pimsleur Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponÉlvezze 25% Kupon kód következő rendelés Pimsleur.com30 október
KuponPromóciós kód Primsleur.com: 15% akciós áruház30 október
KuponPromóciós kód Pimsleur.com: 25% kedvezmény02 július
promócióPromóció Pimsleur.com: 15 USD megrendelés 100 USD felett22 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a PIMSLEUR Magyarország

A PIMSLEUR egy amerikai vállalatként működik, amely különböző nyelvek tanulására törekszik, és a PIMSLEUR módszerrel kurzusokat fejleszt és tesz közzé, ez a program több mint 50 éve az egyik legpontosabb és leghatékonyabb beszélni és megérteni tanulni. egy másik nyelv, ellentétben más nyelvtanuló rendszerekkel, ez a rendszer kizárólag hangon alapul, fejleszti a tudatalatti részét, ez azt jelenti, hogy a program nem tanít meg olvasni vagy írni azon a nyelven, amelyet tanulni szeretne, de ha megérti és folyékonyan válaszolhat úgy, mintha az anyanyelve lenne. A PIMSLEUR platformon több mint 45 különböző nyelv található, többek között arab, kínai, dán, holland, francia, német, olasz, japán, lengyel, orosz, svéd, thai és sok más nyelven.

A PIMSLEUR tanfolyamra való feliratkozáshoz először a következőt kell tennie: letöltenie kell a programot az Apple-ről vagy a Google Playről, majd létre kell hoznia egy fiókot, és meg kell vásárolnia a kívánt tanfolyamot, de amerikai, kanadai, ausztrál és brit, képes lesz megtenni ezen az oldalon. Az alkalmazás letöltése teljesen ingyenes, de ha Premium előfizetést szeretne vásárolni az alkalmazásban, annak költsége 19,99 dollár lesz; A szállítási idő a fizetési folyamat során választott szállítási módtól függően változhat, ezek lehetnek: Ingyenes szabvány, a rendelések 1 munkanapon belül kiszállításra kerülnek és 4-5 munkanapon belül meg kell érkezniük, ezt követően az Expressz szállítási lehetőség, átlagos szállítási ideje 2-3 munkanap, de akár 5 napig is eltarthat távolabbi helyeken, például Alaszkában, és végül ott van a gyorsított szállítás, az átlagos szállítás 1-2 munkanap.

Hogyan szállítja a PIMSLEUR a szoftverprogramot

A PIMSLEUR nagyon egyszerűvé és egyszerűvé teszi a termék vásárlását vagy előfizetését, Önnek csak ki kell választania a kívánt terméket, a kosárba helyezni, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot, majd egy sor adatsort és csak be kell fejeznie a rendelést. Az előfizetés vagy vásárlás lehet havi vagy éves, miután megerősítette, hogy megkapja az aktiváló kulcsot tartalmazó e-mailt.

Milyen kedvezményeket kínál a PIMSLEUR Magyarország?

Jelenleg a platform nyáron 10% kedvezményt ad a prémium tanfolyamokra, és 15% a csak hangot tartalmazó digitális tanfolyamokra, promóciós kód használatával.

Fizetési módok a PIMSLEUR Magyarországnál

Ez a rendszer lehetővé teszi a tanfolyamok kifizetését hitelkártyákkal, például: VISA, MASTERCARD és AMERICAN EXPRESS, de gyorsabban és biztonságosabban is fizethet PayPal számláján keresztül, de addig, amíg fiókja igazolt.
  

Mennyi ideig tart a PIMSLEUR oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A PIMSLEUR-nál lehetőséged van a fizetéskor kiválasztani a szállítási módot, és ettől függ a megérkezési idő: normál szállítás 4-5 munkanapig, expressz szállítás 2-3 munkanapig és gyorsított szállítás között. 1 és 2 munkanap, azonban minden úti célhoz elérhető a digitális letöltés.

A kuponok jelenleg a PIMSLEUR Hungary oldalon érhetők el

A PIMSLEUR Magyarország számára jelenleg ezek a kuponok és promóciós ajánlatok érhetők el:

20% kedvezmény minden Premium programra
Nyelvtanulási csomagok árából akár 50% kedvezmény
15% promóciós kód minden megrendeléshez
Akár 100 dollár kedvezmény az óracsomagokból
Ingyenes óra idegen nyelvek tanulásához.
Gyorsakció: kedvezménykód 200 USD-ig

PIMSLEUR Magyarország Ügyfélszolgálat

A PIMSLEUR ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez hívja fel az 1-8008315497-es amerikai és kanadai, valamint az 1-8000514293-as nemzetközi hívószámokat.

A PIMSLEUR kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A PIMSLEUR-on számos előnnyel jár, ha kuponokat szerez, mivel lehetősége van nyelveinek és tudásának gazdagítására a vártnál olcsóbban.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy PIMSLEUR szoftvert?

A visszaküldéshez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol megkapja az ehhez szükséges összes lépést, ezt legfeljebb 90 munkanapon belül kell megtennie, figyelembe kell vennie, hogy a CD visszaküldésekor nem lehet bontatlan és teljesen eredeti állapotában, és a letöltések nem téríthetők vissza.

Exkluzív kupon PIMSLEUR új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek előfizetéskor 10% kedvezményt kaphatnak, valamint élvezhetik az általa kínált lehetőségeket, például a kedvezményeket és visszatérítéseket.

PIMSLEUR Magyarország a közösségi oldalakon

A PIMSLEUR nagyon hasznos információkat tartalmaz a közösségi oldalakon, és rendszeresen közzéteszik a legújabb promóciós kódokat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A PIMSLEUR által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A PIMSLEUR jelenleg csak maximum 20%-os kedvezményt kínál.

PIMSLEUR Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A PIMSLEUR-on regisztrációkor 10% kedvezményt adnak új felhasználóiknak, valamint értesítést kapnak akcióikról és újdonságokról.

A PIMSLEUR-hoz hasonló programok

Ha úgy tetszik, felkereshet más, a PIMSLEUR-hoz hasonló üzleteket is, ahol megtekintheti a termékeik árát vagy az elérhető kedvezményeket. Ilyen üzletek lehetnek a Mondly.com, Babbel.com, iTalki, Rosetta Stone
        

PIMSLEUR Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A PIMSLEUR által kiszállított termékek a Black Friday akciók idején verhetetlen, akár 70%-os kedvezményekhez is hozzájuthatnak, vagy speciális kedvezménykuponokat is igénybe vehetnek, melyeket a fizetéskor érvényesíthet.

Kupon a PIMSLEUR Magyarország számára 11.11

A szingli napi kedvezményekért vagy a 11.11 PIMSLEUR-on kiváló akciókat kaphat, amelyeket kombinálhat az elérhető 65%-os kedvezményekkel, akciókat és akciókat is találhat.

PIMSLEUR Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A PIMSLEUR csodálatos Cyber ​​​​hétfői kedvezményekkel hívja meg felhasználóit és ügyfeleit, hogy élvezhessék az elérhető megakedvezményeket, amelyeket Ön is nagyszerűen talál, ezek a kedvezmények akár 75%-ig érvényesíthetők, ugyanúgy, ahogy a PIMSLEUR is kínál speciális kedvezményes kuponokat a tizenötből. %.
 

PIMSLEUR Magyarország Kuponok karácsonyra

A PIMSLEUR karácsonyi kedvezményeit december hónapban kézbesítjük, ebben a hónapban 40%-os kedvezménnyel sokféle kedvezményt kaphat.

PIMSLEUR mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A PIMSLEUR lehetőséget kínál ügyfelei számára, hogy élvezhessék leckéket azáltal, hogy letöltik mobilalkalmazását Androidra és iPhone-ra.

Eladó ismert szoftver a PIMSLEUR weboldalon

A PIMSLEUR egy elismert márka, amely a különféle nyelveken történő leckék továbbításáért felelős.

 

 

A PIMSLEUR ingyenes szállítást kínál?

Egyes PIMSLEUR-ban szállított termékek ingyenesek, mivel az órákat online kézbesítik.

Fizethetek a PIMSLEUR-nál PayPal segítségével?

A PIMSLEUR által elfogadott fizetési lehetőségek közül az egyik elérhető, hogy a PayPal digitális platformon keresztül fizethet kártyáit, egyéb módok pedig hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express és Discover.

Hová kell írni a kedvezménykupont PIMSLEUR-ban?

Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméket a PIMSLEUR-nál, lépjen a bevásárlókosarába, ahol az oldal bal alsó sarkában talál egy dobozt, ahol meg kell adnia a felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
LUMINAR NEO kuponkód

Különleges akciók és kuponok a PIMSLEUR Magyarországnál

A PIMSLEUR a legjobb árakat kínálja nyelvtanulási órákra. Íme néhány a legújabb kuponok és kedvezményes ajánlatok közül:

20% kedvezmény minden Premium programra
Nyelvtanulási csomagok árából akár 50% kedvezmény
15% promóciós kód minden megrendeléshez
Akár 100 dollár kedvezmény az óracsomagokból
Ingyenes óra idegen nyelvek tanulásához.
Gyors kiárusítás: kedvezménykód 20 USD-ig

LUMINAR NEO Kupon

Egyéb hasonló üzletek