PatPat Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon15% PATPAP kizárólagos promóciós kódot02 január
KuponExkluzív PATPAT Kupon 20% - os EXTRA kedvezmény04 február
KuponPatPat promóciós kódot a 12% - os kedvezmény minden elem28 november
Kupon25% PATPAT Kupon ha regisztrálni hírlevél19 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

PatPat áttekintés

Ezen az online áruházon belül néhány hónapos, akár 12 éves korú gyermekek számára elérhető termékek találhatók, blúzok, ruhák, pizsamák, fehérneműk, cipők és még válogatott termékek anya és baba számára. Mivel az anyák elfoglaltak, ebben a boltban egész otthoni termékek és kiegészítők osztálya található. Ide tartoznak a dekoratív cikkek, anyasági termékek, ékszerek, táskák és lábbelik. Az anyagok, amelyekből a ruhákat készítik, különösen a csecsemők számára, a legmagasabb minőségűek, hogy megvédjék a gyermek érzékeny bőrét, és minden kényelmet biztosítsanak, függetlenül attól, hogy milyen ruhát visel. Az ügyfélkapcsolat-szolgáltatás bármikor elérhető lesz a megrendelés benyújtásakor, és útmutatást nyújt mind a beszerzési folyamatban, mind pedig bizonyos problémák megoldásában.

Hasznos információk a PatPat-ról

A termékeket 2 kézbesítési módszer szerint lehet kiszállítani: Expressz, 5-10 napos várakozási idővel és 20 USD szállítási költségekkel (vagy ingyenes, 99 dollár feletti megrendelések esetén ingyenes), és Standard, 7-20 napos várakozási idővel, és 5 dolláros szállítási díj, 35 dollár feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás. A termékek visszaküldési politikája a csomagok visszaszállítását a kézhezvételtől számított 14 napon belül elfogadja, és a visszaküldési költségeket Ön viseli. A fizetés csak online, de a biztonságos fizetés biztonságos módjain keresztül lehetséges, hitel- vagy betéti kártyával, amelyet a Visa, a MasterCard, az Discover, az American Express vagy a PayPal számla ad ki.

Információ a PatPat kuponkód használatáról

Bármely PatPat kuponkódnak van egy további ablaka, kifejezetten erre a célra. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja kedvenc termékeit a kosárba, majd írja be a promóciós kódot a bal oldali mezőbe. Ezt követően, ha a kód érvényes, a kedvezményt automatikusan alkalmazzák, és a végső árat megerősítik.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek