Radisson Blu Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció25% promóció RadissonBlu.com08 október
KuponVegyünk 10% kedvezmény kódot RadissonBlu.com04 október
promócióPromo for RadissonBlu.com: akár 10% kedvezményes szállodai foglalás28 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a RADISSONHOTELS árul Magyarországnak

A RADISSONHOTELS a negyedik legnagyobb szállodacsoport a hatékonysága, eredményessége és kapacitása miatt, mivel világszerte mintegy 1700 szállodája van fejlesztés alatt, és kilenc márka áll rendelkezésre öt kontinensen, ezek a Radisson, Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn Radisson, Country Inn Suites, Prizeotel.

A RADISSONHOTELS megalakulása óta az a célja, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson annak érdekében, hogy vendégei elégedettek legyenek a kényelmes és vendégszerető élményekkel minden meglátogatott létesítményben, ami lehetővé teszi számukra, hogy elégedettek legyenek, és újra vágyjanak a terekre.

A RADISSONHOTELS előkelő és kellemes szobákat árul ügyfeleinek, hogy az ott-tartózkodásuk is kielégítő legyen, többek között az éttermek és bárok, szabadtéri terek, rendezvénytermek, edzőtermek, uszodák elbűvölő örömei mellett, melyeket keresőjéből megtalálhat. a weben bemutatott paradicsomi desztinációk mindegyikében, amely lehet többek között Dubai, Párizs, Isztambul, London, Sydney, Stockholm, Amszterdam, Dublin, Fokváros, Abu-Dzabi, Johannesburg.

Hogyan foglalhatok a RADISSONHOTELS oldalon?

A RADISSONHOTELS e-mailben küldi el a szállásfoglalás visszaigazolását, amelyet a fizetési folyamat során az Ön regisztrált e-mail címére küld.

Milyen kedvezményeket kínál a RADISSONHOTELS Hungary?

A RADISSONHOTELS az ügyfelek kényelmét szolgáló ajánlatok kategóriáját helyezi el, ahol 5%, 10%, 15%, 20% és 25% között megtalálhatók az elérhető ajánlatok, akciók és kedvezmények.

 Fizetési módok a RADISSONHOTELS Magyarországnál

A RADISSONHOTELS oldalon elérhető fizetési módok egy része olyan fő hitelkártyákkal történik, mint a Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, Union Pay, Cartie Bancarie.

Mennyi idő alatt érkezik meg a RADISSONHOTELS oldalon tett foglalás?

Különösen a RADISSONHOTELS-nál a foglalást visszaigazoló e-mail csak időbe telik, amíg megérkezik abban a pillanatban, amikor a foglalás kifizetésének ellenőrzése folyamatban van.

 A kuponok jelenleg elérhetőek a RADISSONHOTELS Hungary oldalon

Akár 25% kedvezmény a RADISSONHOTELS promóciós kóddal
Park Plaza Szállodák 25% kedvezménnyel
RADISSONHOTELS A nap ajánlata: Akár 40% kedvezmény
RADISSONHOTELS Promóció: 12 év alatti gyerekek ingyenesek
Telepítse az alkalmazást, és 3000 ingyenes RADISSONHOTELS pontot kap
Promóciós kód RADISSONHOTELS 25% kedvezmény

RADISSONHOTELS Magyarország Ügyfélszolgálat

A RADISSONHOTELS ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphetnek az ügyfelek a kérésüknek legkényelmesebb módon, mivel van kapcsolatfelvételi űrlapja, vagy a 1800370603-as telefonszámon keresztül, az ügyfeleknek szóló online oldalon megtalálhatják a telefonszámot minden ország.

A RADISSONHOTELS kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A RADISSONHOTELS kedvezménykuponokat kínál ügyfelei számára, amivel a vásárlók számára a legfontosabb előnyt élvezhetik, például spórolhatnak a foglalásukon, ami lehetővé teszi számukra, hogy már fizetéskor elégedettek legyenek a szolgáltatással.

Lemondhatom vagy módosíthatom a RADISSONHOTELS foglalásomat?

A RADISSONHOTELS-on történő foglalás lemondásához az ügyfélnek fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mivel a megállapított szabályzaton keresztül jelezhetik, hogy mi lesz a lemondás menete, ami extra díjakat generálhat.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új RADISSONHOTELS-ügyfelek, akik feliratkoznak a hírlevélre, mostantól 3000 pontot kapnak, amelyet a RADISSONHOTELS hálózat bármely szállodájában használhatnak fel.

RADISSONHOTELS Magyarország a közösségi oldalakon

A következő közösségi hálózatokon megtalálhatja a RADISSONHOTELS legújabb promóciós ajánlatait és kedvezménykódjait:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

A RADISSONHOTELS által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális kedvezményként a RADISSONHOTELS ügyfelei akár 25% kedvezményt is találhatnak tartózkodásuk lefoglalásához.

 RADISSONHOTELS Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Azok az ügyfelek, akik feliratkoznak a RADISSONHOTELS hírlevélre, tájékoztatót kaphatnak az elérhető ajánlati csomagokról, kedvezményekről és promóciókról. Ezenkívül a hírlevélre feliratkozó új ügyfelek mostantól 3000 pontot kapnak, amelyet a RADISSONHOTELS hálózat bármely szállodájában felhasználhatnak.

A RADISSONHOTELS-hoz hasonló online foglalási portálok

Vannak a RADISSONHOTELS-hoz hasonló üzletek, amelyeket az ügyfelek felkereshetnek, ahol hasonló szolgáltatásokat találnak, és amelyekbe felkereshetik, hogy összehasonlítsák az úti célokat, árakat vagy elérhető napi ajánlataikat. A felkereshető oldalak megfelelnek a BeLiveHotels.com, Hilton.com, IHG oldalaknak. .COM, Marriott.com, Booking.com.

RADISSONHOTELS Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A RADISSONHOTELS Black Friday kedvezményei az egyik legjobban várt vásárlók, hiszen erre a napra csodás családi csomagokat találhatnak ügyfeleik, melyek akár 70%-ot is elérhetnek.

Kupon a RADISSONHOTELS Magyarország részére 11.11

A RADISSONHOTELS oldalon a szingli napi kedvezmények vagy a 11.11 hihetetlen akciókat hoznak a mai napig egyes desztinációkban, valamint nagyon jó, akár 45%-os kedvezményeket is.

RADISSONHOTELS Magyarország promóciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​hétfői kedvezményekhez a RADISSONHOTELS lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy lefoglalják utazásaikat bármely kiszállított célállomásra, az erre a napra bemutatott kedvezmények akár 77%-ot is elérhetnek további 5%-os kedvezménykuponokkal.

RADISSONHOTELS Magyarország karácsonyi kuponok

December hónapban a RADISSONHOTELS különböző napokat kínál, hogy az ügyfelek a hónap legjobb kedvezményeivel foglalhassanak, amelyek bizonyos úti céljaiknál ​​korlátozott ideig akár 50%-ig is elérhetők.

RADISSONHOTELS mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A RADISSONHOTELS iPhone-ra és Androidra elérhető mobilalkalmazást biztosít ügyfeleinek, amelyről bárhonnan és bármikor foglalhat.

 Melyek azok a népszerű úti célok, ahol a RADISSONHOTELS szállodák találhatók?

RADISSONHOTELS Resort Maldív-szigetek, RADISSONHOTELS Hotel Amsterdam City Center, RADISSONHOTELS Hotel Nizza, RADISSONHOTELS Hotel New Delhi Paschim Vihar, RADISSONHOTELS A Hotel Sopot a RADISSONHOTELS hálózat egyik leghíresebb szállodája.

 

 

A(z) RADISSON HOTELS kínál ingyenes foglalásokat?

A RADISSONHOTELS foglalások szállítása ingyenes, mivel azokat online kézbesítik.

Fizethetek a RADISSONHOTELS-nél PayPal segítségével?

Sajnos a RADISSONHOTELS nem fogadja el a PayPal fizetési módot.

Hová írjam a kedvezménykupont a RADISSONHOTELS-nél?

A RADISSONHOTELS oldalán található egy doboz, ahol a foglalás kifizetése megtörténik, hogy az ügyfelek beírhassák a kupon számát, amely lehetővé teszi a megtakarítást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
RadissonBlu.com kuponkód

 Akciók és speciális kuponok a RADISSONHOTELS Magyarországnál

A RADISSONHOTELS minden nap kínál promóciós ajánlatokat és kedvezményes kódokat ügyfelei számára. A következő sorokban a legfrissebbeket mutatjuk be.

Akár 25% kedvezmény a RADISSONHOTELS promóciós kóddal
Park Plaza Szállodák 25% kedvezménnyel
RADISSONHOTELS A nap ajánlata: Akár 40% kedvezmény
RADISSONHOTELS Promóció: 12 év alatti gyerekek ingyenesek
Telepítse az alkalmazást, és 3000 ingyenes RADISSONHOTELS pontot kap
Promóciós kód RADISSONHOTELS 25% kedvezmény

RadissonBlu.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek