MYTHERESA Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód MYTHERESA.com: 10% kedvezmény20 június
KuponPromóciós kód MYTHERESA.com: 30% kedvezmény17 július
promócióMYTHERESA Fekete Péntek: akár 50% kedvezmény23 november
Kupon40% kedvezmény mytheresa.com06 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

MyTheresa áttekintés

Az online áruházban történő vásárlás megnyitja az ajtót az ügyfelek számára a nők számára egy teljesen új divattermék-kínálat számára, amelyeket ugyanolyan kedvező áron nem könnyű megszerezni másutt. A termékek minőségét olyan márkák hírneve biztosítja, mint Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike és még sok más. A minden alkalomra alkalmas ruházat és lábbeli mellett táskák, kiegészítők, ünnepi termékek és még gyermekruházat is megtalálható. Ezen túlmenően alacsony kategóriákban van biztosítva az ő kategóriájában, ahol az árengedmények akár 60% -ot is elérhetnek.

Hasznos információk a MyTheresa-ról

Az áruház figyelembe veszi az ügyfelek igényeit, és gondoskodik arról, hogy a termékek a lehető leghamarabb birtokba kerüljenek, és a csomagokat professzionális gyors futárcégek szállítsák. Ezért a kézbesítést a DHL vagy az UPS teljesítheti 1-2 munkanapon belül vagy 2-3 napon belül, 19, illetve 13 euró szállítási díjjal. Azok a megrendelések, amelyek teljes értéke meghaladja a 300 eurót, automatikusan részesülnek az ingyenes szállításban. A termékek visszaküldhetők a visszatérési űrlap kitöltésével, a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül. A termékek visszaküldése ingyenes. Fizetni lehet termékeiért online, bankkártyával, Visa, MasterCard, American Express vagy banki átutalással, a webhelyen feltüntetett árfolyamon.

Információ a MyTheresa kuponkód használatáról

A MyTheresa kuponkód érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy lemásolja a promóciós kódot, és írja be a megrendelés oldalán lévő mezőbe, ahol a teljes összegre vonatkozik a kedvezmény.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024

Egyéb hasonló üzletek