Zappos Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció10% kedvezmény Diák, Tanár & Katonai Tagok16 november
promócióZAPPOS Promóció: INGYENES SZÁLLÍTÁS + VISSZATÉR minden rendelés07 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Zappos Felülvizsgálat

Az áruház tele van meglepetésekkel, és a divatkategóriából származó termékeket kínál, széles skálájú vásárlók számára adaptálva, különböző költségvetéssel, hogy bárki itt vásárolhasson. Az üzlet speciális kategóriákat kínál a plusz méretű nők, valamint a nagy és magas férfiak számára. Sőt, ebben az online áruházban táskák, utazási poggyász, ékszerek és kiegészítők, napszemüveg és még sok más található. Egy másik elem, amely jelentősen javítja a vásárlási élményt, a termékek megosztása bizonyos kategóriák szerint, például: atlétikai, szabadtéri, luxus, jóga, divat, futó vagy nyugati. Így könnyebben megtalálja kedvenc termékeit, a kívánt stílustól függően, sőt attól függően is, hogy melyik rendezvényen vesz részt, akkor is, ha ez a napi élet mindennapi része.

Hasznos információk a Zappos-ról

Kétféle kézbesítés lehetséges: 2 napos szállítási idővel, ingyenes szállítással és a megrendelést követő következő napon történő kézbesítéssel, amelyért további 25 USD szállítási díjat fizetnek. Az üzlet az egyik leginkább megengedő és leghosszabb visszatérési politikát alkalmazza: 365 nap áll rendelkezésére a termékek visszaküldésére, és ezek visszavitele ingyenes. A fizetés kizárólag a Visa, MasterCard, American Express vagy Discover által kibocsátott betéti vagy hitelkártyával történhet.

Információ a Zappos kuponkód használatáról

A Zappos kuponkód csak egy felhasználásra, minden megrendelésre érvényes. Így a számokból és / vagy betűkből álló kódot lemásolhatja és megadhatja a megrendelés kitöltési oldalán. Ezt követően, ha a kód érvényes és nem haladja meg a lejárati dátumot, akkor megerősítést nyer, és a kedvezmény értékét automatikusan levonják a teljes rendelésből.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek