Antonioli Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció50% kedvezmény a Antonioli.eu31 január
Kupon10% kedvezmény ezzel ANTONIOLI kupon az első parancs!30 december
Kupon20% ANTONIOLI kupon: Save 20% - os FW19 ELADÓ Tételek02 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Antonioli Felülvizsgálat

Az üzletet vásárlói egy igazi bevásárlóközpontként értékelik, amely ruházati cikkekkel és lábbelikkel foglalkozik, férfiak és nők számára. Ez a hely kínál gyors vásárlási élményt a sebesség és a minőség révén. Az áruház különleges eseményekre összpontosít, elegáns érintéssel. Itt azonban találhat széles választékát az alkalmi termékek közül, kezdve a farmertől, pólótól a cipőkig és akár a hátizsákig. Az Antonioli termékek nemzetközileg elismertek, sok divatbemutatón vesznek részt a világ divatvárosaiban. Ezenkívül a beszerzési folyamat egyszerűsödik a mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi termékek vásárlását bárhonnan, bármikor. A nehézségek elkerülése érdekében egy műszaki támogatási csoport is elérhető lesz a non-stop rendszerben, hogy segítsen a vásárlás folyamatában vagy a kérdések megválaszolásához.

Hasznos információk az Antonioli-ról

A termékeket nemzetközileg szállítják, 20 euró szállítási díjat kell fizetniük. Azon megrendelések, amelyek teljes értéke eléri az 500 eurót, ingyenes kiszállításra kerülnek. A szállítási idő a rendeltetési ország szerint kerül kiszámításra, átlagosan 5 napig tart. A vállalat visszaküldési politikája a termékek visszaküldésétől számított 14 napon belül elfogadja. A fizetés kizárólag online módon történhet, készpénzes fizetés nélkül, egy visszatérítési rendszerben. Az áruház teljes biztonságot garantál az adás folyamatában. Használhatja a Visa, a MasterCard, az American Express és az M Maestro bankkártyát. Fizethet banki átutalással, Sofort Banking, PayPal és AliPay-kel is.

Információ az Antonioli kuponkód használatáról

Az Antonioli kuponkódnak van egy bizonyos érvényességi ideje, amelyet nem lehet meghosszabbítani, és csak egyszer használható fel. Ezt megadhatja a Fiókprofil szakaszban vagy a megrendelés kitöltése oldalon.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek