médiában

Az AIRBNB nem rendelkezik az egyik legaktívabb közösségi oldallal, de némelyiken követheti a világ minden tájáról érkező csodálatos szálláshelyek legfrissebb bemutatóit, és néha az AIRBNB-től is kaphat kupont. COM a közösségi oldalakon.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az AIRBNB által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A jelenleg elérhető maximális ajánlatok akár 50%-os kedvezmény bizonyos turisztikai célpontokra, valamint az AIRBNB üdvözlőszelvénye 20 dollár kedvezménnyel.

AIRBNB Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az AIRBNB-on való regisztrációval tájékoztató közleményeket fog kapni a házigazdáktól érkező értesítésekről és híreikről. E-mailben kaphat egy AIRBNB kupont 20 USD kedvezménnyel az első foglaláskor.

Az AIRBNB-hoz hasonló utazási irodák

Vannak bizonyos hasonló oldalak, ahol az AIRBNB által kínált szolgáltatásokhoz hasonló szolgáltatásokat kaphat, ahol összehasonlíthatja az árakat, ezek a Booking, a Hotels az vagy a KKDAY oldalak.
                                                          

AIRBNB Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday nevű napon sok szállástulajdonos kínál kedvezményeket és promóciós kódokat a szállásra. Ezek a kedvezmények az év bizonyos időszakaiban elérhetik az eredeti ár 60%-át, és használhatja az AIRBNB Black Friday kupont is, amely 20 dollár kedvezményt biztosít az első foglaláskor.

Kupon az AIRBNB Magyarország részére 11.11

Bár november 11-e nem a kedvezmények fontos napja itt az AIRBNB-on, ma akár 20%-kal olcsóbban is találhatsz szállást az év következő időszakára.

Promóciós kuponok az AIRBNB Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​hétfőn a kedvezményes napon egyes szállásadók akár 50%-os kedvezményt is adnak az induló árból, hogy minél több turistákkal teli napot kapjanak a következő időszakra. Ezért bátran keresse meg kedvenc szállását ezen a fontos napon a kedvezményekért.
 

AIRBNB Magyarország Kuponok karácsonyra

A karácsonyi szállásárak nagyon magasak lehetnek, de ha előre foglal, akár 50% kedvezményt is kaphat ezekre a csodálatos karácsonyi napokra. Ha pedig úgy dönt, hogy karácsony napján más évszakban foglal szállást, biztosan szuper jó árakat talál!

AIRBNB mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az AIRBNB azt a kényelmet kínálja ügyfeleinek, hogy iPhone-ra mobilalkalmazáson keresztül kérhetik foglalásukat az Apple Store-ból, Androidra pedig a Google Playen keresztül.

Milyen népszerű turisztikai célpontok foglalhatók az AIRBNB-on keresztül?

Az AIRBNB világszerte népszerű úti célokat kínál felhasználóinak, ahol kísérletezhet az őrülettel, ezek között megemlíthető London, Washington, Berlin, Chicago, Los Angeles, Madrid, Bécs, München, Bukarest, Párizs, New York, Toronto, Lisszabon , Bogota, Panamaváros, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Florianopolis, Buenos Aires, Montevideo, Szingapúr, Tokió, Jeju, Szöul, Bangkok, Moszkva, Prága és más gyönyörű városok között.

 

 

Az AIRBNB kínál ingyenes foglalásokat?

Az AIRBNB-ben néhány olyan üdülést talál, ahol ingyenes díjazású szolgáltatásokat vehet igénybe, de néhány esetben le kell mondania a szolgáltatási és takarítási díjat.

Fizethetek az AIRBNB-n PayPal segítségével?

Az AIRBNB fizetési módjai között ezt PayPal számláján keresztül teheti meg, ehhez el kell végeznie a foglaláshoz szükséges lépéseket, amelyben később megjelenik a fizetési ablak, ahol ki kell választania az Ön igényeinek megfelelőt.

Az AIRBNB-ben hova írjam a kedvezménykupont?

Az AIRBNB-ben, miután kiválasztotta a foglalási oldalt a fizetési oldalon, talál egy mezőt, amelyben el kell helyeznie a kuponkódot, kattintson vagy jelentkezzen a későbbi fizetéshez.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
AirBNB Kuponkód

Promóciók és speciális kuponok az AIRBNB Hungary oldalon

Az alábbiakban felsorolunk néhány szállásajánlatot és kupont az AIRBNB platformon:

AIRBNB üdvözlő kupon 15 dollár kedvezménnyel
20 dolláros promóciós kód új ügyfeleknek
Egy hónapos foglalás esetén 20% kedvezmény
AIRBNB kupon 30% kedvezménnyel hosszú távú szállásra
50 dollár értékű kedvezménykupon az AIRBNB oldalon
40 dollár kedvezményt kap, ha egy barátját az AIRBNB oldalra irányítja

AirBNB Kupon

Egyéb hasonló üzletek