Pimsleur Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponJó áron pimsleur.com06 február
KuponMentsd meg most pimsleur.com08 február
KuponKap $25 kedvezmény a PIMSLEUR megrendelések több mint $4010 április
Kupon30% PIMSLEUR promóciós kupon előfizetés03 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Pimsleur áttekintés

Ez az alkalmazás segít megtanulni bármilyen kívánt nyelvet, megkönnyítve a folyamatot, és akár játékgé alakítva is 30 perces órákon keresztül, akár hallgatással, diktálással vagy olvasással, akár az alkalmazásrendszerrel való interakcióval. Használhatja a digitális flash kártyákat és a játékokat is, amelyek révén kapcsolatot létesíthet a kultúra és a történelem között. Az alkalmazás fő előnye, hogy bármilyen mobil eszközön működhet, amely rendelkezik mobil kapcsolattal. Így szabadon gyakorolhat bármikor, az iskolába vagy a munkába vezető úton, vagy bármikor, bárhol, ahonnan szeretné. Annak érdekében, hogy elképzelést kapjon az alkalmazás működéséről, számos 3 ingyenes tanfolyamból profitálhat, mielőtt a csomagot megvásárolja.

Hasznos információk a Pimsleurról

Az áruház 3 szállítási módot kínál: szokásos, 4-5 munkanap közötti szállítási idővel, 2-5 napos expressz és 1-2 napos gyorsított szállítással. A visszaküldési politika garantálja a teljes összeg visszatérítését, ha a termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldi. A fizetés Visa, MasterCard, Discover vagy American Express hitelkártyával vagy bankkártyával, valamint PayPal vagy visszatérítés fizetésével történhet.

Információ a Pimsleur kuponkód használatáról

A Pimsleur kuponkód használatához érvényesnek kell lennie, a lejárati idő túllépése nélkül, és be kell írnia a vásárlási oldalra, ahol automatikusan érvényesíti és alkalmazza.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek