TRIP Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon8% TRIP.com a kupon az első szobafoglalás03 Lehet
KuponA mentés most 5% - át, ezzel a TRIP.com kupon kód04 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A TRIP.com áttekintése

Az alkalmazás számára messze a legértékesebb szempont a saját keresőmotorja, amely a domain sajátosságához és az ügyfelek által követett összes szemponthoz igazodik. Így ez a keresőmotor lehetővé teszi az utazásra vonatkozó leghatékonyabb adatok megadását. A járatok indulási és rendeltetési országából, a szállás módjaiban, vonatokba, autókölcsönző szolgáltatásokba, a be- és kijelentkezés dátumainak, a szállodák és egyéb szolgáltatások besorolásának, az utazás okának (nyaralás / üzleti vállalkozás), valamint a utasokat. Ön is szabadon szabhatja meg saját tökéletes nyaralását, vagy választhat számos átfogó utazási csomag közül, amelyek repülési, szállás-, transzfer- és egyéb szolgáltatásokat tartalmaznak. Az alkalmazás meglehetősen nagy lefedettséggel rendelkezik, több mint 200 országban és régióban, valamint 5000 városban több mint 1 200 000 szállodával működik együtt.

Hasznos információk a Trip.com-ról

A teljes foglalási és vásárlási folyamatot digitális szinten hajtják végre, anélkül, hogy jegyeket fizikai formában kellene kézbesíteni vagy kinyomtatni. Csak annyit kell tennie, hogy letöltötte a Trip.com mobil alkalmazást, ahol az összes nem utazási részlet elérhető lesz a fiókjában. A fizetés online is történik, ezért szüksége lesz a Visa, a MasterCard, a Maestro vagy az American Express által kibocsátott hitel- vagy bankkártyára. A PayPal számlán keresztül is fizethet. A megrendelés visszavonása megtörténhet az ügyfélszámláján, és felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, amely folyamatosan elérhető. Ezenkívül az alkalmazásnak egy nagyon hatékony és megbízható értékelési rendszere van, így könnyen megismerheti a látogatott helyeket.

Információ a TRIP kuponkódjának használatáról

A repülési / szállás mód vagy az előnyben részesített csomag kiválasztása után a fizetési mód kiválasztása előtt a kijelentkezés oldalon található egy speciális szakasz, amely lehetővé teszi a kuponkód megadását, miután a helyéről másolta.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek