TVC-MALL Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon6% Kupon kód TVC-MALL.com az egész oldalon22 október
KuponKupon kód at TVC-MALL.com: 4% kedvezmény rendelés oevr USD800003 október
KuponPromóciós kód itt: TVC-MALL.com: 20 USD kedvezményes megrendelés 300 USD felett16 október
promócióAkár 40% kedvezmény tvc-mall.com18 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a TVC-MALL árul Magyarországnak

A kínai Shenzhenben található TVC-MALL-ot 2008 júliusában alapították, és főként mobiltelefon-tartozékok, valamint elektronikai termékek nagykereskedelmére szakosodott, így 2009-ben az iparág vezető online platformjává vált.

A TVC-MALL 24 órás ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely a piac legelismertebb márkáival dolgozik együtt, mint például a Huawei, Puluz, B-Soul, Basseus, Caseme, Nillkin, Mercury, Goospery, Hat Prince stb. , amelyet A-tól Z-ig terjedő betűk alapján találhat meg. Nagyon könnyű elérni a platformot, mivel gyorskereső kategóriái vannak, amelyekben megemlíthetjük: Mobiltelefon tartozékok, például Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi , One Plus, ahol tokokat, edzett üvegeket, tokokat, órákat, AirPod-okat és még sok más terméket szerezhet be. Egy másik kategóriája az egészségvédelem, ahol kesztyűk, maszkok, hőmérők találhatók, a másik releváns kategória az Otthon és kert és a szabadban, ahol kerékpározáshoz, kempingezéshez, fitneszhez és gyakorlatokhoz, valamint utazási kellékekhez jut, anélkül, hogy elfelejtené a Számítógépek és hálózatok vagy Szórakoztató elektronika kategória.

A TVC-MALL egy nagyon teljes platform a cikkek tekintetében a technológia és eszközei rajongói számára.

Hogyan szállítja a TVC-MALL a megrendeléseket Magyarországra?

A TVC-MALL-on több szállítmányozó céggel dolgoznak együtt, ezek közül említhetjük meg a UPS-t, a DHL-t, az EMS-t, a TNT-t, az EPACKET-et, a CHINAPOST-ot, a Swiss Postot és a Hong Kong Post-t, valamint az átvételi lehetőséget, amely a raktárból történő közvetlen kiszállításból áll. . A szállítási idő és költség a súlytól, a rendeltetési helytől és a szállítási módtól függően változik.

Milyen kedvezményeket kínál a TVC-MALL Magyarország?

Regisztrációjával 3% kedvezményt választhat, valamint e-maileket kaphat, hogy tájékozódjon az általuk kínált akciókról és kedvezményekről. A flash ajánlatok egy részét is megkapja, amelyeknek lejárt a lejárati ideje, így 5% kedvezményt adnak, ugyanúgy, mint 25% kedvezményt a mobil tartozékokra.

Fizetési módok a TVC-MALL Hungary oldalon

A TVC-MALL-on különféle fizetési módokat fogadnak el, például Visa, MasterCard, American Express, JCB hitelkártyákat, valamint Citibankon, Web Money-átutalással, Poli Payment-en, Astro Pay-en keresztül, valamint a megfelelően ellenőrzött PayPal-számlán keresztül.

Mennyi ideig tart a TVC-MALL-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A TVC-MALL oldalon különböző szállítási időket találhat, amelyek változhatnak az országtól, ahová utazik, valamint a lemondáskor választott szállítási módtól függően, a becsült időpontok között, amelyeket Délkelet-Ázsiára ajánl. 2 és 10 munkanap között változhat, az USA, Mexikó és Kanada esetében 3 és 35 munkanap között, Európában 4 és 45 munkanap között, más területeken pedig 5 és 45 munkanap között. Ezeket a becsléseket az egyes országok vámeljárásai is módosíthatják.

A kuponok jelenleg elérhetőek a TVC-MALL Hungary oldalon

Jelenleg a TVC-MALL-on a kedvezményes kuponok széles választékát találhatja meg, amelyek közül néhányat 20 dolláros kedvezményben találhat a 20D1H7320 kód használatával az összes terméken, így további 6 fajta kuponhoz juthat. minden termékben..

Akár 40% kedvezmény a kedvezmények speciális kategóriájában
8 USD kedvezmény 100 USD feletti rendelés esetén
60 dollár kedvezményes kupon 500 dollár feletti rendelés esetén
150 USD értékű promóciós kupon 2500 USD feletti rendelés esetén
35 USD kedvezményes kód TVC-MALL legalább 400 USD elköltéshez
A promóciós kód 25 dollár kedvezmény 300 dollár feletti rendelés esetén

TVC-MALL Magyarország Ügyfélszolgálat

A TVC-MALL többféle módot tesz elérhetővé felhasználóinak vagy ügyfeleinek, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfélszolgálattal, amely a tetszéseiknek leginkább megfelelő módon teheti ezt meg, az általa kínált lehetőségek között szerepel a nap 24 órájában elérhető Live Chat, A hét 7 napján, Skype-on is: TVCMALL, vagy ha úgy tetszik WhatsApp 0033615139178, valamint QQ a 8060600-as számon, egy másik mód a WeChat: TVCMALL-Sales, vagy e-mailben a TVC -MALL.COM címen vagy telefonszámon. 008628416521 hétfőtől szombatig 9:30 és 18:30 között.

TVC-MALL kupon felhasználásának előnyei Magyarországon

A TVC-MALL webhelyen történő felhasználásukhoz kedvezményes kuponok megszerzésének megvannak az előnyei, mivel számos terméket vásárolhat annak minden kategóriájában, a legjobb az egészben az, hogy megvásárlásával többet spórolhat, mint gondolná, ha több terméket vásárol, fizet. kevesebb, mint amit gondoltál

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a TVC-MALL-ra rendelt terméket?

A TVC-MALL webhelyen történő visszaküldéshez a folyamatot a kézhezvételtől számított legfeljebb 7 munkanapon belül el kell végezni, és kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, mivel minden visszaküldést az ügyfélszolgálati csapatnak kell engedélyeznie. Ezenkívül kap egy számot, amit a visszaküldő dobozon fel kell tüntetni, a visszaküldési folyamat sikeres lebonyolításához minden instrukciót is megkap, a termékeknek az eredeti csomagolásukban kell lenniük, ezeket postai úton kell megtenni.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók a TVC-MALL oldaláról élvezhetik a TVC-MALL által kínált lehetőségeket, ezek lehetnek ajánlatok és kedvezmények, valamint elérhető kuponok, a hírlevelükre való feliratkozáskor 3% mellett.

TVC-MALL Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg a TVC-MALL közösségi oldalain csak a termékeikkel kapcsolatos érdekes információkat kaphat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A TVC-MALL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A TVC-MALL minden kategóriájában sokféle kedvezményt alkalmaz, amelyek közül maximum 30% kedvezményt kaphat.

Kupon a TVC-MALL Magyarországtól hírlevél feliratkozáshoz

A TVC-MALL-on Hírlevélként regisztrálva a kedvezményeken, akciókon és promóciókon kívül hírleveleket is kaphat termékeikről, kuponokhoz és Tvc-pontokhoz, valamint akár 3% kedvezményhez is hozzájuthat. .

A TVC-MALL-hoz hasonló üzletek

Ha úgy tetszik, felkereshet néhány, a TVC-MALL-hoz hasonló üzletet, ahol hasonló termékeket találhat, amelyekhez ellenőrizheti és ellenőrizheti az elérhető kedvezményeket vagy a szállítási határidőket. Az ilyen üzletek közül néhány a Sunskyonline, AmazonEbay, Aliexpress.

TVC-MALL Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A BLACK FRIDAY-re a TVC-MALL egy sor fontos kedvezményt készített magyarországi felhasználóinak: 10%-os kuponokat és a kezdeti ár 60%-áig kedvezményes termékeket.

Kupon a TVC-MALL Magyarország részére 11.11

11.11 egy átlagos nap a TVC-MALL-nál, ahol a kedvezmények 10%-osak a TVC-MALL promóciós kuponja szerint, és akár 50%-os kedvezmények a TVC-MALL OUTLET-nél.

TVC-MALL Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A CYBER MONDAY éppen múlt pénteken kezdődött a kuponok újraaktiválásával, amikor a Black Friday akciós esemény volt: 10% kedvezmény a TVC-MALL Cyber ​​​​Monday kuponon és akár 60% kedvezményes ajánlatok
 

TVC-MALL Magyarország Kuponok karácsonyra

Egy héttel karácsony előtt luxustermékekkel kezdődnek az akciók ebben az üzletben: akár 70% kedvezmény az OUTLET kategóriában és 10%, 15% és 20% kuponok olyan termékekre, amelyek még nem szerepelnek más akciós kampányokban.

TVC-MALL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A TVC-MALL ügyfelei számára elérhetővé tette az iPhone-ra és Androidra elérhető mobilalkalmazást, amelyből gyorsan és megbízhatóan vásárolhatnak, a TVC-MALL oldalon pedig beszkennelheti a QR-kódot a letöltéshez.

Híres márkák a TVC-MALL áruházban

A TVC-MALL-on megtalálható néhány márka: Level x, Enkay, Luphie, Red Pepper, Qialino, NXE, gkk, Caseme, Hoco, Amoro, Rurihai, Imak, Amoror, Kingxbar, Xincuco, Baseus, Mofi, Cartinoe, Principe Hat, DG Ming, Dix Ducis, Nilkin, Lemonda Smart, Usams, Divi, GUB, Acefast, Lention, Finebue, Kivee, Orico, Jakemy, Zomei, Sades, Kavaro.

 

 

A TVC-MALL ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A TVC-MALL jelenleg nem biztosít ingyenes szállítást.

Fizethetek a TVC-MALL-nál PayPal segítségével?

A TVC-MALL-ban biztonságosan és megbízhatóan fizetheti ki termékeit a PayPal digitális platformon keresztül, az elfogadott fizetések másik módja a hitelkártyák, például a Visa, MasterCard.

Hová írjam a kedvezménykupont a TVC-MALL-ban?

A kedvezményes kupon megírása a TVC-MALL-ban ehhez egy egyszerű folyamat, első lépésként válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket, miután ez a lépés megtörtént, menjen a kosárba, ahol elindítja a fizetési folyamatot. , Itt az oldal bal alsó sarkában talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia a vásárláshoz felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
 TVC Mall Kuponkód

Akciók és speciális kuponok a TVC-MALL Hungary oldalon

Ez a különféle kategóriájú termékeket kínáló webáruház számos akciós kuponnal és ajánlattal áll a magyarországi vásárlók rendelkezésére. Némelyikük rövid életű, csak néhány óráig tart.

Akár 40% kedvezmény a kedvezmények speciális kategóriájában
8 USD kedvezmény 100 USD feletti rendelés esetén
60 dollár kedvezményes kupon 500 dollár feletti rendelés esetén
150 USD értékű promóciós kupon 2500 USD feletti rendelés esetén
35 USD kedvezményes kód TVC-MALL legalább 400 USD elköltéshez
A promóciós kód 25 dollár kedvezmény 300 dollár feletti rendelés esetén

TVC Mall Kupon

Egyéb hasonló üzletek