MYTHERESA Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon40% kedvezmény mytheresa.com06 március
promócióNagy eladó mytheresa.com29 január
promócióIngyenes szállítás mytheresa.com21 január
promócióÚj elemek mytheresa.com19 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

MyTheresa áttekintés

Az online áruházban történő vásárlás megnyitja az ajtót az ügyfelek számára a nők számára egy teljesen új divattermék-kínálat számára, amelyeket ugyanolyan kedvező áron nem könnyű megszerezni másutt. A termékek minőségét olyan márkák hírneve biztosítja, mint Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike és még sok más. A minden alkalomra alkalmas ruházat és lábbeli mellett táskák, kiegészítők, ünnepi termékek és még gyermekruházat is megtalálható. Ezen túlmenően alacsony kategóriákban van biztosítva az ő kategóriájában, ahol az árengedmények akár 60% -ot is elérhetnek.

Hasznos információk a MyTheresa-ról

Az áruház figyelembe veszi az ügyfelek igényeit, és gondoskodik arról, hogy a termékek a lehető leghamarabb birtokba kerüljenek, és a csomagokat professzionális gyors futárcégek szállítsák. Ezért a kézbesítést a DHL vagy az UPS teljesítheti 1-2 munkanapon belül vagy 2-3 napon belül, 19, illetve 13 euró szállítási díjjal. Azok a megrendelések, amelyek teljes értéke meghaladja a 300 eurót, automatikusan részesülnek az ingyenes szállításban. A termékek visszaküldhetők a visszatérési űrlap kitöltésével, a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül. A termékek visszaküldése ingyenes. Fizetni lehet termékeiért online, bankkártyával, Visa, MasterCard, American Express vagy banki átutalással, a webhelyen feltüntetett árfolyamon.

Információ a MyTheresa kuponkód használatáról

A MyTheresa kuponkód érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy lemásolja a promóciós kódot, és írja be a megrendelés oldalán lévő mezőbe, ahol a teljes összegre vonatkozik a kedvezmény.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
05 július 2022

Egyéb hasonló üzletek