Farfetch Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióFoglalás promóciós ajánlat: akár 15% extra kedvezmény02 augusztus
KuponFarfetch promóciós kódot teljes árú tételek: Mentés 15%08 június
KuponLegjobb Farfetch promóciós kódot február: 15% kedvezmény29 február
KuponCsak a diákok: Farfeth kód 10% extra kedvezmény17 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a Farfetch Hungary

A Farfetch egy luxus digitális platform, ahol mindenféle ruházatot és kiegészítőt megtalálhat ismert tervezők különböző márkáitól, amelyek közül megemlíthetjük a Burberry, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Versace, Cartier, DKNY, A Louis Vuitton Channel, a Christian Dior, többek között, ez a platform ruházatot és kiegészítőket kínál nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, széles választékát kínálja a márkáknak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nagyobb lehetőséget kapjanak, hogy megtalálják a keresett darabot. .
Ennek a platformnak a piacterén több mint 2900 márka áll rendelkezésre, a leghagyományosabb cégektől a feltörekvő tervezőkig. A Farfetch mellett döntő felhasználók számos kategóriából választhatnak. Minden kategóriában, például nők, férfiak és gyermekek, megtalálhatók a szomszédos kategóriák, például: értékesítés, hírek, tervezők, ruházat, cipők, táskák, kiegészítők, ékszerek és órák.

Útmutató a Farfetch Hungary üzletben történő vásárláshoz

Bármely termék megvásárlásához a következőket kell tennie: Válasszon egy kategóriát vagy tervezőt az oldal tetején található böngészőben, majd válassza ki az elemet, és kattintson a Hozzáadás a táskához gombra; Miután befejezte a darabok hozzáadását, menjen a megrendelés feldolgozásához az összefoglaló oszlopba, majd ezt követően adja meg fiókját, ha nincs fiókja, létrehozhatja azt, vagy vendégként fizethet ki; a befejezéshez írja be címét és fizetési adatait, és válassza ki a szállítási módot a megrendelés teljesítéséhez; Csak meg kell várni, amíg megérkezik a nyugta az e -mail címére, és ennyi.

Milyen kedvezményeket kínál a Farfetch Hungary?

A Farfetch azt javasolja, hogy iratkozzon fel platformjukra annak érdekében, hogy elsőbbségi hozzáférést kapjon minden értékesítésükhöz és hírükhöz, továbbá 10% kedvezményt adnak Önnek az első rendelésből; jelenleg akár 50% kedvezményben részesülnek minden ruházatukból és kiegészítőjükből.

Fizetési módok a Farfetch Magyarországnál

A Farfetch végtelen fizetési módokat fogad el, mivel ez a platform több országban is elérhető, néhány fizetési mód: .

Mennyi ideig tart a Farfetch -től rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A FARFETCH.COM webhelyen termékei 2-7 munkanapon belül eljutnak a rendeltetési helyükre, ez az idő attól függően változhat, hogy melyik országba megy a termék, és milyen szállítmányt választ a vásárlás kifizetésekor, ugyanúgy, mint az aznapi szállítás, a Farfetchben a termékeit DHL -en, UPS -en vagy FedEx -en keresztül szállítják.

A Farfetch Magyarországnál jelenleg kapható kuponok

A Farfetch Hungary jelenleg számos kedvezményes luxusterméket kínál ügyfeleinek, mind ajánlatok, mind promóciós kuponok formájában. Ezek közül megemlítjük a legfontosabbakat:

10% kedvezmény kupon új ügyfeleknek
Akár 80% kedvezmény az OUTLET kategóriában
Promóciós kód 30% kedvezmény azokra a termékekre, amelyek már szerepelnek más promóciós ajánlatokban
Farfetch 15% kedvezménykód azokhoz a termékekhez, amelyek nem találhatók más promóciókban

Farfetch Hungary Ügyfélszolgálat

Ha fel szeretné venni a kapcsolatot a FARFETCH.COM ügyfélszolgálatával, különféle módszereket kínál ezek elvégzésére, az egyik a 16467913768 -as telefonszámon, másik lehetőség a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése az oldaláról, vagy e -mail küldése a cutomerservice@farfetch.com címre.

A Farfetch kupon használatának előnyei Magyarországon

A FARFETCH.COM kedvezményes kuponok felhasználásának előnyei vannak, a legfontosabbak közül megemlíthetjük, hogy vásárlásaival pénzt takaríthat meg a fizetéskor, ami új előnyöket kínál Önnek, például egy másik termék szállítására pénzt takaríthat meg a kedvezményes kupon használatával.

Hogyan küldhetem vissza a Magyarországról a Farfetchnek rendelt terméket?

A FARFETCH.COM webhelyen leadott rendelés visszaküldéséhez ezt a fiókjából kell elvégeznie, ezért be kell jelentkeznie és kezelnie kell a tétel visszaküldésétől, itt ki kell választania a visszaküldendő termékeket, és be kell tartania a beszedésre vonatkozó utasításokat. ne feledje, hogy a termékeket viselni kell, és címkével kell ellátni őket, és hogy a termékeket az eredeti dobozukban kell visszaküldeni, egyes termékek, például arcmaszkok nem jogosultak visszaküldésre, ennek a folyamatnak a végrehajtásához az ügyfélnek 14 üzleti ideje van a termék átvételét követő napon, kétség esetén felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ha vendégként vásárolok, akkor az online oldalról kezelheti a visszaküldést.

Exkluzív kupon magyarországi új vásárlóknak

Az új Farfech -ügyfelek azonnal kapnak kedvezményeket! Iratkozzon fel most a hírlevélre, vagy válasszon Farfetch kupont egy új ügyfél számára, és további 10% kedvezményben részesül az első vásárlás értékéből.

Farfetch Hungary a közösségi médiában

Jelenleg a FARFETCH.COM nem rendelkezik kedvezményes kuponokkal a közösségi hálózatain.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A Farfetch által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlók számára

A FARFETCH.COM értékesítési kategóriájában elérhető számos kedvezmény közül végtelen kedvezményeket kaphat a kiválasztott termékekre, ahol akár 80% -os kedvezményt is találhat a termékeire.

Farfetch Hungary kupon hírlevél -előfizetéshez

Azok számára, akik feliratkoznak a FARFETCH.COM hírlevélre, 10% kedvezményt kapnak az első vásárláskor, ugyanúgy, mint feliratkozáskor, naprakészek lehetnek az értékesítésről, promóciókról és minden elérhető hírről szóló hírlevelükről.

Farfetch-szerű üzletek

A Farfetchnél ruházatot, lábbelit, kiegészítőket vásárol nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, de vannak más hasonló üzletek, ahol összehasonlíthatja az árakat, az ajánlatokat, és akár személyre szabott megjelenést is létrehozhat, ezek az üzletek a Hbx.com, Yoox.com , Selfridges. Com

Farfetch Hungary kuponok a BLACK FRIDAY -hez

A FEKETE PÉNTEK nagyon fontos esemény az online vásárláshoz és így tovább. Mint minden más híres üzlet, idén is a Farfetch promóciós ajánlatokkal érkezik erre az eseményre, amelyek közül megemlítjük: akár 80% kedvezmény a ruhákra, cipőkre és kiegészítőkre, valamint további 15% -os Farfetch Black Friday kupon!

Kupon a Farfetch Magyarország számára 11.11 -re

Bár a 11.11, a Singles Day általában az elektronikai üzleteknek szól, idén is erre a luxusüzletre vonatkozik: vásároljon most az Aliexpress 11.11 kuponjaival, és a promóciós ajánlatokkal együtt akár 77% kedvezményt kap!

Promóciós kuponok a Farfetch Magyarországtól a Cyber ​​Monday számára

A kiberhétfő a fekete péntek utáni nap! Tehát itt a Farfetch -en egy hétvége kedvezményekkel teli hétvégét követ, majd ezt a hétfőt, ahol akár 70% kedvezményt kap a promóciós ajánlatok alapján. Ezenkívül a Farfetch Cyber ​​Monday kupont további 20% kedvezménnyel használhatja fel a promóciós ajánlatokban nem szereplő termékekre.

Farfetch Hungary Kuponok karácsonyra

A karácsony az a nap, amikor a legtöbb ajándékot készítik az év során! Ezért a Farfetch néhány napon belül akár 30% kedvezménnyel készített Farfetch kuponokat! A karácsonyi Farfetch promóciós ajánlatokon kívül szuper kedvezményeket kapsz azokért az ajándékokért, amelyeket másoknak akarsz adni, vagy amelyeket magadnak szeretnél!

Farfetch mobilalkalmazás iPhone -ra és Androidra

A Farfetch az App Store -n keresztül kínálja alkalmazását iPhone -ra, Androidra pedig a Google Playen keresztül, így ügyfelei gyorsabban és könnyebben vásárolhatnak.

Híres márkák a Farfetch áruházban

A Farfetch -nél a leghíresebb és elismert tervezők, például Alexander McQueen, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Balmain, Isabel Marant, Gucci, Golden ruházati cikkekből, cipőkből, táskákból és kiegészítőkből származó termékeket szállíthat nőknek, férfiaknak és gyermekeknek. Lúd, törtfehér, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino, Versase, Kenzo, Burberry, Fendi, Anya HindMarch.

 

Hol írjam le a Farfetch kedvezményes kupont?

Miután kiválasztotta a felvenni kívánt termékeket, a kosárba kell lépnie, ahol meg kell adnia a szállítási adatokat. Ha elkészült, az a fizetési ablakba irányítja, ahol megjelenik egy mező, amely tartalmazza a promóciós kódot.

Fizethetek a Farfetch -en PayPal -lal?

A Farfetch -ben a PayPal -on keresztül törölheti csomagjait. A tételek kiválasztása után egyszerű és egyszerű lépések az első, amit meg kell tennie, hogy kitöltse a szállítási információkat, majd a fizetést, ahol ki kell jelölnie a PayPal mezőt.

A Farfetch ingyenes szállítást kínál Magyarországon?

A Farfetchnél nincs ingyenes szállítás, de 250 USD vagy 200 euró feletti rendelések esetén fix szállítási díjat kínálnak ügyfeleiknek, ezek az összegek a vásárlás országától függően változhatnak.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024

Promóciók és különleges kuponok a Farfetch Magyarországnál

Itt található a Farfetch legújabb promóciós ajánlatainak és kuponjainak listája. Ezek a promóciós kódok időnként változhatnak, ezért azt javasoljuk, hogy a lehető leggyakrabban látogasson el webhelyünkre a legjobb kedvezményekért.

10% kedvezmény kupon új ügyfeleknek
Akár 80% kedvezmény az OUTLET kategóriában
Promóciós kód 30% kedvezmény azokra a termékekre, amelyek már szerepelnek más promóciós ajánlatokban
Farfetch 15% kedvezménykód azokhoz a termékekhez, amelyek nem találhatók más promóciókban
Ingyenes szállítás a világ bármely pontján, a vásárlás értékétől függően.

Egyéb hasonló üzletek