Luvyle Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon$20 kedvezmény kupont Luvyle megrendelések több mint $19902 január
Kupon10% LUVYLE kedvezmény kupon, amikor a rendelés meghaladja a $8907 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

LUVYLE Promotional Code
 1. ​Amit a LUVYLE árul Magyarországnak
 2. Hogyan szállítja a LUVYLE a megrendeléseket Magyarországra?
 3. Milyen kedvezményeket kínál a LUVYLE Magyarország?
 4. Fizetési módok a LUVYLE Magyarországnál
 5. Mennyi ideig tart a LUVYLE-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?
 6. A kuponok jelenleg a LUVYLE Hungary oldalon érhetők el
 7. LUVYLE Magyarország Ügyfélszolgálat
 8. A LUVYLE kupon használatának előnyei Magyarországon
 9. Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a LUVYLE-ról rendelt terméket?
 10. Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon
 11. LUVYLE Magyarország a közösségi médiában
 12. A LUVYLE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak
 13. LUVYLE Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz
 14. Hasonló üzletek a LUVYLE-hoz
 15. LUVYLE Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re
 16. Kupon a LUVYLE Magyarország számára 11.11
 17. LUVYLE Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre
 18. LUVYLE Magyarország Kuponok karácsonyra
 19. LUVYLE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra
 20. A LUVYLE áruházban értékesített híres márkák
 21. Tanácsok pénzt takarítani a LUVYLE Magyarország területén
 22. Akciók és speciális kuponok a LUVYLE Magyarországnál

1. >> Amit a LUVYLE árul Magyarországnak
A LUVYLE női ruházati cikkek, valamint cipők és kiegészítők széles választékának értékesítésével foglalkozó online áruházként működik, mottója: "Modern, ellenállhatatlan és hozzáférhető", egy globális vállalat, amelynek fő központja a következő helyen található: a város Hongkongból, ezt a platformot olyan nyelvekre fordítják le, mint például: spanyol, francia és angol. Ez a virtuális bolt széles katalógust kínál az aktuális szezon legjobb trendjeivel, a legjobb az egészben az, hogy itt minden méretben megtalálhatóak az elérhetőségek, például hatalmas választék a Plus méretekben, minden stílussal minden nőnek megmutathatja a divatos. oldal.

A LUVYLE webhelyen nagyon egyszerűen és gyorsan vásárolhat, mivel számos kategóriája van, így néhány lépésben mindent megtalál, amit keres, ezek a kategóriák: Új itt, ahol megtalálja az aktuális szezon legújabb és legjobb trendjeit, később ezt, a Bestsellereket, a legnépszerűbb és klasszikus ruhadarabokkal, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Vannak még: Ruhák, sokféle formális és alkalmi ruhával, és bármilyen alkalomra, gyakran talál helyet a felsőknek, mindennel, amire szüksége van az egyszerű fülbevalóktól a stílusos blúzokig, ezen kívül: Nadrágok, rövidnadrágok, leggingsek, szoknyák, sok más mellett. Itt is lehetősége lesz egy egész divatkollekciót beszerezni nagy méretekben, valamint kültéri ruhákat, melegen tartó ruhák széles választékával és cipőmodellek teljes listájával, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbbet. a te stílusod.

2. >> Hogyan szállítja a LUVYLE a megrendeléseket Magyarországra?
A LUVYLE a világ minden részére szállít, és ingyenes szállítási lehetőségeket kínál 59 dollár feletti rendelések esetén, a szállítás becsült dátuma számos tényezőtől függ, mint például: a rendeltetési hely címe, a kiválasztott szállítási lehetőségek és az is, hogy milyen gyorsan tudunk szerelje össze és készítse elő a vásárolt tételeket a kiszállításra. A LUVYLE által kínált szállítási módok a következők: Szuper megtakarítás, 10-20 munkanap becsült szállítási idővel és gyorsított szállítás, rövidebb, 4-10 munkanapos szállítási idővel.

3. >> Milyen kedvezményeket kínál a LUVYLE Magyarország?

A LUVYLE a flash-ajánlatokkal történő eladásairól és alacsony árairól ismert, amelyek olyan promóciókat tartalmaznak, mint az első rendelésből származó kedvezmény és számos kedvezmény a kategóriájában lévő összes termékre, itt 10%-tól, 15-től talál medálokat. % , 20%, 30%, 40%, 50% 60% és legfeljebb 70% vagy több kedvezmény a normál ár feletti tételekre.

4. >> Fizetési módok a LUVYLE Magyarországnál
Ezen a weboldalon fizethet többek között hitel- vagy betéti kártyákkal, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER segítségével, amellett, hogy PayPal számláján keresztül sokkal gyorsabban és biztonságosabban tud fizetni.
  
5. >> Mennyi ideig tart a LUVYLE-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A LUVYLE-on kétféle küldeményt kaphat, amelyeknél a szállítási idő eltérhet attól függően, hogy melyiket választotta lemondáskor: 10-20 munkanapos szupermegtakarítást és 4-10 gyorsított küldeményt küld. munkanapok.

6. >> A kuponok jelenleg a LUVYLE Hungary oldalon érhetők el
Jelenleg a LUVYLE számos, akár 70%-os kedvezményes kuponnal rendelkezik promóciós kód használatával.

15% LUVYLE kupon, ha e-mailben fizet elő
Akár 65% kedvezmény a ruhákra
29 USD kedvezménykupon 179 USD feletti rendelés esetén
Takarítson meg 10%-ot első rendelésénél kuponnal
LUVYLE promóciós kupon 35 USD értékű 259 USD feletti rendelés esetén
Kedvezménykód 20% kedvezmény legalább 149 USD értékű rendelés esetén

7. >> LUVYLE Magyarország Ügyfélszolgálat
A LUVYLE webhelyen az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez küldjön egy e-mailt a service@LUVYLE címre, valamint küldjön jegyet vagy jegyet az oldalukról, és töltse ki egy sor adatot, például az üzenet tárgyát és néhány adatot. személyes adatokat, amelyekre automatikusan választ kap az e-mailben.

8. >> LUVYLE kupon használatának előnyei Magyarországon
Az akciós kuponok beszerzése a LUVYLE oldalon kellemes élményt jelenthet ügyfelei számára, hiszen vásárlással spórolhatnak, ugyanakkor különféle termékeket vásárolhatnak, és többet vesznek el kevesebbért, mint gondolták. A LUVYLE kupon felhasználása legfeljebb 90% kedvezményt hoz az aktuális ajánlatban szereplő termékekre, és 20% azokra a termékekre, amelyek nem szerepelnek más akciós ajánlatokban.

9. >> Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a LUVYLE-ra rendelt terméket?

A LUVYLE webhelyen történő visszaküldéshez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megkapja a folyamat útmutatásait, mivel a küldemény nyomon követéséhez nyomkövetési szám szükséges, ezt az eljárást a kézhezvételtől számított 15 munkanapon belül el kell végezni, a termékeknek viseletleneknek és Eredeti csomagolásukban fontos megjegyezni, hogy az elszámolási termékeket nem lehet visszaküldeni.

10. >> Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon
Az új vásárlók első rendelésükből 10% kedvezményt kapnak.Ez a LUVYLE kupon olyan termékekre is felhasználható, amelyek már más promóciós kampányokban szerepelnek.

11. >> LUVYLE Magyarország a közösségi oldalakon

Kedvezménykód segítségével 20%-os kedvezménykódot kaphatsz közösségi oldalaikon, az alkalmazásodból letöltve pedig akár 10%-os kedvezményt is kaphatsz.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

12. >> A LUVYLE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak
A LUVYLE számos kedvezményt tesz elérhetővé vásárlói számára, amelyek közül maximum 80%-ot kaphat. Továbbá a magyarországi vásárlók további 10% kedvezményt kaphatnak a hírlevélre való feliratkozással.

13. >> LUVYLE Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A LUVYLE-on, ha új hírlevélként iratkoz fel, hírleveleket kap a legfrissebb hírekről, valamint divatcikkekről. A hírlevélre való feliratkozáshoz elérhető LUVYLE kupon 10%-os értékű, amelyet az ebben a ruhaüzletben leadott első rendeléskor kapnak meg.

14. >> A LUVYLE-hoz hasonló üzletek

A LUVYLE-hoz hasonló üzletek széles választéka található, ahol elismert tervezők termékeit találhatja meg, amelyekkel tetszés szerinti ruhákat készíthet, ellenőrizheti a szállítási költségüket vagy az elérhető kedvezményeket is. Milanoo.com, Modlily.com, Newchic.com
                                                          
15. >> LUVYLE Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A LUVYLE számára a Black Friday kedvezmények az egyik legfontosabb esemény, hiszen erre a napra fontos kedvezmények vannak, amelyek 80%-ban elérhetőek vásárlóik számára termékeik vásárlásakor.

16. >> Kupon a LUVYLE Magyarország részére 11.11

A LUVYLE-ban a 11.11-es kedvezmények november 11-én zajlanak, az akció ideje alatt a LUVYLE csodálatos 2x1-es akciókat kínál vásárlóinak, emellett ajánlatokat is találhat, melyek kedvezménye akár 65%-os is lehet. elérhető.

17. >> LUVYLE Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A LUVYLE Cyber ​​​​hétfői kedvezményeit a Black Friday ünnepét követő hétfőn veheti igénybe, a LUVYLE ezen kiárusítási ünnepén pedig nagyon jó lehetőségeket élvezhet, beleértve az online vásárlások kedvezményeit, amelyek akár 80%-os kedvezményt is kaphatnak. , a termékeikre érvényes ajánlataik és kedvezményeik mellett.
 
18 >> LUVYLE Magyarország Kuponok karácsonyra

A LUVYLE karácsonyi kedvezményeit december hónapban ünneplik, így élvezheti a csodálatos kedvezményeket termékei vásárlásához, valamint ajándékokért a decemberi dátumokra.

19 >> LUVYLE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a LUVYLE nem rendelkezik letöltési lehetőséggel a mobilalkalmazáshoz.

20 >> Híres márkák a LUVYLE áruházban

A LUVYLE-on minden terméke megfelel a saját márkájának.

 

Ingyenes kiszállítást kínál a LUVYLE Magyarországra?

A LUVYLE-ban ingyenes kiszállítást kaphat, de ehhez 89 dollár vagy annál nagyobb terméket kell vásárolnia.

Fizethetek LUVYLE-ben PayPal segítségével?

A LUVYLE-ban biztonságosan és megbízhatóan fizetheti ki vásárlásait a PayPal digitális platformon keresztül, a LUVYLE által fizetésként bemutatott egyéb lehetőségek pedig hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club vagy Giro Pay.

Hová írjam a LUVYLE kedvezménykupont?

Kedvezménykupon írásához a LUVYLE-ben ezt a bérletet adjuk meg, miután kiválasztotta az átvenni kívánt termékeket, ahol a kosárba kell mennie a vásárlás kifizetéséhez, itt a jobb felső részben talál egy dobozt oldal, amelyben meg kell adni a pályázni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 január 2022

222 >> Különleges kuponok és akciók a LUVYLE Magyarországnál
Annak érdekében, hogy minden nap a legjobb árakat kaphassa, a LUVYLE áruházban egy sor promóciós kupon áll az Ön rendelkezésére:

15% LUVYLE kupon, ha e-mailben fizet elő
Akár 65% kedvezmény a ruhákra
29 USD kedvezménykupon 179 USD feletti rendelés esetén
Takarítson meg 10%-ot első rendelésénél kuponnal
LUVYLE promóciós kupon 35 USD értékű 259 USD feletti rendelés esetén
Kedvezménykód 20% kedvezmény legalább 149 USD értékű rendelés esetén

Egyéb hasonló üzletek