FashionMia Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon10% - os kupon kód FASHIONMIA megrendelések több mint $8915 Lehet
Kupon6% kedvezmény minden megrendelések több mint $59 ezt a kódot01 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

FashionMia áttekintés

A FashionMia a nők számára mindenütt divat- és stílustermékeket kínál, amelyek különleges eseményekre és mindennapi ruhákra egyaránt alkalmasak. Az áruház saját képeivel használja a termékek bemutatását, ezért mindig tudja, mit kell megrendelni. Emellett a weboldalnak van egy változata a mobil alkalmazásról is, amely a vásárlási élményt még hozzáférhetőbbé és gyorsabbá teszi. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, az Ön rendelkezésére áll, hogy segítsen bármilyen probléma megoldásában. Ön is csatlakozhat az üzlet közösségéhez, és megoszthatja más vásárlókkal az általad készített ruhákat, ösztönözve Önt. Bónuszokat is kaphat a közösségben való aktív részvételért.

Hasznos információk a FashionMia-ról

Az üzlet szinte non-stop jelentős kedvezményekkel rendelkezik, amelyek akár 70% -ot elérhetnek a termékek széles választéka vagy a teljes ruhakategória esetében. Termékeinek kézbesítése 2 kézbesítési módszerrel történhet, a becsült idő 7-15 munkanap, ill. 3-6, mindkettő ingyenes, minimális értéke 79 USD. A nem megfelelő termékek visszaküldése a kézhezvételtől számított 30 napon belül kell megtenni. Köztudott, hogy az első megrendeléshez 10% -os FashionMia kuponkódot kap. Ugyanakkor a hallgatók további megrendelésekre további 15% kedvezményt kapnak.

Termékeinek fizetése PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Diners Club, Giro Pay vagy banki átutalásokon keresztül lehetséges.

Információ a FashionMia kuponkód használatáról

A FashionMia kuponkód használatához mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt termékeket beteszi a kosárba, majd az oldal bal alsó részén egy speciális rész található a promóciós kódok számára, amelyet másolhat és hozzáadhat az adott területre. .

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024

Egyéb hasonló üzletek