Ashford Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponExtra 11% kedvezmény a promóciós kód használatával01 július
promócióNyári árnyalatok ashford.com25 június
promóció75% off ashford.com18 február
promócióLegjobb ajánlatokat ashford.com02 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Ashford Felülvizsgálat

A Movado, a Fendi, az Oakley, a Calvin Klein, a Michael Kors, a Ferrari, a Hamilton, az Invicta, a Rado, a Dior, a Fossil, a Harry Winston, a Ray-ban és a Rolex csak néhány a luxusmárkák közül, amelyeket ebben az online áruházban találhat, árakon jóval a piac szintje alatt, garantálva az eredetiséget és automatikusan az összes termék minőségét. Noha ezt általában órák online áruházaként definiálják, az Ashford valódi luxustermékek, kiegészítők és ékszerek online bevásárlóközpontja, minden korosztályú nők és férfiak számára alkalmas. Egyéb magasra értékelt termékkategóriák közé tartoznak olyan termékek, mint például napszemüveg, női táskák, luxus tollak, gombok, valamint bőráruk, például övek, karkötők és pénztárcák, mind a nők, mind a férfiak.

Hasznos információk Ashfordról

Jelenleg az áruház a nemzetközi szállítást egységes, a Expedited módszerrel kínálja, amelynek átlagos kézbesítési ideje 30 nap, amely a helyétől függően csökkenhet. A kézbesítéshez további megrendelés esetén 29,95 USD szállítási díj szükséges. Ha nem elégedett a termékekkel, akkor a termékeket a termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti a boltba, és viseli a szállítási költségeket, és kérheti a pénz megváltoztatását, cseréjét vagy visszatérítését. A fizetés csak online, betéti vagy hitelkártyával történik, az American Express, a Visa, a MasterCard, Discover, az Union Pay, a PayPal, az Amazon Pay és az Affirm tulajdonában.

Információ az Ashford kuponkód használatáról

Kedvenc termékeinek kedvezményes áron történő vásárlása még soha nem volt ilyen egyszerű: az Ashford webhelyen csak annyit kell tennie, hogy másolja a promóciós kódot, és írja be a vásárlási folyamat speciális helyére, ahol automatikusan érvényesül, és alkalmazza a csökkentést.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek