AirBNB Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$40 Airbnb utazási hitel használni az első utazás10 július
Kupon$40 AirBNB kupon, ha egy új AirBNB03 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Airbnb áttekintés

A weboldal főoldalán közvetlenül elérhető keresőrendszer lehetővé teszi az utazás legfontosabb adatainak kiválasztását. Az Airbnb a helyszíntől a be- és kijelentkezés dátumáig, az emberek számának és költségvetésének megfelelő mennyiségű rendelkezésre bocsátja a teljes utazási élményhez szükséges összes elemet. Ezenkívül minden tulajdonos gondos ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amelyet más ügyfelek tanúsítottak és ajánlottak, akik tapasztalataik áttekintése révén mondják el. Az Airbnb egy mobilalkalmazást is kínál Önnek, hogy könnyedén, gyorsan és hatékonyan hozzáférhessen a foglalásokhoz, bárhol is legyen.

Hasznos információk az Airbnb-ről

Egyrészről az alkalmazás legnagyobb előnye a hagyományos és elavult foglalási módszerekhez képest az, hogy a teljes folyamat kizárólag online módon zajlik. Ezért nem kell fizikai formában vagy más elemekkel foglalnia a foglalási jegyeket. Csak annyit kell tennie, hogy foglaljon, fizet, és élvezze az utazást és a szállást. A fizetés kizárólag online módon történik, így nem kell nagy mennyiségű készpénzt vigyáznia, amelyet magával kell vinnie. A webhely elfogadja a legtöbb betéti vagy hitelkártya (Visa, MasterCard, American Express, Discover és JCB), valamint az Apple Pay, a Google Pay vagy a PayPal használatát. A fizetési módok országonként eltérőek. A rendelés visszavonásához vegye fel a kapcsolatot a házigazdával, és ha nem oldja meg a problémát, az ügyfélszolgálat bármikor elérhető lesz.

Információ az Airbnb kuponkód használatáról

Fontos megjegyezni, hogy az Airbnb kuponkód egyetlen vásárláshoz készült, lejárata után pedig nem hosszabbítható meg. Csak annyit kell tennie, hogy lemásolja a kódot, és írja be egy speciális szakaszba a megrendelés teljesítése során.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek