CASETiFY Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióIngyenes szállítás az egész világon25 január
KuponVásárlás 2 save 20% - os casetify.com08 február
Kupon5 dollár CASETIFY kedvezményes kód + ingyenes szállítás03 február
Kupon$20 kedvezmény CASETIFY.com ez a kupon kódot22 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Casetify.com áttekintés

A Casetify online áruház üzleti tevékenysége azzal kezdődött, hogy a mobiltelefonok számára nagy ellenállású borításokat értékesítettek. Idővel stilizálták a borítók megjelenését, amely egyre változatosabbá és szépé vált. Ezután a termékskála kibővült, és más elektronikus eszközökre is kiterjesztette, ami hatékony balesetvédelmi megoldásokat igényel. Tehát most ebben az online áruházban megtalálható tokok, matricák, üveglapok és hevederek az intelligens órához, a laptopokhoz és az iPadokhoz. A termékskálát az Apple és a Samsung termékek, különösen a Galaxy sorozat szentelte.

Hasznos információk a Casetify-ről

Az üzlet nagyon nagy együttműködési lánccal rendelkezik, ezért megtalálhatja ezeket a termékeket más üzletekben. Ahhoz azonban, hogy a borítókat a lehető leghatékonyabban szerezzék be, meg kell vásárolnia azokat a hivatalos webhelyről, ahol a szállítás nemzetközileg történik. Az átlagos szállítási időt a kiválasztott szállítási módszer és a termékek rendeltetési országának megfelelően kell kiszámítani, mivel a várakozási idő 5 és 23 munkanap között van. A termékek visszaküldését megemlíteni kell az üzlet csapata számára, az ok megjelölésével. Ha megoldódik, akkor 50% -os megtérülést érhet el. A visszaküldési kérelmet a termékek kézhezvételétől számított 10 napon belül kell az ügyfélkapcsolat-szolgáltatóhoz címezni. A fizetés biztonságosan történik az online rendszeren keresztül, a legtöbb hitel- vagy bankkártyát, valamint a PayPal-t elfogadják.

Információ a Casetify kuponkód használatáról

Bármelyik Casetify kuponkódnak van egy speciálisan létrehozott szóköze, amely beírható a másolás után. Ez a beszerzési folyamat végén jelenik meg, amikor a fizetési módot választják. Ezt követően a promóciós kódot regisztrálják és a kedvezményt alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek