Mondly Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióMondly.com kupon: 90% kedvezmény éves előfizetési terv08 október
KuponPromóciós kód itt: Mondly.com: 20% kedvezmény07 október
KuponMondly.com 10% kedvezmény kód30 június
KuponMondly.com 20% kedvezmény kód egész portálra21 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a MONDLY árul Magyarországnak

A MONDLY egy oktatástechnológiai cég, amely platformot fejleszt a különböző freemium nyelvek tanulására, és rendelkezik egy alkalmazáswebhellyel is, ahol ingyenes és fizetős tanfolyamokat találhat, a platform által kínált 33 nyelv közül választhat. platform, beleértve: brit angol, amerikai angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz, japán, koreai, kínai, török, arab, perzsa, portugál, holland, svéd, norvég, finn, görög, román, horvát, lengyel, Többek között cseh, magyar, ukrán. Hasonlóképpen, ez a cég minden felhasználó számára kínál virtuális és kiterjesztett valóság leckéket.
Fő központja a romániai Brassóban található, Alexandru Iliescu és Tudor Iliescu alapította 2013 végén; A weboldalon több alkalmazás is található, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, például lehetőség van a következőkre: MONDLY Nyelvek, ez az alkalmazás lehetővé teszi a kívánt nyelv elsajátítását chatboton és beszédfelismerő technológiákon keresztül. hangot, ott van a MONDLY Kids is, amely a nyelvtanulási alkalmazás nagyon kisgyermekek számára.

Másrészt ott van a MONDLY VR, ami a virtuális valóságban nyelvtanulást lehetővé tevő alkalmazás, kompatibilis a Daydream, a Cardboard VR és a Samsung Gear VR eszközökkel, végül ott van a MONDLY is. VR és MONDLY opciók COM működik. A kívánt nyelv tanulásának megkezdéséhez csak regisztrálnia kell a MONDLY oldalon, ki kell választania a kívánt módot, legyen az ingyenes vagy fizetős, majd adja meg nevét, e-mail címét és jelszavát, ezzel elérheti az összes leckéket, amelyeket ez a platform kínál Önnek.

Hogyan szállítja a MONDLY a szoftverprogramot

Rendelésének átvétele a MONDLY-tól nagyon egyszerű: ki kell választania egy felhasználónevet, egy jelszót és egy e-mailt, amellyel csatlakozhat a MONDLY szoftverhez.

Milyen kedvezményeket kínál a MONDLY Magyarország?

Jelenleg az oldal akár 90% kedvezményt biztosít a MONDLY Languages ​​​​Premium alkalmazáshoz, csak a 12 hónapos csomaghoz, de általában napi ajánlatokat tesz közzé az oldal különböző alkalmazásokra

Fizetési módok a MONDLY Magyarországnál

A befizetéshez és a prémium szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz az oldalon többféle módon is fizethet online, az első a hitelkártyákkal, mint például: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER AND DINERS CLUB, az Ugyanígy. ezt megteheti számlákon vagy elektronikus pénztárcán keresztül, például: PayPal, SKRILL, NETELLER, banki átutalással, WebMoney és Union Pay segítségével is.
  

Mennyi ideig tart a MONDLY oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A MONDLY-nál a szolgáltatás igénybevétele a lebonyolított fizetési módtól függően időbe telhet, ha kártyával és/vagy PayPal-lal fizetett, néhány percen belül megkapja e-mailjét, ha banki átutalásos fizetési mód, akkor ezt 2-3 munkanapot vesz igénybe, amíg megkapja a levelét, ha csekken érkezik, akár két hétig is eltarthat, amíg megkapja az e-mailt a letöltéshez.

A kuponok jelenleg elérhetőek a MONDLY Hungary oldalon

A MONDLY Magyarország számára jelenleg ezek a kuponok és promóciós ajánlatok érhetők el:

MONDLY promóciós kód az élethosszig tartó hozzáféréshez - 95% kedvezmény
20% MONDLY kupon a havi előfizetéshez
35% kedvezmény kód a MONDLY éves előfizetéshez
95% kedvezmény a 41 nyelvet tartalmazó teljes csomagra
Életre szóló hozzáférés az összes MONDLY leckéhez és nyelvhez 95% kedvezménnyel

MONDLY Magyarország Ügyfélszolgálat

A MONDLY felajánl egy űrlapot az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez, amelyet ki kell töltenie bizonyos adatokkal, beleértve az e-mail-címét, valamint megjegyzését vagy javaslatát, és amint lehetséges, választ kap. Ezt telefonon is megteheti a +31 880000008 és a +16509635701 nemzetközi számokon az Egyesült Államokban és Kanadában.

MONDLY kupon felhasználásának előnyei Magyarországon

A MONDLY akciós kuponjainak használata lenyűgöző előnyt jelent az ember számára, hiszen több nyelvet is elsajátíthat, amelyeket olyan áron tanulhat meg, amire nem számított, így gazdagítja tudását. A MONDLY kupon használatával akár 95% kedvezményt kaphat.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy MONDLY szoftvert?

Az előfizetés lemondását írásban, e-mailben kell megtennie, ahol megkapja az ehhez szükséges információkat, az e-mail megérkezését követően pedig el kell távolítania a termékek másolatait.

Exkluzív MONDLY kupon új vásárlóknak Magyarországon

Egyelőre a MONDLY legjobb ajánlata a teljes elérhető nyelvi csomaghoz (jelenleg 41) és az összes leckéhez való élethosszig tartó hozzáférést tartalmaz 95%-os kedvezménnyel.

MONDLY Magyarország a közösségi oldalakon

A MONDLY nagyon hasznos információkat tartalmaz a közösségi oldalakon, és rendszeresen közzéteszik a legújabb promóciós kódokat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A MONDLY által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A MONDLY jelenleg maximum 95%-os kedvezményt kínál.

MONDLY Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A feliratkozással hírleveleket kaphat termékeikről és szolgáltatásairól. Ezenkívül, ha feliratkozik a hírlevélre, megkapja a legfrissebb ajánlatokat, például a mai nap 95%-os kedvezményét a MONDLY élethosszig tartó hozzáféréséből.

A MONDLY-hoz hasonló programok

Ha jobban tetszik, felkereshet néhány, a MONDLY-hoz hasonló üzletet, ahol megtekintheti az áraikat vagy az elérhető kedvezményeket, néhány üzletet pedig ellátogathat a rosettastone.com, babbel.com, Coursera.org, preply.com oldalra.
        

MONDLY Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A MONDLY számára a Black Friday az egyik legfontosabb esemény a rendezvény ideje alatt, hiszen ezen az eseményen további akciókkal akár 40%-os kedvezményt kaphat, emellett 10%-os extra kuponokat is kaphat, ezeket a kedvezményeket élvezheti. novemberben.

Kupon a MONDLY Magyarország számára 11.11

A MONDLY-ban a szinglik napi kedvezményeket vagy 11.11-et november 11-én ünneplik, erre a napra a MONDLY nagyon jó, 50%-os kedvezményekkel, valamint termékeire vonatkozó akciókkal rendelkezik.

MONDLY Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A MONDLY esetében a Cyber ​​​​hétfői kedvezmények egy nagyon jelentős értékesítési ünnepnek felelnek meg ezen az ünnepen. A MONDLY nagyon jó kedvezményeket készít 75%-kal, valamint különleges ajánlatokat és további 10%-os kedvezménykuponokat erre az eseményre. ezeket a kedvezményeket a Black Friday ünnepét követő hétfőn veheti igénybe.
 

MONDLY Magyarország kuponok karácsonyra

A MONDLY karácsonyi kedvezményeit decemberben ünneplik, ebben a hónapban kiváló akciókat, valamint verhetetlen, akár 35%-os kedvezményeket is találhat.

MONDLY mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A MONDLY Androidra és iPhone-ra letölthető mobilalkalmazást kínál ügyfeleinek, amelyből leckéket, gyakorlatokat és akár beszélgetéseket is végezhet.

Eladó ismert szoftver a MONDLY weboldalon

A MONDLY egy olyan üzlet, amely különböző nyelveken kínál leckéket.

 

 

A MONDLY ingyenes szállítást kínál?

MONDLY leckéit online kézbesítjük.

Fizethetek a MONDLY-nál PayPal-lal?

A MONDLY-ban egyszerűen, biztonságosan és megbízhatóan fizesse ki vásárlásait a PayPal digitális platformon keresztül, a többi fizetési mód Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay hitelkártyákon keresztül történik, egyéb fizetési lehetőségek ezek: átutalás, WebMoney , Skrill Wallet, Neteller.

Hova írjam ki a kedvezménykupont a MONDLY-ban?

A MONDLY-ban kedvezményes kupon megírásához ez a bérlet az elvenni kívánt termékek kiválasztását követően kerül kibocsátásra, ahol a kosárba kell mennie a vásárlás kifizetéséhez, itt talál egy dobozt, amelyben be kell írnia a az érvényesíteni kívánt kupon száma.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
MONDLY kuponkód

Különleges akciók és kuponok a MONDLY Magyarországnál

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a látogatóink számára elérhető MONDLY főbb ajánlatait. A továbbiakban minden részletes ajánlatot megtalál:

MONDLY promóciós kód az élethosszig tartó hozzáféréshez - 95% kedvezmény
20% MONDLY kupon a havi előfizetéshez
35% kedvezmény kód a MONDLY éves előfizetéshez
95% kedvezmény a 41 nyelvet tartalmazó teljes csomagra
Életre szóló hozzáférés az összes MONDLY leckéhez és nyelvhez 95% kedvezménnyel

MONDLY Kupon

Egyéb hasonló üzletek