LAJERRIO Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon20% kedvezmény lajerrio.com22 augusztus
Kupon40% kedvezmény a megrendelés lajerrio promóciós kódot02 február
promócióIngyenes kiszállítás 30 nap megtérülését lajerrio.com26 január
Kupon30% LAJERRIO kedvezmény kupon a rendszeres árak09 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Lajerrio Felülvizsgálat

Az áruház kedvező áron kínál esküvői ékszereket, eljegyzési gyűrűket vagy különleges ajándékokat, például fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket, medálokat és más testreszabható darabokat. A különbség a többi ékszerüzlet között az a szabadság, hogy speciális ékszereket készítsen igényei, kívánságai és költségvetése szerint. Mivel az üzlet az ügyfelek elégedettségére összpontosít, a cég csapata szép csomagolásba fektet be, amely luxustermékek szállítására alkalmas. A termékek minőségét garantálják mind a bemutatón használt képek, mind az elégedett vásárlók áttekintései, akik a legjobb ár-érték arányú ékszereket nagyon rövid idő alatt megkapják a nemzetközi kézbesítés lehetősége érdekében.

Hasznos információk Lajerrio-ról

A Lajerrio ékszerek árai a kezdetektől jóval alacsonyabbak a piac általános értékénél, és ehhez hozzákapcsolódnak az áruk egész kategóriájára vonatkozó állandó árengedmények, amelyeket az üzletben különféle események vagy ünnepek alkalmából rendeznek. Ezen túlmenően, ha a boltból vásárolja, ingyenes szállítást kap a világ bármely pontjára. A visszaküldési politika elfogadja a termékek visszaküldését a kézhezvételtől számított 30 napon belül. Sőt, minden termékre egyéves garanciaidő vonatkozik. Az áruház összesen 3 szállítási módot kínál, az alábbiak szerint: 3 napos kézbesítés, szokásos kézbesítés, 4-8 munkanap várakozási idővel és ingyenes kiszállítás 9-15 napon belül. Más kézbesítési módokhoz további 20, illetve 15 dollár szállítási díjak szükségesek.

Információ a Lajerrio kuponkód használatáról

A Lajerrio kuponkód néhány másodperc alatt használható és érvényesíthető, ha beírja azt a vásárlás befejezési oldalába, ahol egy doboz található a kupon képernyő jobb oldalán. A bevezetés után a kedvezményt automatikusan alkalmazzák, és Ön fizeti a termék végső árát.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek