DHgate Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponA mentés most 40 dollár a DHgate megrendelések több mint $9904 december
Kupon$20 kedvezmény kód a megrendelések több mint $4905 december
Kupon$10 kupon kódot a megrendelések több mint $10004 március
Kupon$1 DHGATE promóciós kódot a megrendelések több mint $1001 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

DHGate felülvizsgálat

A DHGate a nagyközönség részét képező ügyfelek preferenciáinak csúcsán helyezkedett el azzal, hogy megértette igényeit a kényelem és a sebesség szempontjából. Így az online áruház ugyanarra a helyre hozta a legkülönbözőbb kategóriákba tartozó termékeket, mint például: mobiltelefonok és tartozékaik, elektronikus tárgyak, fénykép-videó, sportfelszerelések, kozmetikai és szépségápolási termékek, játékok, ékszerek, hálózatépítés, számítógép kiegészítők, ruházat és lábbeli termékek férfiak, nők és gyermekek számára, valamint egy egész osztály, amely otthoni és kerti termékekkel foglalkozik, minőségi dekorációkkal és bútorokkal, megfizethető áron.

Hasznos információk a DHGate-ról

Nagyon fontos szempont, amelyet tudni kell az online áruházról, az, hogy valójában egy olyan platform, ahol több eladó értékesíti termékeit. Ezért óvatosnak kell lennie több termék megrendelésekor, mivel ezek különböző időpontokban elérhetik Önt, és különböző emberek szállítják őket. A teljes vásárlási élményt átlátható módon végzik, így minden termék leírása tartalmazza a becsült szállítási időt és a szállítási adó értékét. A választott termékektől függően egyesek részesülhetnek az ingyenes szállítás előnyeiben.

A termékek visszaküldése eltérő irányelveket mutat be az egyik vásárlótól a másikig, de a megrendelés kézhezvételétől számítva átlagosan 3 és 30 nap közötti időszak áll fenn.
Jelenleg az üzletben nincs készpénzes fizetési rendszer vagy visszatérítési rendszer, ezért hitelkártyára vagy bankkártyára van szüksége a Visa, a MasterCard, a Maestro, az American Express vagy az UnionPay, az iDeal, a termékek tartozásainak fizetéséhez. Sofort, Square Trade vagy banki átutalás.

Információ a DHGate kuponkód használatáról

Bármely DHGate kuponkód érvényesíthető úgy, hogy beírja a fizetési mód kiválasztása előtt a neki megfelelő helyre, a vásárlási oldalon.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek