TBDress Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponDresslily.com kedvezményes kód a megrendelések több mint 109 USD: Mentés 25%01 január
KuponDresslily.com kedvezmény kód a megrendelések több mint 79 USD: Mentés 18%16 augusztus
KuponDresslily.com kedvezmény kód a megrendelések több mint 49 USD: Mentés 10%05 január
promóció15% DressLily.com kedvezményes kód az új felhasználók számára10 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Dresslily Felülvizsgálat

Az online áruház által forgalmazott termékek sikeresek azoknak a vásárlók ezreinek körében, akik kapcsolatba léptek velük, akik véleményét megtalálja az értékelések részben. Az egyik szempont, amely az online áruházat különbözi az ágazat többi vállalkozásától, a Plus Size termékkategória, amelyen belül bárki megtalálhatja a megfelelő méretet ugyanazon típusú termékek számára. A legtöbb üzlettel foglalkozó ember értékeli azt a tényt, hogy számos ajánlat van, mind az új, mind a régi ügyfelek számára, hűségprogramok formájában, tele exkluzív ajánlatokkal.

Hasznos információk a Dresslily-ról

Az áruház összesen 4 kézbesítési módot kínál, akár professzionális futárszolgálaton, akár postai úton. A választott szállítási módtól függően a termékek legrövidebb ideje 3 nap lehet, a leghosszabb pedig nem haladhatja meg a 25 napot. A szállítási adó a kézbesítés módjától függően is különbözik, de körülbelül 2,99 - 5,99 dollár összeget ér. Ezenkívül azok a megrendelések, amelyek teljes értéke eléri a 45 USD-t, részesülnek az ingyenes szállításban, függetlenül a rendeltetési országtól és a választott kézbesítési módtól. A termékeket a visszaküldési politika szerint a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül lehet visszaküldeni.
A fizetés nem lehetséges visszatérítési rendszerben, csak online, hitel- vagy betéti kártyával, a Visa, MasterCard, Discover, American Express, ajándékkártyák vagy Dresslily pénztárca által.

Információ a Dresslily kuponkód használatáról

Bármelyik Dresslily kuponkód csak egyszer adható meg, és egyetlen vásárlási munkamenetre érvényes. Csak annyit kell tennie, hogy másolja ezt a kódot betűkből és / vagy számokból, és adja hozzá a vásárlás speciális kupon szakaszához. Az érvényesítés után értesítést kap a végleges árról, az alkalmazott csökkentéssel együtt.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024

Egyéb hasonló üzletek