24S Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTartozékok eladó a 24s.com06 február
promócióIngyenes szállítás felett 200 EUR01 február
promócióLuxus divat a férfiak, mind a nők a legjobb áron08 február
promócióIratkozzon fel a hírlevélre, 15% - os kedvezményes kód 24S04 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

24S áttekintés

Tavasszal, nyáron, ősszel, télen és a helyszínektől függetlenül a 24Sevres termékek a legdivatosabb ruhákat kínálják, bármilyen alkalomra, a nap bármely szakában. Estélyi ruháktól és sarok elegáns cipőktől kezdve a farmerig, ingekig, pólókig, kabátokig és alkalmi termékekig megtalálhatja őket ugyanabban a helyen. Ezenkívül a kiegészítők kategóriája nem csupán ékszereket és táskakat kínál, és az ápolási és szépségápolási termékek teljes választékából részesül. Az üzlet saját ruházati vonallal rendelkezik, de találkozási hely a divatvilág néhány legnagyobb tervezője számára, mint például a Celine, Chloe, Gucci, Dior, Balenciaga, Valentino, Acne Studios és még sokan mások. A divatházakkal való együttműködés garantálja a minőség és az eredetiség garanciáját, így mindig tudni fogja, hogy a legjobb minőségű termékeket vásárolja. Bár a 24Sevres a tervezők üzleteiben jóval alacsonyabb árakat kínál, kuponkód használatával még ennél is alacsonyabbak lehetnek.

Hasznos információk a 24Sevres-ről

Termékeinek kézbesítése kétféle módon történhet: expressz (kézbesítési költség 12 euró) és szokásos (kézbesítési költség 6 euró), egy napon belül, ill. 2-4 munkanapon belül a megrendelés benyújtásától számítva. . Minden megrendelés, amelynek összértéke meghaladja a 200 eurót, kedvezményes szállítást élvez, függetlenül a választott módszertől. A termékek visszaküldése szintén díjmentes, és a termékek kézhezvételétől számított 30 napos határidő áll rendelkezésre, hogy visszajuttassuk azokat. A világ néhány olyan helyének kivételével, ahol a készpénzfizetés visszatérítési rendszeren keresztül fogadható el, a 24Sevres online áruházban a fizetés online is történik, American Express, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, Discover vagy PayPal terhelésekkel vagy jóváírásokkal. kártya.

Információ a 24S kuponkód használatáról

Bármely 24Sevres kuponkód csak egyszer használatos. Beírható egy speciális térbe, a kijelentkezés oldalán. A belépés és az érvényesítés után a kupon értékét automatikusan alkalmazzák a teljes rendelésre.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek