Dyson Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióA mai DYSON promóciós ajánlat: akár 20% kedvezmény31 Lehet
Kupon20% kedvezmény kód dyson.com13 Lehet
KuponVegyen extra 30% promóciós kódot dyson.com az egész oldalon19 Lehet
Kupondyson.com promóciós kód ingyenes szállításhoz05 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a DYSON árul Magyarországnak

A DYSON egy James DYSON által 1993-ban alapított vállalat, amely a globális technológiára összpontosít, és világszerte több mint 60 országban működik. Fő termékei, mint például a porszívók, kézszárítók, ventilátorok, párátlanítók, fűtőberendezések, tisztítók, hajszárítók és világítás.

A DYSON egy olyan cég, amely a jövő mérnökeit inspirálja, és az egészben az a legjobb, hogy ezt próba-hibán keresztül teszi, vagyis közvetlenül a gyakorlatban kísérletezve, ugyanúgy támogatva az orvosi kutatásokat, a DYSON egy alapot hozott létre, ahol bátorítja, inspirálja és szenvedélyessé teszi a mérnökök következő utódait, iskolákat, műhelyeket, egyetemi projekteket és sok mást létrehozva, része ennek az alapítványnak.

Termékeiben számos előnyt kínálnak, például higiénikusak, szupergyorsak és ami a legjobb, invazív módon hatnak a környezetre, a mindennapi élet valós problémáinak megoldására tervezték, és olyan cikkeket mutatnak be és generálnak, amelyek napi szinten keverik a tudományt és a mérnököt. minden használt gép szívében dolgoznak, és a legjobb módszer a használat

Hogyan szállít a DYSON Magyarországra

Jelenleg a DYSON csak az Egyesült Államokban végez kiszállításokat, a becsült szállítási idő egy munkanap, a pótalkatrészek és tartozékok esetében pedig 10-15 munkanap.

Milyen kedvezményeket kínál a DYSON Magyarország?

A hivatalos DYSON áruházban a mexikói vásárlók kuponokat és promóciós ajánlatokat kaphatnak, akár 100 dolláros kedvezménnyel

Fizetési módok a DYSON Magyarországnál

A DYSON-on fizetési módot kínálnak termékeikhez Visa, MasterCard, American Express hitelkártyákkal vagy PayPal-fiókjukon keresztül, valamint az Amazon Pay segítségével.
  

Mennyi ideig tart a DYSON-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A DYSON Magyarországra szállítja ki a megrendeléseket, és szállítási időként egy munkanapos időszakot ajánl fel, amennyiben rendelése 12:00 óra előtt történt, vagy ha úgy szeretné, ütemezett kiszállítás történik, a pótalkatrészeket és tartozékokat, 10-15 munkanapon belül kiszállításra kerül.

A kuponok jelenleg a DYSON Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető DYSON promóciós ajánlat és kupon lista:

Ingyenes szállítás minden DYSON termékhez
30 dolláros kedvezményes kupon Supersonic hajszárítókra
Akár 100 dollár kedvezmény a DYSON Outletnél
DYSON promóciós kód porszívókhoz
Akár 100 USD kedvezmény a DYSON légtisztítókra

DYSON Magyarország Ügyfélszolgálat

A DYSON számos lehetőséget kínál ügyfelei számára, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfélszolgálattal, többek között küldhet e-mailt a help@DYSON címre vagy a 8447054777 telefonszámot hétfőtől péntekig 8:00 és 8:00: 00 óra között, valamint Szombaton 9:00-18:00 között, valamint élő chaten is megtehetitek.

A DYSON kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A DYSON-on vásárolható termékek kedvezményes kuponjainak megszerzése előnyökkel jár a mindennapi életét megkönnyítő és leegyszerűsítő termékek vásárlásakor, hiszen a mindennapi életben hasznos termékek mellett hajszárítót vagy kézszárítót, valamint porszívót is kap.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a DYSON-ról rendelt terméket?

A DYSON webhelyen történő visszaküldéshez először fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol elmondják a folyamat során követendő lépéseket, mivel meg kell szereznie az engedélyt egy űrlap kitöltésével, amelyet csatolnia kell a termékhez, amikor visszatérő.

Exkluzív DYSON kupon új vásárlóknak Magyarországon

Egyelőre az új ügyfelek élhetnek az elérhető ajánlatokkal: ezek közé tartozik a DYSON kupon az ingyenes szállításhoz és egy kupon akár 100 USD kedvezménnyel

DYSON Magyarország a közösségi médiában

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A DYSON által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A DYSON-nál csak változatos ajánlatokat és kedvezményeket találhat termékeire: a DYSON áruházban elérhető maximális kedvezmény az induló ár 20%-a.

DYSON Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A regisztrációval információkat, híreket kaphat termékeikről. A promóciós kuponok használatával akár 100 USD extra kedvezményt is kaphat.

A DYSON-hoz hasonló üzletek

Alternatívákat keres a DYSON termékekkel szemben? Íme néhány online áruház, ahol megtalálhatja a legjobb alternatívákat: Aliexpress.com, Geekbuying.com, Gearbest.com
        

DYSON Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Fekete pénteken az év legjobb árengedményeit érheti el a DYSON márka termékeiből, mind a hivatalos boltban, mind a márka termékeit árusító vegyeskereskedésekben. Kedvezmények 200 dollárig, kuponok pedig 5 és 10 dollár

Kupon a DYSON Magyarország számára 11.11

November 11-én folytatódnak a DYSON kedvezmények: kapsz egy kupont akár 100 dolláros kedvezménnyel és egy DYSON 11.11 kupont 11% kedvezménnyel bizonyos termékekre.

DYSON Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​​​hétfő az a nap, amikor a technológia, elektronika és készülékek kategóriájában az év legnagyobb kedvezményeit kapja: a DYSON-on akár 300 dollár kedvezményt is kaphat bizonyos modellekre, valamint extra kupon DYSON Kiberhétfő 20 dollár kedvezménnyel.
 

DYSON Magyarország kuponok karácsonyra

Karácsonykor a DYSON ajándéka valami különleges: aktiválja a DYSON ajánlatot most, és akár 200 USD kedvezményt, ingyenes szállítást és 15%-os kupont is kap bizonyos termékekre a különleges karácsonyi ajánlatban.

DYSON mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A DYSON jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Híres márkák a DYSON áruházban

A DYSON-nál az Ön termékei megfelelnek a saját márkájának.

 

 

A DYSON ingyenes kiszállítást biztosít Magyarországra?

Igen, a porszívók, ventilátorok, hajszárítók és egyéb minőségi DYSON termékek ingyenes kiszállítást kapnak, ha a hivatalos DYSON áruházból vásárolom meg őket.

Fizethetek a DYSON-nál PayPal segítségével?

Igen, a hivatalos DYSON áruházban fizethet PayPal-lal!

Hová írjam a kedvezménykupont a DYSON-nál?

A DYSON akciós kupon megírásához először ki kell választani a megvásárolni kívánt termékeket, ezt követően a kosárba kell menni, ahol elkezdi a fizetési folyamatot, itt az oldal jobb felső sarkában talál egy dobozt, amelyben Meg kell adni a kupon számát, amelyet alkalmazni kíván.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Dyson kuponkód

Különleges akciók és kuponok a DYSON Magyarországnál

Bár a hivatalos DYSON online áruház nem olyan, ahol napi rendszerességgel elérhetők promóciós ajánlatok vagy kedvezményes kuponok, ezek néha korlátozott ideig érhetők el. Íme a legújabbak:

Ingyenes szállítás minden DYSON termékhez
30 dolláros kedvezményes kupon Supersonic hajszárítókra
Akár 100 dollár kedvezmény a DYSON Outletnél
DYSON promóciós kód porszívókhoz
Akár 100 dollár kedvezmény a DYSON légtisztítókra

Dyson Kupon

Egyéb hasonló üzletek