TVC-MALL Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$20 TVC-PLÁZA kedvezmény kupon bármely rendelés alatt $35009 április
Kupon1 dollár TVC-MALL.COM a Kupon bármely rendelés alatt $1503 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

TVC-MALL áttekintés

Az áruház olyan kategóriákat tartalmaz, mint például a mobiltelefonok és a hozzájuk tartozó kiegészítők, különösen az egyes modellekhez és gyártókhoz, az intelligens eszközök és tartozékok, a fogyasztói elektronika, a számítógépek és a hálózati elemek, eszközök, valamint a bútorok, valamint az otthoni és a kertek dekorációjának elkülönített osztályai. , sportfelszerelés és a szabadban eltöltött idő, valamint az autó alapvető alkatrészei. Az üzlet nagyra értékelik az olyan termékek elérhetőségét, amelyek szinte soha nem érnek véget, és piactérként működnek, ahol bármely felhasználó sok termék eladójává válhat. Egy másik előny, amelyet az elektronikai üzletek nagyra értékelnek, az, hogy az itt forgalomba hozott összes termékre egyéves garancia vonatkozik, amelynek során vissza tudja küldeni a terméket pénzének visszaszerzése vagy megváltoztatása céljából.

Hasznos információk a TVC-MALL-ról

Az áruház összesen 5 kézbesítési módot kínál ügyfeleinek, a UPS, a DHL, az EMS, a Swiss Post és a HongKong posta útján, amelyek érkezése legalább 4 és legfeljebb 45 nap között tarthat. A szállítás költsége a termékek hozzáadása után felmerülhet, amelyet a rendeltetési ország, a termék típusa, a tömeg és a kiválasztott szállítási módszer szerint számítanak ki. A legfontosabb elfogadott fizetési módok a Visa, a MasterCard, a JCB, az American Express és a PayPal, amelyeket biztonságos online fizetési módokon hajtanak végre. Sajnos egyelőre nincs lehetőség fizetni a megrendelést készpénz-visszafizetési rendszeren keresztül. A termékek visszaküldéséhez 30 nap áll rendelkezésére, a termék kézhezvételének dátumától számítva, hogy jelezze és elküldje a csomagot.

Információ a TVC-MALL kuponkód használatáról

A TVC-Mall kuponkódjának alkalmazása csak néhány másodpercig tart, és csak néhány kattintásra van szükség. Tehát lemásolhatja a kuponkódot, és beírhatja azt egy ablakba a vásárlás során. Ezt követően, a kupon visszaigazolása után, a kedvezmény értékét levonják a teljes összegből.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek