ASOS Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióMásnap szállítás asos.com23 június
Kupon20% kedvezményt asos.com27 február
promóció80% - os asos.com16 február
KuponExtra értékesítése 20% - os elemek már eladó10 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

ASOS áttekintés

Az üzlet a legfontosabb forrás a fiatal közönség számára, hogy luxusmárkákból vásároljon termékeket elfogadható áron. Asosnak egy fiatal célközönsége van, aki állandó ajánlatokat és promóciókat gondolt át. Jó példa erre a hallgatói csökkentés, amely további 10% -os csökkentést hozhat Önnek. Kellemes meglepetés az üzletben, hogy a divatotól eltérő kategóriák vannak jelen. Ide tartoznak a test- és arcápolási, szépségápolási termékek, valamint a lakberendezési osztály.

Hasznos információk az ASOS-ról

A boltban eredeti termékeket találhat: Adidas, Abercrombie és Fitch, Boss, Calvin Klein, DKNY, Estee Lauder, Fila, Fossil, Guess, HUGO, Kappa, Lacoste, Police és még sok más. Garanciát vállal arra, hogy eredeti termékeket vásárol ezekkel a divatházakkal folytatott hivatalos partnerség révén. Termékeit 3-7 munkanapon belül szállítják, a választott kézbesítési módtól függően. A visszaküldéshez tudnia kell, hogy ingyenesek és 14 munkanapon belül megrendelhetők a Helyi Posta szolgáltatáson keresztül.

Az elfogadott fizetési módok csak online, készpénzben vagy készpénzben történő fizetés nélkül. Fizethet bankkártyával, a Visa, a MasterCard, a Maestro, a Delta, az American Express, valamint a PayPal, a Google Pay vagy az Apple Pay segítségével.

Információ az ASOS kuponkód használatáról

Bármilyen Asos kuponkódot lemásolhat és megadhat egy speciális helyre, amelyet a vásárláshoz szántak. A legtöbb esetben ez a kiegészítő párbeszédpanel jelenik meg, amikor a fizetési módot választja, és megkérdezi, van-e ilyen kuponja. Más Asos-specifikus ajánlatokhoz hasonlóan ezek megtalálhatók az ügyfélszámlán.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek