HBX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon15% hbx-szel promóciós kódot ELADÓ kategória09 január
Kupon10% hbx-szel promóciós kódot az első rendelése24 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

HBX áttekintés

Ha egy online kiskereskedővel foglalkozik, amely a divattermékek nemzetközi kereskedelmével és szállításával foglalkozik, a minőség nem jelent problémát. Ezt támasztja alá a HBX üzletnek a világ nagy divatházaival fenntartott aktív partnersége, amely az egyediség azon elemét képviseli, amely elválasztja őket a versenytől. Ha a minőséget a termékek jó hírneve biztosítja, akkor a többi elem a kiskereskedelemben nyújtott szolgáltatások minőségéhez kapcsolódik. És itt az üzlet a viszonylag rövid szállítási határidőn belül a preferenciák csúcsán helyezkedik el, figyelembe véve a globális jelenlétét a világ piacán. Az ügyfélkapcsolati csapat fiatalokból áll, akik haladéktalanul és azonnal válaszolnak minden kérdésre és segítségre irányuló kérésre annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsák Önnek, és a lehető leggyorsabban birtokolja kedvenc termékeit.

Hasznos információk a HBX-ről

Termékeit speciális futárszolgálatokon, például FedEx, DHL, SF Express és helyi futárokon keresztül szállítják. Az átlagos szállítási idő 3 és 10 nap között van, a választott kézbesítési módtól és a rendeltetési országtól függően. Az online áruház további előnye, hogy a nem megfelelő termékeket ingyenesen visszajuttathatja a visszaküldési rendszeren keresztül, a vásárlástól számított 30 napon belül.
Jelenleg az áruházban csak az online fizetési módok fogadhatók el, anélkül hogy lehetősége lenne készpénz fizetésére egy visszatérítési rendszeren keresztül. Így Visa, MasterCard, American Express és UnionPy hitelkártyákat, valamint PayPal számlákat is használhat.

Információ a HBX kuponkód használatáról

Minden HBX kuponkód betűkből és / vagy számokból áll, amelyeket lemásolhatunk és beépíthetünk egy speciális szakaszba, amelyet a rendelés kitöltésekor találhat meg. Ilyen módon a kuponkódra érvényes engedményértéket automatikusan alkalmazni kell.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek