Lenovo Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponLENOVO kedvezményes kód a kiválasztott laptopokhoz és asztali számítógépekhez: akár 45 megtakarítás%08 június
promócióLenovo.com promo: extra 10% kedvezmény diákok és tanárok20 június
KuponPromóciós kód Lenovo.com: 15% kedvezmény kiválasztott tételek23 Lehet
promócióLenovo.com ingyenes szállítás promóció az egész oldalon23 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a Lenovo Magyarország értékesít

A Lenovo.com 1984 novemberében alakult Pekingben, a Kínai Köztársaságban. A Lenovo.com multinacionális technológiai vállalat, amely elektronikai cikkek, például mobiltelefonok, táblagépek, asztali számítógépek, laptopok, nyomtatók, szerverek stb. többek között az eszközök, valamint az internet egy portálon keresztül, ma székhelye Kínában és az USA -ban van, termékeit pedig több mint 160 országban és fiókban értékesíti.

A Lenovo.com keresési lehetőséget kínál termékeiben egy lappal, hogy felfedezze kategóriáit (PC és TABLETTA), ahol többek között laptopokat, asztali számítógépeket, táblagépeket, tartozékokat és szoftvereket szerezhet be, mindegyik leírásával, valamint megtekintheti őket Márka és használati módszer és specifikációk, egy másik kategória, amelyet talál, a SMART PHONE. Ez átirányítja Önt a MOTOROLA -ra, ahol megkapja a teljes termékcsaládot, majd az ADATKÖZPONT kategória, amelyben megtalálhatók a kiszolgálók, a tárhely, a hálózat, majd a SMART DEVICES, és egy nagyon fontos, amely megfelel a SZOLGÁLTATÁSNAK , a PC -hez, adatközponthoz és még támogatást is nyújt, a LENOVO hatékonyan kielégíti az igényeket, gyorsan és hatékonyan oldja meg és oldja meg a problémákat termékeivel, ezáltal több ezer embert köt össze a világ különböző részein.

A megrendelt termékek kiszállítása a Lenovo Magyarországra

A vásárlás befejezése után megerősítő e -mailt kap egy követési számmal, ez egy -két hétig is eltarthat, a szállítás az ország körülményeitől függően változik.

Milyen kedvezményeket kínál a Lenovo Magyarország?

Kedvezményes kuponokat kaphat, amelyekre csak fel kell iratkoznia, e -maileket kaphat a promócióikkal, valamint 33% -os kedvezményt a lejárati dátummal és 15% -kal a laptopok működéséhez, akár 28% kedvezményt kaphat a különféle tételek.

Fizetési módok a Lenovo Magyarországon

A Lenovo.com webhelyen különböző fizetési módokat kaphat, például betéti vagy hitelkártyákat, például Visa, MasterCard, AmericanExpress és Dinners Club.

Mennyi idő alatt kerülnek Lenovo termékek Magyarországra?

A Lenovo az UPS vállalatot használja szállítóként minden szállítmányához, amely a szokásos szállítási módszert alkalmazza, és mivel termékeinek becsült szállítási ideje 4 és 9 munkanap között változhat. Ezeket az időpontokat az úti céloktól és az egyes országok irányelveitől függően is módosíthatja.

Jelenleg elérhető utalványok a Lenovo Magyarország területén

A Lenovo jelenleg számos kupont és kedvezményt kínál az érdeklődőknek, 10, 20, 50 és 100 dollár között.

Lenovo Hungary ügyfélszolgálat

A Lenovo számos rendszert biztosít az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez, az egyik az online csevegésen keresztül, valamint számos telefonvonalat, amelyeket szükség szerint használnia kell, például egy újabb vonal megfelel a 8664260911 üzleti megrendeléseknek és a 8552536686 3. lehetőség a kérdéseknek egy meglévő rendelésre.

A Lenovo kupon használatának előnyei Magyarországon

A kedvezményes kuponok átvétele és a Lenovo vásárlása nagy kényelmet jelent a felhasználók számára, mert verhetetlen áron vásárolhatnak terméket, a megtakarítások kétségtelenül elégedettséggel és örömmel töltik el a vásárlást, akár munka, akár tanulás, akár tanulás céljából.

Hogyan visszaküldhetem a Lenovótól rendelt terméket Magyarországról?

A Lenovo -hoz való visszatéréshez először lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a 18552536686 -os telefonszámon a 3. lehetőség engedélyezésével, vagy ezt megteheti a rendelési portálon keresztül. Ezt a folyamatot a vásárlástól számított 30 munkanapon belül el kell végezni. A konnektorban vásárolt termékek esetében azonban ezt 14 munkanapon belül meg kell tennie.

Exkluzív utalvány magyarországi új vásárlóknak

A Lenovo új ügyfelei kedvezményes kuponokat kapnak, mivel nagy választékot kínálnak a következő vásárláshoz.

Lenovo Magyarország a közösségi médiában

A Lenovo közösségi hálózatain jelenleg nincs kedvezményes kupon, csak érdekes információkat kaphat termékeiről.

Lenovo maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A Lenovo -nál több kedvezményt kaphat, legfeljebb 65%-ig.

Lenovo Hungary utalvány hírlevél -előfizetésre

Amikor új felhasználóként regisztrál a Lenovo -nál, akár 100 dollár kedvezményt kaphat hírlevelekből új felhasználóként, valamint tájékoztató közleményeket a termékeiről és promócióiról.

Lenovo-szerű üzletek

Hasonló üzletek vannak, ahol ajánlatokat és / vagy kedvezményeket kaphat a kapcsolódó termékekre vonatkozóan, beleértve az Aliexpress.com, az ebay.com és más lehetőségeket.

Lenovo Hungary utalványok a FEKETE PÉNTEKRE

A Lenovo különleges értékesítési eseményeként számos különleges dátumot emelhetünk ki, ahol nagyszerű ajánlatokat és figyelemre méltó kedvezményeket kaphat, beleértve a Lenovo fekete pénteki kedvezményeit, amelyeket november utolsó péntekén ünnepelnek, ahol exkluzív ajánlatokat kaphat, amelyek csak ezen a napon érhetők el nap.

Utalvány a Lenovo Magyarország számára 11.11 -re

Egy másik lehetőség a Lenovo 11.11-es (Singles 'Day) kedvezményeiben, bár november 11-én ünneplik ezt a napot, és egyelőre nem kereskedelmi jellegű, mivel a kezdetek ázsiai országokból származnak.

Lenovo Hungary promóciós kuponok a Cyber ​​Monday -hez

A Cyber ​​Monday kedvezményeket is kaphat a Lenovo számára, és ünneplése a hálaadás vagy a fekete péntek utáni hétfőn történik az online értékesítés tekintetében, ahol nagyszerű ajánlatokat és kedvezményeket találhat.

Lenovo Magyarország utalványok karácsonyra

És ne felejtsük el a régóta várt Lenovo karácsonyi kedvezményeket, amelyek december 24-én fognak megjelenni.

Lenovo Mobile App iPhone és Android készülékekhez

A Lenovo nem rendelkezik mobilalkalmazásokkal, többet megtudhat a közösségi hálózataikon, például a Facebookon, a Twitteren és a YouTube -on.

Híres márkák a Lenovo Store -ban

Az exkluzív márkák közül, amelyeket a Lenovótól kaphat, saját márkája mellett, mint például a Lenovo ThinkPad, a ThinkBook, a Yoga Legion vagy az IdeaPad, amelyeket laptop termékekben kap.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
LENOVO Magyarország kuponkód

Különleges kuponok és promóciók a Lenovo Magyarországgal kapcsolatban

A Lenovo.com számos ajánlatot és kupont kínál magyarországi vásárlóinak. Az alábbiakban összefoglaljuk az ország legnépszerűbb promóciós kuponjait és ajánlatait.

  • 10% cashback online vásárlás esetén a teljes weboldalon
  • 50% kedvezmény 13 "ThinkPad X13 laptopra"
  • 50% kedvezmény a ThinkPad X és T sorozatú notebookokra
  • További 5% kedvezmény a Thinkvision M14t mobilmonitorra
  • EXTRA 5% kedvezmény minden PC -n ingyenes szállítással!
  • Akár 25% kedvezmény a Fitbit okosórákból és kiegészítőkből
  • További 5% kedvezmény a teljes weboldalon, a legjobb e-kuponok a diákok és a tanárok számára
  • Akár 100 euró kedvezmény a következő vásárláskor, amikor feliratkozik a Lenovo e -mail címére
LENOVO Magyarország Kupon

Egyéb hasonló üzletek