YESSTYLE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon25% - os kedvezmény kupon a YESSTYLE érdekében, + extra ingyenes szállítás08 július
KuponA mentés most 20% ezzel YESSTYLE promóciós kupon + ingyenes szállítás05 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Yesstyle Felülvizsgálat

A vásárlók többsége, akik a Yesstyle üzletből vásárolnak, értékelik azt a tényt, hogy a ruhák kategóriájában elegáns és alkalmi ruházatot, sőt akár partik buliit, fürdőruhákat, terhes nők ruháit és alsóneműt találhat. Messze a legnépszerűbb osztály az, amely ápoló- és szépségápolási termékeket kínál. Itt megtalálható mindaz, amit keres a sminkezési termékek, valamint az alapvető fürdőszobai termékek, például a fürdőbombák, a fürdősók és a tusfürdők tekintetében. Egyéb termékek, amelyeket ebben a kategóriában találhat, a szájápolás, a köröm, a haj és parfümök, mind a Yesstyle márkanévhez, mind a leghíresebb divatházakhoz tartoznak.

Hasznos információk a Yesstyle-ról

Az áruház 3 szállítási módot kínál ügyfeleinek: Expressz, Premium Standard, Standard és Expedited, minimum 3 napos kézbesítési idővel, amely a helyétől függően legfeljebb 30 lehet. Az első 3 kézbesítési módszerhez minimálisan 35 USD összegű termékek vásárlása szükséges az ingyenes szállításhoz, míg a gyorsított kézbesítéshez 99 USD értékű vásárlást kell végrehajtania. Az online áruház legtöbb terméke visszaváltható. , ha nem adják el és / vagy nem használják, a kézhezvételtől számított 14 napon belül vissza lehet küldeni. A fizetés csak online, Visa, MasterCard, American Express és JCB által kiadott hitelkártyával lehetséges.

Információ a Yesstyle kuponkód használatáról

Ha egy Yesstyle kuponkódot igényel, akkor be kell írnia a betűkből és / vagy számokból álló kódot a kifejezetten ezekre az ajánlatokra szánt részbe, ahol a kupon automatikusan érvényesül és a kedvezmény értéke a teljes megrendelésre vonatkozik.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek